Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 80
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

Formacioni më i mirë për vitin 2009

uefa.com zgjedh formacionin më të mirë për vitin 2009.

Portjer: Iker Casillas

Mbrojtës: Daniel Alves, Carles Puyol(C), John Terry, Patrice Evra

Mesfushorë: Xavi Hernandez, Andres Iniesta, Kaka, Cristiano Ronaldo

Sulmues: Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic

Trajner: Josep Guardiola

1. Jeni dakort me këtë zgjedhje lojtarësh që janë në formacion?
    2. Cili lojtar mendoni se nuk meriton të gjendet aty?(Shkruajeni zëvendësimin/iedalin e atij)
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 24-01-2010 më 20:07
    #VamosArgentina

Po, jam dakort deri nje fare pike. Lojtari qe nuk e meriton te jete aty mendoj eshte Ibraimolopa, eshte nje sulmues mesatar, nuk e meriton te jete sulmuesi i vitit. Zevendesuesi mund te jete Rooney ose Tevez. Edhe ai Puyol, i mire eshte por une e urrej me pasion, ketu e shume vite nuk e di pse.

Edhe nje ndryshim tjeter, Alves me Lahm
    Ndryshuar për herë të fundit nga Altin1 : 25-01-2010 më 01:21
    Welt Meister 2014

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Shume dakort me Altin1
    Rooney, Eto'o, Torres, Drogba e meritojne nje vend ne formacion me shume se Braçja, qe i shkon barku ne ndeshje te medha ne Europe

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Statistika IDIOTE e rradhes e nxjerre nga institucioni QESHARAK DILETANT I UEFAs !

I marrim me rradhe :

Casillas ? J.Cesar ka bere 10 here me shume se Casillas gjyshi !

D.Alves ? Kush eshte ky me ? Nuk eshte as 1% e Maicon !

Terry ? Ok !

Puyol , hmm , vk .

Evra ? Ca ka bere ky ? U votua nga zezaket , thjeshte se eshte zezak sic ndodhi me Obamen ?

C.Ronaldo , eeee, ketij nuk ke ca ti thuash , eshte shume i forte .

Xavi ? Pse akoma luan ky ? Edhe Snejider ka bere me shume kete vit !

Kaka' ? Hahahahhahah ! Ky ti shenoj targat Cambiassos , se vetem me Gramozin u duk . Ca fitimi ka bere Milan duke shit kete .

Iniesta , edhe ky vallaj eshte shume i forte , nuk ka rival .

Messi , no comment(nuk ma mban .ytha ta komentoj kete)

Ibra ? hhahahhahahahahhahahhahahahahah hahh hahahahahahhahah hahahhahah hahahahah hahahhahah ahhahahahah hahahhahah hahahhahah hah hahahahhahahhaha hahahhahahahhah ahahhahahahahah hahahahahha Milan beri mire qe shiti Kaka-n , Inter beri mire qe shiti kete .

Point : Kjo ishte statistika e rradhes e nje institucioni qesharak . EVITOJINI KETO TEMA NE TE ARDHME !
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Pajtohem me formacionin.E verteta eshte se suksesi i skuadres po luan rolin kryesor ne keto vendime.Kjo qe eshte tani eshte mjaft mire,vetem se une do beja keto ndryshime:Alves me Maicon dhe Ibra me Rooney(jo pse shenoi keto 4 golat e fundit...LOl )

Definitivisht eshte skuader e mire!

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Citim Postuar më parë nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Statistika IDIOTE e rradhes e nxjerre nga institucioni QESHARAK DILETANT I UEFAs !

I marrim me rradhe :

Terry ? Ok !

Puyol , hmm , vk .

Evra ? Ca ka bere ky ? U votua nga zezaket , thjeshte se eshte zezak sic ndodhi me Obamen ?

Kaka' ? Hahahahhahah ! Ky ti shenoj targat Cambiassos , se vetem me Gramozin u duk . Ca fitimi ka bere Milan duke shit kete .

Ibra ? hhahahhahahahahhahahhahahahahah hahh hahahahahahhahah hahahhahah hahahahah hahahhahah ahhahahahah hahahhahah hahahhahah hah hahahahhahahhaha hahahhahahahhah ahahhahahahahah hahahahahha Milan beri mire qe shiti Kaka-n , Inter beri mire qe shiti kete .

Point : Kjo ishte statistika e rradhes e nje institucioni qesharak . EVITOJINI KETO TEMA NE TE ARDHME !
    Gerto,ke te drejte ti,por definitivisht suksesi i skuadres luan 90% te vendimit.Prapseseprape,nuk duhet ankohemi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    108
    Ahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha haahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah ahahahahahahahahahahahahahaha, per bese nuk kom kaq shum ''hahahahahah'' n'tastature se krejt e kishna mush.Ncncncn vetem ni tifoz IDIOT mundet mi thon kit san.Eyyyyyyyyy sjom ka muj mi besu kit san definitivisht !!!!!!!!!!!!!!! E PABESUESHME.

GRAN XAVI - Mejor Centrocapista del Mundo.

i/e regjistruar Maska e padrino
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    153
    po Ibraimi qa ka ba ne 2009??? ka ba noj gol kunder skuadrave te ngordhura dhe ne champions ka pas gati 1 vit e gjysem pa shenu......keto jane budallalleqet e radhes qe publikon uefa

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga Edmond.S Lexo Postimin
    Gerto,ke te drejte ti,por definitivisht suksesi i skuadres luan 90% te vendimit.Prapseseprape,nuk duhet ankohemi.
    Epo UEFA ta fut , edhe thote formacioni me i mire , pastaj sheh arritjet si skuader .

Citim Postuar më parë nga 21' Lexo Postimin
    Ahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha haahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah ahahahahahahahahahahahahahaha, per bese nuk kom kaq shum ''hahahahahah'' n'tastature se krejt e kishna mush.Ncncncn vetem ni tifoz IDIOT mundet mi thon kit san.Eyyyyyyyyy sjom ka muj mi besu kit san definitivisht !!!!!!!!!!!!!!! E PABESUESHME.

GRAN XAVI - Mejor Centrocapista del Mundo.
    Tani o "idiot" , njerezit flasin me fakte , faktikisht ti nuk provon qe Xavi ka bere ndonje gje , pra "idioti" je ti . Gjithe te mirat se do te duhen , kujdes se mos humbesh rrugen per ne shtepi .

#####################

Se qepare harrova , traineri me i mire Guardiola ?

Prandaj te gjithe flasin per Mourinho-n ? Apo flasin per Mourinho-n se ndoshta eshte lidhur me Paris Hilton
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400

I marrim me rradhe :

Terry ? Ok !

Puyol , hmm , vk .

Julio Cesar:

Full name: Júlio César Soares de Espíndola
    Date of birth: 3 September 1979 (age 30)

Iker Casillas:

Full name: Iker Casillas Fernández
    Date of birth: 20 May 1981 (age 28)

Tani cili eshte gjyshi ketu? Njeri qe ka mbi 13 vjet qe mbron porten e Real Madrid dhe tjetri ka 3 vjet qe njihet tek Interi. Edhe mosha flet vete se kush eshte gjyshi, e kemi pare shume mire kush eshte me i mire dhe me deciziv.

Interi luan me nje mbrojtje shume te forte dhe Reali luan me nje mbrojtje si kullojese makaronash.

Kur flet keq per Xavi Hernandes 6 trofe brenda nje viti, kampion Europe u votua dhe si lojtari me i mire i kompeticionit. Doli i treti ne renditjen e Topit te Art, doli ne treshen me te mire te Fifa World Player, mori cmimin si mesfushori me i mire ne bote. Po ky Snajder cfare ka marre? Apo rrinte rezerve ne Madrid vajti Moratti hajde se me i keqi i Realit do jesh me i miri i Interit.

Maicon ka fituar vetem SERIA A ndersa Alves ka fituar cdo gje te mundshme. Gje qe Maicon as do ta fitoj ndonjehere ne jeten e tij ate qe ka fituar per nje sezon te gjithin Alves, duke qene dhe deciziv ne fitoret e ekipit. E pe mire sesa i ka vlejtur lekura Maicon kur ishte ndeshja Barca vs Inter, e pe mire se kush dha asist per gol dhe si rrinte Maicon dhe fshihej pas porte mos turperohej nga Alves, Iniesta, Xavi apo ndonje Pedro qe pak dite kam qe i kam mesuar emrin.

P.s Te thash, qe shume shpejt do kuptoj dhe une me shume sesa ty nga futbolli. Qe une as kam pasur lidhje ndonjehere tere jeten vetem me kompjuter dhe Formula 1 kam pare, tek tuk edhe tenis.

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •