Close
Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 113
    i/e regjistruar Maska e mujoislam
    Anëtarësuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    O Mjeksia , ku kapesh per gjerat me te vogla te mundshme te filmit .

Pse nuk shikon kuptimin e pergjithshem te filmit ?? Dashuria ndaj natyres nuk nenkupton adhurimin e natyren ne vend te Allahut ???

Filmi hyn pakez me shum se qe eshte dashuria amo per shikuesit nuk eshte mesazhi qe percillet .
    Nuk eshte mesazhi qe te adhurojme Natyren , por ta duam dhe mos ta shkaterrojme
    Po mir do isha edhe une i mendimit tand,nese ma komenton kete:Para fundit kur shkon ky avatari dhe i lutet qe ti ndihmoje ne luften kunder njerzve te qiellit apo kur e dergon at gruan qe ta shpetoje apo kuroren qe e vendosin para atu drunit qe ka rijuar gjithckah......
    Ndryshuar për herë të fundit nga mujoislam : 26-01-2010 më 15:34

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga mujoislam Lexo Postimin
    Po mir do isha edhe une i mendimit tand,nese ma komenton kete:Para fundit kur shkon ky avatari dhe i lutet qe ti ndihmoje ne luften kunder njerzve te qiellit apo kur e dergon at gruan qe ta shpetoje apo kuroren qe e vendosin para atu drunit qe ka rijuar gjithckah......
    O mujo kape mesazhin e mos shiko imtesirat .....sepse edhe tek filmi i Muhamedit a.s ka idhujtari , por mesazhi eshte komplet tjeter

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Me falni po nuk do ta ofendoj asnjerin por me duket se pasni mbet pak mbrapa me informimin......se permbajtja e ketij filmi eshte indianet e vjeter dhe besimi i tyre ne natyren kurse ana sulmuese i deikohet anglezve.........edhe pse u zgjodh si nje i film me perbajtje te mir anglezet ishin kunder d.m.th.qe te ndalohet shfaqja e ketij filmi.......flm
    Kjo qe thua ti nuk eshte e vertete sepse filmi nuk paraqet sulm ndaj anglezeve mirpo nje gje duhet ta bej te kjart se ne perendim ska filmat apo ne pergjithsi nuk jan te cenzuruara artistet kan lirine te bejne cfardo lloj filmi edhe nese sulmon sepse kjo eshte demokracia e shoh qe ti je musliman si ky mjeksia edhe jeton me ligje te vjetra si me qen ne shek... e V ku cdo gjeje qoft film,femer,njeri doni me e kufizu sipas dogmes se juaj pra ju jeni njerez te kufizum qdo film qe e shihni apo cdo send tjeter e paragjykoni sipas parimeve te juaja edhe mandej normal bini ndesh me shoqerine njerezore pra nuk jeni te moderuar.

Anëtarësuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Kjo qe thua ti nuk eshte e vertete sepse filmi nuk paraqet sulm ndaj anglezeve mirpo nje gje duhet ta bej te kjart se ne perendim ska filmat apo ne pergjithsi nuk jan te cenzuruara artistet kan lirine te bejne cfardo lloj filmi edhe nese sulmon sepse kjo eshte demokracia e shoh qe ti je musliman si ky mjeksia edhe jeton me ligje te vjetra si me qen ne shek... e V ku cdo gjeje qoft film,femer,njeri doni me e kufizu sipas dogmes se juaj pra ju jeni njerez te kufizum qdo film qe e shihni apo cdo send tjeter e paragjykoni sipas parimeve te juaja edhe mandej normal bini ndesh me shoqerine njerezore pra nuk jeni te moderuar.
    Kronik ti nuk e paske kuptu si duhet ate qe e kam than une,se sulm kan ba anglezet ndaj indianeve,nuk thash asgje per ate se a kan te lirin apo jo artistet te bejn cfar te do,edhe e falemenderoj Zotin qe jam musliman e jo si duksh qe nuk e di se shka eshte ciles fe i takon po bile edhe emrin e tij ndoniher e ngatron,keto nuk jan ligje te vjetra se sikur te ishin te vjetra nuk do te thoshte kryetari oi shtetit te gjermanis:Sikur te kisha ligjin Islam nuk do ju frigoja asgjeje,ndersa ti edhe une kemi dallim ne kohen moderne ngase une modernitet e quaj perparimin e teknologjis dhe kuptimin e njerzve ndermjet tyre,kurse ti modernitet e quan lakuriqsin dhe jeten e shthurur....prandaj ti se kur per te me kuptu mu se je ne nje rruge te gabur por kur ta kuptojsh kete munde te me drejtohesh mu,klm

Anëtarësuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    O mujo kape mesazhin e mos shiko imtesirat .....sepse edhe tek filmi i Muhamedit a.s ka idhujtari , por mesazhi eshte komplet tjeter
    tregom dallimin ne mes filmit te Muhammedit a.s. dhe avatarit nese di aq shum urdhno,por e di qe ti fare se kap as njarin as tjeterin film,ngase ku eshte film qe drejtpersedrejti te qone ne besimin ne idhuj apo natyra......po ka koh ende derisa ta kuptojsh kete,perndryshe do te kisha keshillu ty edhe gjith atyve qe jane te mendimit tand te shikoni ARRIVALS ne youtube e pastaj bisedojm

Pink Floyd Maska e 'Zarathustra
    Anëtarësuar
    28-01-2009
    Vendndodhja
    Edinburgh
    Postime
    13
    I takoj fesë Islame por nuk kisha thën♪7 qe ky film duhet cenzurohet ti mos e praktiko ne jete besimet e tilla pagane sepse qka vehet ne film nuk do te thot qe mudn te jet dhe e damshme .
    Ka muzikë të mirë e të keqe por ka edhe muzikë që quhet Pink Floyd .

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    tregom dallimin ne mes filmit te Muhammedit a.s. dhe avatarit nese di aq shum urdhno,por e di qe ti fare se kap as njarin as tjeterin film,ngase ku eshte film qe drejtpersedrejti te qone ne besimin ne idhuj apo natyra......po ka koh ende derisa ta kuptojsh kete,perndryshe do te kisha keshillu ty edhe gjith atyve qe jane te mendimit tand te shikoni ARRIVALS ne youtube e pastaj bisedojm
    ....edhe nje +

Filmi Avatar perqon mesazhin qe natyra duhet ruajtur e jo shkaterruar, dhe plus tregon nje ane shkaterrimtare te njerzores , per pasuri.

Nese se ke kuptu ateher seshte faji im qe po mundohem me ta shpjegu .

A e ke pa filmin apo vetem sekuencat ???

Anëtarësuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    ....edhe nje +

Filmi Avatar perqon mesazhin qe natyra duhet ruajtur e jo shkaterruar, dhe plus tregon nje ane shkaterrimtare te njerzores , per pasuri.

Nese se ke kuptu ateher seshte faji im qe po mundohem me ta shpjegu .

A e ke pa filmin apo vetem sekuencat ???
    Po e kam pa filmin eshte e vertet se ai thote se duhet te ruhet natyra,por duhet te shihet edhe ana tjeter......por mesa po e shoh ti po do ta kuptojsh vetem ate qe ti po do,faji nuk eshte i imi qe nuk mund ti kuptojsh te tjeret

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Po e kam pa filmin eshte e vertet se ai thote se duhet te ruhet natyra,por duhet te shihet edhe ana tjeter......por mesa po e shoh ti po do ta kuptojsh vetem ate qe ti po do,faji nuk eshte i imi qe nuk mund ti kuptojsh te tjeret
    Sa i menqur po na del , une pe shof qe se paske pa fare , e shet mendt ktu .

Anëtarësuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    Sa i menqur po na del , une pe shof qe se paske pa fare , e shet mendt ktu .
    Shqipe po e shoh qe te paska hyp inati e po sheh vec me ofendu po muslimani se ka ashtu une ty jo vec kete film po jam i sigurt qe ti nuk sheh filma sa shoh une ,po nuk e baj dertin e asaj se thojn qe fmijes duhet ti behet qejfi e me ja ba rafsh......e me ja lishu rrugen

Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •