Close
Faqja 17 prej 36 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 352

Tema: Fiks Fare I

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Nje vajze e re u kthye nga nje takim e merzitur. E ema e shqetesuar kerkon te dije se cfare ka ndodhur.
    E bija i thote ami genti sapo me propozoi. por ai eshte ateist. Nuk beson as qe ka ferr le me gje tjeter.
    - Mos u merzit -, i thote e ema -, martohu me te , sepse shume shpejt do e marri vesht se sa gabim e ka

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Nje person porosit ne restorant nje supe me oriz. Kamarieri bie supen dhe largohet per ne tavolinat e tjera. Mbas pak klienti therret kamarierin :
    -Nuk mund ta ha !
    Kamarieri i thote te mos merzitet se do ja nderroje me nje supe me makarona. Mbasi e sjell supen tjeter vazhdon perseri punen me tavolinat e tjera. Por klienti perseri e therret :
    - Nuk mund ta ha !
    Kamarieri i shqetesuar i thote se do ja nderroj me nje supe tjeter, nje supe me patate, dhe ne cast sjell supen tjeter e largohet perseri. Mbas pak klienti e therret perseri :
    - Nuk mund ta ha !
    Kamarieri i xhindosur e pyet :
    - C\'dreqin ke qe se ha ?
    - Nuk kam luge.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Nje qyqar kishte dal ne pazar per te shitur lopen, tellalli per tja ngritur vleren therret :
    - Ejani zoterinj te merrni nje lope te mire, jep shume qumesht dhe eshte 7 muajshe me barre.
    Njerzit u turren per ta blere dhe lopa u shit menjehere. Kur ish i zoti i lopes u kthye ne shtepi, gjeti krushqit qe kishin ardhur per te kerkuar doren e vajzes se tij dhe ju drejtua menjehere atyre, duke ju thene :
    - Vajzen e kam shume te mire, eshte e urte, puntore dhe per me teper eshte 7 muaj me barre

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Dy shoke shkuan ne nje restorant dhe porositen peshk.
    Kamarieri sjell dy pjata, ne njeren ishte nje peshk me i madh dhe ne tjetren nje me i vogel. Asnje nuk po merrte sejcili i thoshte tjetrit:
    - Urdhero e merr ti perpara.
    Njeri mori pjaten me te madhe dhe filloi te haje.
    Tjetri i tha :
    - Nuk u tregove xhentil.
    - Pse - tha tjetri -Po te ishe ti cilen pjate do te merrje?
    - Te voglen
    - Atehere merre, ja tek e ke - i tha i pari

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Nje reviste per te bere nje artikull si e vleresojne shqiptaret nje femer, duhej te merrte ne interviste meshkuj nga qytete te ndryshme te Shqiperise.
    Ne fillim pyeten shkodranin.
    Ai thote: Femra asht sikur karajfili, i mer er sa asht i fresket e kur i del era e hedh!
    Pastaj korcarin: Femra eshte si puna mandolines tha ai, ben muzik me te sa eshte e re ... e kur i prishen telat merre hidhe se nuk ben me.
    Pyeten me pas durrsakun: Femra osht si deti mer plak, kur o vere o deti qete...ke qejf me nejt me te...kur vjen dimri bohet i eger ma mir largohu!
    Pyten kavajsin: C a thojn kta e lal, jo e lal ku ka si femna...femna o si pllaka gramafonit, e nigjove nga i ane mir,kur merzitesh e kthe ka ana tjeter!

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

Thumbs down

Postuar mė parė nga Ferdinandi
    ē'faré bén bjondina kur tč zgjohet?
    shkon nč shtčpinč e saj

Ferdinandi barsaletat shume te bukra lol por me keto bjondinat e ke prish punen, Kaq inat i ke ore??

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Jo mi jo une bjondet i kame qejf por barsaletat i kane shpike te tjeret une vetem i postoje!

i/e regjistruar Maska e DON-KISHOTI
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    greece patra
    Postime
    72
    une mendoj se virgjeria eshte ajo e shpirtit DHEEEE KET E RUAJ

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Vetem e shpirtit...po ajo tjetra?

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958

Talking Humor!!!!!!!!

Nje dite nje inxhinier vdiq dhe ai u paraqit prane portes qiellore per tu futur ne boten tjeter. Kush jeni ju? i thote Shen Pjetri. -Une kam qene inxhinier, dhe tani dua te futem ne parajse. Shen Pjetri verifikon nga regjistrat qe inxhinieri kishte punuar ne nje kompani te madhe dhe ishte i pasur. Ne asnje mundesi i thote Shen Pjetri, ti duhet te shkosh ne ferr. Dhe keshtu inxhinieri shkoi ne ferr, por i mesuar si gjithmone me pune, pas disa kohesh projektoi dhe prodhoi per cdo dhome te ferrit kondicionere, uje te rrjedhshem, kompjuter dhe keshtu ditet aty u bene per te gjithe te lumtura. Pas disa kohesh zoti mori ne telefon satanin dhe e pyet si shkoni aty poshte. Jemi shume mire i thote satani, qe kur na derguat ate inxhinierin, kemi te gjithe kondicioner dhe uje te rjedhshem, degjojme muzike dhe kenaqemi me internetin. Cdo inxhinieri tek ju? pyet Zoti i cuditur silleni menjehere lart. Ne asnje menyre i thote satanai, ai eshte shume i vlefshem per ne. Neqoftese nuk e sjell, une do te te hedh ne gjyq i thote Zoti. -Mire i thote Satanai, po ku do ti gjesh gjyqtaret?

Faqja 17 prej 36 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •