Postuar më parë nga
Gjinokastra
Vetem se une nuk kam asgje qe nuk shkon , problemin e ke ti qe thua qe "Alves eshte me i forte se Maicon" . Ketu natyralisht flitet per perballje direkt mes 2 lojtareve , edhe jo per arritjet e skuadrave te tyre .
Shoku , ketu edhe Milanistet kane respekt per Maicon sepse eshte mbrojtesi i djathte me i mire ne bote , ashtu si ne Interistet kemi respket per Ronalidinho-n sepse eshte lojtar me vlera shume te larta .
Mos u kap kot me gjera qe nuk shkojne . Edhe mos u kap me personin qe shkruan por me ate qe thote . Nuk ka vlere se kush thote dicka , por ka vlere sesa e vertete eshte ajo qe thuhet . Edhe lojtar si Maicon apo edhe Dinho nuk kane kundershtare . E njejta gje vlen edhe per Messi-n etj. Keta nuk mund ti kritikosh si lojtar , dakort mund te kritikohen per 1 ndeshje , por jo ne pergjithesi .
- Kush po ja ul vlerat Maicon?
- Kush po e kritikon Maicon?
- Kush ka thene qe eshte lojtar i dobet?
- Kush i ka vene ne dukje cilesi negative?
- Kush nuk ka treguar respekt?
Une e shikoj me syrin tim, e analizoje ashtu si e kuptoj. Une s'po te kerkoj te imponohesh nga ajo qe them une apo dikush tjeter. Ti mund ta pranosh, po jo si te mireqene. Ashtu si e pranoj une ate qe thua ti po nuk e marre te mireqene pa e ditur me saktesi vet. Une jam koshient qe L. Messi eshte shume me i mire sesa Ronaldinho, po nuk do e hedh poshte Ronaldinhon se ka nje lojtare me te mire, po thjesht do e pranoj si fakt. Kete po te kerkojm dhe ne ty, qe te dish te respektosh dhe ti lojtaret e tjere apo mendimet e bashkebiseduesve. Siduket nuk ke qejf te respektosh as futbollistat po ashtu as ne.
Shiko, une spo kapem sesa je ti dhe cfare ke bere ti. Po kur me drejtohesh me ofendime, nuk mund ta pranoj nga asnjeri. Edhe une kur shkruaj shikoj pjekurin e dikujt, moshen e dikujt dhe mundohem te pershtatem, por ti kete gje nuk e ben. Ka shkrime nga anetare shume me te vegjel, qe vertet duhen respektuar dhe t'i thuhet nje fjale e mire. Ti je kategori tjeter, hyne tek njerezit narcista, qe gjithmon thua une dhe vetem une. Kete gje se kam pelqyer ndonjehere tek askush, as kam per ta pranuar ndonjehere, po thjesht do te respektoj ato qe shkruan. Nese ke deshire te debatosh, mund te debatosh si njeri, pa ofendime. Ndoshta une kaq e kam kapacitetin ne futboll dhe kaq di. Po jo te me ofendosh, te me vesh ne dukje qe nuk ke njohuri dhe pike, duke me dhene argumenta.
Krijoni Kontakt