Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 80
    ◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Nga te gjithe ata lojtar aty do hiqja kakan..... Cfare ka bere kaka ne 2009 qe te meritoj vendin ne formacionin me te mire ?!!!!

Ne vend te kakas do vendosja nje mesfushor shkaterrues...... Yaya Tore, qe dhe formacioni te behej me i "plote", duke i ngelur nje ekipi qe vertet mund te luaj.....

Ibra e meriton me shume nga Ronney, apo Tevez, etj.... Thjesht nje arsye qe Messi qe e ka vendin me te sigurte nga te gjithe ne ate formacion, nuk mund te luaj me nje sulmues shtatshkurter, por me nje pyke.
    Ibrahimoviç per t'i kujtuar disa tipave ketu : Ka dal golashenues ne Itali, kampion ne Itali si dhe u shpall lojtari me i mire ne itali per vitin 2009..... Nese do qe Eto'o ne vend te Ibres nuk do qe ndonje problem..... Personalisht, nuk e nderroj me Eto'o me Ibren.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Jo jo, nuk ka lidhje. Pak muaj ka lujt me Venezian. Nuk kan lidhje vitet, Recoba as sot mbas 15 vitesh nuk eshte Italian. Oriali, qe kaq shume po na i çan veshet keto dite, u denu per fallsifikim te pasaportes se Recobes. I gjeten paraardhes te rreme.
    Dikur Milan luante me 3 hollandezet ne formacion, dhe detyrohej te mbante ne pankine Boban, Saviçeviç dhe Papen(Top i arte) vetem se rregullorja nuk lejnte me shume se tre te huaj ne fushe. Pra, nuk eshte gje e vogel ajo. 3-0 ne tavoline thote rregullorja (pasoja: serie b). Per ju nuk u zbatu
    Dakort do te kthehemi ne luftrat boterore ? Kur Juve i luante te gjithe ndeshjet ne fushen e vet se keshtu donte Duce ? Gjysmen e atyre titujve i ka muarre gjate kesaj kohe , gjate diktatures se Duces . Do ja heqim tani ?

I humben duelet ato dy ndeshje pra. Ti t'pakten thuj nuk vlersohen lojtaret me d ndeshje.
    Do apo nuk do, ekipet ku lozin lojtaret kan peshe ne keta çmime. Inter ne Europe eshte peshe pupel.
    SPAM , eshte tema mbi lojtaret edhe diferencat mes tyre . MAICON e xhiron D.Alves ? PO ! KETU MBYLLET !

Sinqerisht, jane te rralle interistat qe pelqejne Recoben, dhe nuk besoj se as Moratti nuk do t'a kishte vu ne 11-òen e dekades
    Kjo nuk ka lidhje fare me temen , sepse e permende prape , ndoshta ngaterrove titullin e temes . Kjo teme eshte per 2009 .
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Puyolin e ke inat se e ngordhi Ribery-ne vjet ne camp nou.
    Jo jo, e kam pasur inat ate qafderrin qe kur Barcelona ishte ekip i dores se dyte
    Welt Meister 2014

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga 21' Lexo Postimin
    Pse Xavi paska hy n'formacion veq se ka fitu tituj me ekipin a ? Ncncnccncncn qka spo shihka e po nijka njeri.Aj mezamakeq me kta (njerin) tifoz se dy lidhje me kry si kan.

ps. Mou: ''Me nuk do te kete nje Xavi te dyte'' !!!!!!!!!! ''Trajneri me i mire ne Bote'' apo ?
    Xavi ka hyre ne formacion sepse ti ke qene akoma ne boten e goglave kur ai luante futboll.
    Ka nje jete qe luan shume mire me Spanjen dhe Barcelonen , ja sepse.

Citim Postuar më parë nga Altin1 Lexo Postimin
    Jo jo, e kam pasur inat ate qafderrin qe kur Barcelona ishte ekip i dores se dyte

Hehehehehhe , qe kur ishte si bublesh i panjohur , eee?
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

o Delfin, ai 21' eshte tifoz i barcelones ne mos gaboj dhe po tallet me nje tjeter
    Welt Meister 2014

Xavi ka hyre ne formacion sepse ti ke qene akoma ne boten e goglave kur ai luante futboll.

Hehehehehhe , qe kur ishte si bublesh i panjohur , eee?
    Ke ngaterruar film plako .21' eshte me te miret.
    lol
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Vetem portierin do ta zevendesoja me J. Cesar. Ndoshta, ne vend te D.Alves, persa i perket zotesise, meriton te qendroje Maicon, por duke qene se Barcelona fitoi gjithçka qe ishte e mundshme ne 2009, atehere behet i padiskutueshem vendi i tij.
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar më parë nga Gjinokastra Lexo Postimin
    MAICON e xhiron D.Alves? PO! KETU MBYLLET!
    Se thua ti keshtu, ne duhet te jemi darkord gjithmon me ate qe thua dhe e vulos ti? Une nuk e shikoj me ate sy qe e shikon ti.

Cmime individuale Dani ka fituar disa me shume sesa Maicon, po i shikoja tani krahasimet me njeri tjetrin. D. Alves ka 5 vjet ne Spanje qe del mbrojtesi me i mire ne krahe. Tre here ka dal ne Europ si mbrojtesi me i mire ne krahun e djathte (UEFA Team of the Year : 2007, 2008, 2009).

Po ai Maicon qe e xhiron kete D. Alves ku eshte se nuk e kam pare te marri ndonjehere mbrojtesin me te mire te krahut te djathte...

Pra te dalim ne teme, tek Brazili Maicon luan per arsye sepse eshte lojtare qe mbron me shume sesa Alves. Pasi Alves ka natyre me shume sulmuese, duke pare tek keta te dy sesa gola ka shenuar njeri dhe sa ka shenuar tjetri.

Alves gola te shenuar ne total ka 30.
    Maicon gola te shenuar ne total ka 20.

Ketu luan rol dhe mosha, njeri eshte 30 vjec dhe tjetri eshte 26 vjec. Pra une e shikoj si me te vlefshem Alves, duke pare dhe paraqitjet qe ka bere me ekipet ku luan, ka qene gjithmon i pazevendesueshem keto 7 vite. Ndersa Maicon ka 4 vite qe luan ne nivele te larta, nese do ishte ne majen e futbollisteve gjat gjithe karrieres, nuk do luante me Monacon 3 sezone po do ishte me ndonje ekip me te madh. Ndersa Alves ka lozure 6 vjet me Sevilla, ekip i cili keto 6 - 7 vite ka qene ne eliten e ekipeve Spanjolle, nuk ka rene asnjehere nen 4 vendet e para. Ndersa Monaco gjat viteve kur luante Maicon ishte drejte renies nga kategoria, pasi humbi finalen e 2004 me Porton. Dhe ekipi u shperbe i teri.

Tani do apo s'do ti, ky eshte problemi yt dhe jo imi apo i te tjereve qe mendojn si une. Faktet flasin vete, qe ti flet me verberizem si tifoz i Interit dhe jo si dikush qe ka njohuri mbi futbollin dhe e njeh ate.

P.s 1 muaj kam une qe angazhohem dhe kam arritur te kuptoj se ne futboll nuk flitet me tifozllik po me realizem nese ke deshire te mbeshtetesh ne ato qe thua, dhe jo te marresh kote me tifozllik. Ne kaq pak kohe, po te jap une per te mesuar, kur duhet te ishe ti ai qe ke shume e me shume sesa une qe sheh futboll per te me mesuar mua.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    108
    Garant e ke keqkuptu postin apo ?

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Dakort do te kthehemi ne luftrat boterore ? Kur Juve i luante te gjithe ndeshjet ne fushen e vet se keshtu donte Duce ? Gjysmen e atyre titujve i ka muarre gjate kesaj kohe , gjate diktatures se Duces . Do ja heqim tani ?
    Kur permend ti Calciopolin qe ka ndodh 4 vjet me pare, pse mos te permendin te tjeret pislleqet e Interit te para 10 viteve?

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •