Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 80
    Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Citim Postuar më parë nga Skifter Bjeshke Lexo Postimin
    Un formacionin me te mire te 2009 e shof keshtu.
    Ne porte
    Viktor Valdes (Barcelona)
    Mbrojtes

Geri Nevill (Mancester)
    Gjorgje Kellini( Juventus)
    Marco Materazi (Inter)
    Gjon Arne Rise (Roma)

Mesfushor

Rayan Gigs (Mancester)
    Andrea Pirlo ( Milan )
    C. Ronaldo (Real)
    Sedorf (Milan)

Sulmues

Fernando Torres (Liverpol)
    Lionel Mesi (Barcelona)

Trajner Leonardo (Milan)

Pse nuk e keni perfshire edhe banken rezerve, se me mbeten edhe disa qe me deshire do i fusja ne 11-shen time .
    Eshte vetem nje mendim yti dhe nuk dua te bej krahasime.Nese ndonjehere Gary Neville nuk e ka merituar te jete ne skuadren e vitit,ai vit eshte 2009 !

Prapeseprape,eshte vetem mendim yti !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Altin1 Lexo Postimin
    Po, jam dakort deri nje fare pike. Lojtari qe nuk e meriton te jete aty mendoj eshte Ibraimolopa, eshte nje sulmues mesatar, nuk e meriton te jete sulmuesi i vitit. Zevendesuesi mund te jete Rooney ose Tevez. Edhe ai Puyol, i mire eshte por une e urrej me pasion, ketu e shume vite:D nuk e di pse.

Edhe nje ndryshim tjeter, Alves me Lahm:p
    Or ti mos ma shaj Ibrën dhe Puyol se ti thej gishtat. :D Jo po ta fusim Klose në listë më mirë në vend të Ibrës lol. :p Ibra fitoj kampionatin italian me Interin, doli golashënuesi më i mirë në kampionat, gjithashtu u zgjodh dhe lojtari më i mirë në Seria A. Çfarë do më shumë? :D Pastaj çedo atë Tevezin në formacion? Apo se e ka ngroh stolin te Man Utd lol.

Po të fusim ndonjërin nga këto në vend të Ibrës, masnej i ngelet hatri edhe Henry, Eto'o. :D
    Aaa sa për Puyolin, nuk besoj se do vije ndonjë mbrojtës i tillë që do arij ta zëvendësoj atë. (Është tank fare) :)

Citim Postuar më parë nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Statistika IDIOTE e rradhes e nxjerre nga institucioni QESHARAK DILETANT I UEFAs !

I marrim me rradhe :

D.Alves ? Kush eshte ky me ? Nuk eshte as 1% e Maicon !

Puyol , hmm , vk .

Evra ? Ca ka bere ky ? U votua nga zezaket , thjeshte se eshte zezak sic ndodhi me Obamen ?

Xavi ? Pse akoma luan ky ? Edhe Snejider ka bere me shume kete vit !

Ibra ? hhahahhahahahahhahahhahahahahah hahh hahahahahahhahah hahahhahah hahahahah hahahhahah ahhahahahah hahahhahah hahahhahah hah hahahahhahahhaha hahahhahahahhah ahahhahahahahah hahahahahha Milan beri mire qe shiti Kaka-n , Inter beri mire qe shiti kete .

Point : Kjo ishte statistika e rradhes e nje institucioni qesharak . EVITOJINI KETO TEMA NE TE ARDHME !
    A ka më qesharak se ti? Ti je i mirë për të ça dru jo për të parë/komentuar futboll lol.

Oj viktimë, a je mirë njëherë nga mend? Seriozisht po të pyes :D(pa keqkuptime haha)

Puyol kot, D.Alves kot, Xavi kot(Shnajder ka bërë më shumë se ky hahaha) yeah e vërtetë Shnajder gjatë vitit 2009 ka ngrohur stolin tek Real Madrid ndërsa Xavi ka fituar çdo trofe të mundshëm; Champions League, Kampionatin Spanjoll, Kupën e Spanjës, Superkupën e Spanjës, Superkupën e Europës, Kupën e Botës për klube. Sjanë gjë hë? Shnajder ka bërë shumë, aman tepër shumë duke e ngroh stolin hahahahahahaha. Çfarë nuk të lexojnë sytë mër zot.

LEXONI TEMEN ! JENI OFF TOPIC TE GJITHE !
    O tyryryyyyyy të gjithë janë OFF po ti je "FINISHED" lol. Bëhet fjalë për vitin 2009, çfarë kanë aritur të bëjnë këto lojtarë, si kanë luajtur, sa kontribut kanë dhënë për klubin e tyre dhe më e rëndësishmja çfarë titujsh kanë aritur të fitojnë. E kapishe?

UNE THEM DIFERENCE TEK E PER TEK .

SHPEJTESIA ? MAICON .

DRIBLING ? MAICON .

ASSIST ? MAICON .

Shpejtësia - Maicon thu ti? (Di të vrapoj ky lojtari jot a? hahaha)
    Dribling - Maicon a? Qashtu si thu ti
    Assist - Maicon thu a? (Hajt nxjeri statistikat njëherë ti shofim) Sa assist ka bërë Maicon gjatë vitit 2009 dhe sa ka bërë D.Alves. (Po të ketë bërë më shumë Asist D.Alves a do na marësh një gojore gjithve?)

Vazhdojmë... Gola - Cili ka shënu më shumë për vitin 2009, Maicon apo D.Alves?
    Përballje direkte - Cili doli më i suksesshëm, Maicon apo D.Alves?
    Trofe - Çfarë ka fitu Maicon gjatë vitit 2009 , dhe çfarë D.Alves?

Hajde nxjeri me dorën tënde këto statistikat e të shohim se kush ka qenë më i mirë.

Ju vallaj jeni trapa . Mendoni se duke u bere shume bashke do imponoheni ! Aq me keq ! Se te thuash qe Alves qenka me mire se Maicon eshte trapallik i papam .
    Ne jemi trapa a? Po ti çfarë je mër (ta rassha), komplet pallë! Po e mbyll debatin këtu me ty, se qenke tralaaa fare.

p.s A ka mundësi ndonjëri nga moderatorët ti kontrolloj njëçik këto postimet e 'bajatshme' me ofendime nga ky pseudotifozi? Dolphin vllai futja një pastrim të mirë kësaj teme.

Citim Postuar më parë nga Skifter Bjeshke Lexo Postimin
    Un formacionin me te mire te 2009 e shof keshtu.
    Ne porte
    Viktor Valdes (Barcelona)
    Mbrojtes

Geri Nevill (Mancester)
    Gjorgje Kellini( Juventus)
    Marco Materazi (Inter)
    Gjon Arne Rise (Roma)

Mesfushor

Rayan Gigs (Mancester)
    Andrea Pirlo ( Milan )
    C. Ronaldo (Real)
    Sedorf (Milan)

Sulmues

Fernando Torres (Liverpol)
    Lionel Mesi (Barcelona)

Trajner Leonardo (Milan)
    Bravo, ti po që e shifke tamam 'super' formacionin më të mirë për vitin 2009 lol.

p.s Sa për formacionin më të mirë për vitin 2009, mendoj se KAKA dhe Casilias nuk meritojnë të gjinden aty... kanë qenë komplet 'off' gjatë vitit 2009. KAKA ka lozur tepër dobët, masnej edhe me Milanin nuk ka qenë konkurues apo të fitoj ndonjë trofe të rëndësishëm. Lozi në UEFA Cup, e hëngri aty nga Werder Bremen, në kampionat nuk mori frymë qashtu. Casilias është super portjer po çti bësh të shkrehtit që Reali është dobët, nuk fiton asgjë. Vetëm turpërohet(si portjer i madh)duke ngrënë nga 6 copa. :D

KAKA do ta zëvendësoja me Lampard ose Fabregas.
    Casilias - Vandersar ose Valdes.
    #VamosArgentina

^Ti ja vure kapakun temes :P Shkrim te bukur ke bere, i lehte per syte dhe me logjike, po kur permende ate Valdes ne fund nuk mund ta mbaja dot njesoj sikur te krahasoj une Klosen me Messin.

Dhe me qe nuk te pelqeu inati im kunder Pujolit ajde vem Pique ne vend te atij, si thua?
    Welt Meister 2014

VETEVENDOSJE! Maska e Endri_UCK
    Anëtarësuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Mungon Eto'o dhe Rooney
    aaa mungon dhe Cana bashk me Hyken! turp te ket UEFA TURPPPP
    Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.

Citim Postuar më parë nga Edmond.S Lexo Postimin
    Eshte vetem nje mendim yti dhe nuk dua te bej krahasime.Nese ndonjehere Gary Neville nuk e ka merituar te jete ne skuadren e vitit,ai vit eshte 2009 !

Prapeseprape,eshte vetem mendim yti !
    Edmond vetem njeri nga formacioni im nuk te pelqeu? As Alex Fergusoni nuk e perzgjedh gjithehere formacionin me te mire, haha , me sa di un Geri Neville vuajti nga nje lendim kete vit...

[I]Bravo, ti po që e shifke tamam 'super' formacionin më të mirë për vitin 2009 lol.

Flm qe me mbeshtet Thekthi , mund te marr ndihmes trajner haha

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019

Mendoj qe ne ket formacion vetem Kaka' nuk e meriton jo se nuk esht lojtar i mir po nuk ka ber asgje per 2009 ndoshta ndonje Milanisti do i mbes hatri po ktu po flitet per vitin 2009 per mua me mir do ishte Lampard ne vend te Kaka' tjeret jan okay ne formacion .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    Or ti mos ma shaj Ibrën dhe Puyol se ti thej gishtat. :D Jo po ta fusim Klose në listë më mirë në vend të Ibrës lol. :p Ibra fitoj kampionatin italian me Interin, doli golashënuesi më i mirë në kampionat, gjithashtu u zgjodh dhe lojtari më i mirë në Seria A. Çfarë do më shumë? :D Pastaj çedo atë Tevezin në formacion? Apo se e ka ngroh stolin te Man Utd lol.

Po të fusim ndonjërin nga këto në vend të Ibrës, masnej i ngelet hatri edhe Henry, Eto'o. :D
    Aaa sa për Puyolin, nuk besoj se do vije ndonjë mbrojtës i tillë që do arij ta zëvendësoj atë. (Është tank fare) :)

A ka më qesharak se ti? Ti je i mirë për të ça dru jo për të parë/komentuar futboll lol.

Oj viktimë, a je mirë njëherë nga mend? Seriozisht po të pyes :D(pa keqkuptime haha)

Puyol kot, D.Alves kot, Xavi kot(Shnajder ka bërë më shumë se ky hahaha) yeah e vërtetë Shnajder gjatë vitit 2009 ka ngrohur stolin tek Real Madrid ndërsa Xavi ka fituar çdo trofe të mundshëm; Champions League, Kampionatin Spanjoll, Kupën e Spanjës, Superkupën e Spanjës, Superkupën e Europës, Kupën e Botës për klube. Sjanë gjë hë? Shnajder ka bërë shumë, aman tepër shumë duke e ngroh stolin hahahahahahaha. Çfarë nuk të lexojnë sytë mër zot.

O tyryryyyyyy të gjithë janë OFF po ti je "FINISHED" lol. Bëhet fjalë për vitin 2009, çfarë kanë aritur të bëjnë këto lojtarë, si kanë luajtur, sa kontribut kanë dhënë për klubin e tyre dhe më e rëndësishmja çfarë titujsh kanë aritur të fitojnë. E kapishe?

Shpejtësia - Maicon thu ti? (Di të vrapoj ky lojtari jot a? hahaha)
    Dribling - Maicon a? Qashtu si thu ti
    Assist - Maicon thu a? (Hajt nxjeri statistikat njëherë ti shofim) Sa assist ka bërë Maicon gjatë vitit 2009 dhe sa ka bërë D.Alves. (Po të ketë bërë më shumë Asist D.Alves a do na marësh një gojore gjithve?)

Vazhdojmë... Gola - Cili ka shënu më shumë për vitin 2009, Maicon apo D.Alves?
    Përballje direkte - Cili doli më i suksesshëm, Maicon apo D.Alves?
    Trofe - Çfarë ka fitu Maicon gjatë vitit 2009 , dhe çfarë D.Alves?

Hajde nxjeri me dorën tënde këto statistikat e të shohim se kush ka qenë më i mirë.

Ne jemi trapa a? Po ti çfarë je mër (ta rassha), komplet pallë! Po e mbyll debatin këtu me ty, se qenke tralaaa fare.

p.s A ka mundësi ndonjëri nga moderatorët ti kontrolloj njëçik këto postimet e 'bajatshme' me ofendime nga ky pseudotifozi? Dolphin vllai futja një pastrim të mirë kësaj teme.

Bravo, ti po që e shifke tamam 'super' formacionin më të mirë për vitin 2009 lol.

p.s Sa për formacionin më të mirë për vitin 2009, mendoj se KAKA dhe Casilias nuk meritojnë të gjinden aty... kanë qenë komplet 'off' gjatë vitit 2009. KAKA ka lozur tepër dobët, masnej edhe me Milanin nuk ka qenë konkurues apo të fitoj ndonjë trofe të rëndësishëm. Lozi në UEFA Cup, e hëngri aty nga Werder Bremen, në kampionat nuk mori frymë qashtu. Casilias është super portjer po çti bësh të shkrehtit që Reali është dobët, nuk fiton asgjë. Vetëm turpërohet(si portjer i madh)duke ngrënë nga 6 copa. :D

KAKA do ta zëvendësoja me Lampard ose Fabregas.
    Casilias - Vandersar ose Valdes.
    Ja injoranti i rradhes ! Vazhdon injoranca ti mbuloj syte ! Edhe as temen nuk e lexon ! ORE INOJRANT THUHET LOJTARI , TITUJT NUK I FITON LOJTARI POR EKIPI !

INJORANTI THOTE "A DI TE VRAPOJ MAICON" ! DERR INJORANTI !

DI TE LEXOSH MO ?

LOJTARI ! JO EKIPI !

Titujt ta perseris i fiton ekipi !

NE PERBALLJE DREJT E PRE DREJT , Maicon e cvirgjeron Alvesin . TE njejten gje e ben Sneijder edhe sikur te mos kishte luajtur asnje ndeshje , ai e xhiron Xavin .

E PERSERIS , O INJORANTER , LEXONI TEMEN ! >>>> LOJTARI <<<< , mos dilni me budallalleqe si "ky lojtar ka fituar gjithcka kete vit" , ate nuk e ben lojtari po ekipi .

Kjo teme eshte per lojtaret , edhe me Maicon , Sneijder , nuk ka krahasime !

LEXONI TEMEN !
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    108
    Ta bosh mat mire Shnajderin se Xavi jo budallakia e vitit po e shekullit osht.Lojtari kryesor i kombetares se Spanjes, lojtari nder kryesor (i pari per mu) tek Barca te krahasohet me Shnajderin osht MARRE mi ni najkush.
    Ai kot trajneri Mourinho tu e pas Shnajderin n'ekip ska thon ''Nuk do te kete me Xavi te dyte'', po ja qe BUDALLA smerr vesh vlla.

ps. Sa lehte e kalonte Pedro Maiconin, sikur mos t'ishte fare, Maiconi paska qene ai ?? Mendoja se ishte ndonje lojtar i grupmoshave te reja te Interit LoL

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga 21' Lexo Postimin
    Ta bosh mat mire Shnajderin se Xavi jo budallakia e vitit po e shekullit osht.Lojtari kryesor i kombetares se Spanjes, lojtari nder kryesor (i pari per mu) tek Barca te krahasohet me Shnajderin osht MARRE mi ni najkush.
    Ai kot trajneri Mourinho tu e pas Shnajderin n'ekip ska thon ''Nuk do te kete me Xavi te dyte'', po ja qe BUDALLA smerr vesh vlla.

ps. Sa lehte e kalonte Pedro Maiconin, sikur mos t'ishte fare, Maiconi paska qene ai ?? Mendoja se ishte ndonje lojtar i grupmoshave te reja te Interit LoL
    1-Dua citimin e Mourinhos per Xavin ?

2-Nje ndeshje nuk ben nje lojtar , kush lesh eshte "Pedro" ?

3-Cfare ka me shume Xavi se Sneijder ? I fillojm krahasimet , Sneijder ka perqindje marramendase nga goditjet e denimit , gati 50% gol . Xavi ? LESH ! Shpejtesia ? Lere fare , se as targat nuk ja shikon dot Xavi , Sneijderit . Assist ? Ku di Xavi ca eshte assist ? Ai vetem pasime jep . Sneijder shenon nga goditjet e denimit me shume se kushdo ! Me gjeni nje lojtar NE TE GJITHE BOTEN qe ka perqindje me te larte shenimi se Sneijder ? Edhe shohim edhe menyren sesi shenon Sneijder , nuk ka te beje vetem goli , por edhe veshtiresia per tu shenuar edhe menyra sesi u ekzekutuan keto goditje . Krahasojme shpejtesine ne fushe mes dy lojtareve , edhe sidomos krahasojme asistet e Sneijder me ato te Xavi . Xavi eshte lojtar i konsiderueshem , por para Sneijder ESHTE NJE ZERO I MADH .

Eshte si te krahasosh Canen me C.Ronaldon , te gjithe jane me Canen , por C.Ronaldo i ben zbor Canes .

Prandaj o "BUDALLA" :

1-Meso shqip , se mu desh 1 ore te kutpoja se cfare deshe te thoje . Nuk je ne familje ketu , nuk flet dot ne dialekt , meso rregullat e shoqerise .

2-Meso te sjellesh referenca kur proklamon dicka , sidomos kur pretendon se e ka thene dikush tjeter . Meso rregullat e forumit .

3-Me tifozllik do ulesh veten , te tjereve nuk i ben gje . HERA E FUNDIT QE JUA PERSERIS SE QENKENI TE TRASHE : MESONI SHQIP , MESONI RREGULLAT E FORUMIT , EDHE LEXONI TITULLIN E TEMES !

[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    108
    1-Dua citimin e Mourinhos per Xavin ?
    http://www.totalbarca.com/2009/news/...n-dor-to-xavi/

http://www.totalbarca.com/2009/news/...orld-only-one/

2-Nje ndeshje nuk ben nje lojtar , kush lesh eshte "Pedro" ?
    Ai Pedro qe ta qiti pertoke at mbrojtsin e djatht ''me te mire ne Bote''.

3-Cfare ka me shume Xavi se Sneijder ? I fillojm krahasimet , Sneijder ka perqindje marramendase nga goditjet e denimit , gati 50% gol . Xavi ? LESH ! Shpejtesia ? Lere fare , se as targat nuk ja shikon dot Xavi , Sneijderit . Assist ? Ku di Xavi ca eshte assist ? Ai vetem pasime jep . Sneijder shenon nga goditjet e denimit me shume se kushdo ! Me gjeni nje lojtar NE TE GJITHE BOTEN qe ka perqindje me te larte shenimi se Sneijder ? Edhe shohim edhe menyren sesi shenon Sneijder , nuk ka te beje vetem goli , por edhe veshtiresia per tu shenuar edhe menyra sesi u ekzekutuan keto goditje . Krahasojme shpejtesine ne fushe mes dy lojtareve , edhe sidomos krahasojme asistet e Sneijder me ato te Xavi . Xavi eshte lojtar i konsiderueshem , por para Sneijder ESHTE NJE ZERO I MADH .
    Xavi, asistuesi me i mire ne sezonin 2008/09 ne La Liga me gjithsej 16 asiste per gol, asistuesi me i mire ne Champions League per sezonin 2008/09 me 6 asiste per gol.Qka po don tjeter.

ps. Jo BUDALL, po mu kon sikur ti kisha shku e kishna mbyt veten ne ndonje ure, ose ose mo skishna fol kurr ne kete forum, se me qdo fjal ke rene posht ne kit postim (e shum e shum tjer).

Pershnetje nga XAVI Hernandez, lojtari i trete me i mire ne Bote, dhe nga ''MEJOR CENTROCAPISTA'' i vitit 2008 dhe 2009 e mesiguri 2010 e ne vazhdim !!!!!!!

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •