Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 80
    18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga ÆTIUS Lexo Postimin
    Se thua ti keshtu, ne duhet te jemi darkord gjithmon me ate qe thua dhe e vulos ti? Une nuk e shikoj me ate sy qe e shikon ti.

Cmime individuale Dani ka fituar disa me shume sesa Maicon, po i shikoja tani krahasimet me njeri tjetrin. D. Alves ka 5 vjet ne Spanje qe del mbrojtesi me i mire ne krahe. Tre here ka dal ne Europ si mbrojtesi me i mire ne krahun e djathte (UEFA Team of the Year : 2007, 2008, 2009).

Po ai Maicon qe e xhiron kete D. Alves ku eshte se nuk e kam pare te marri ndonjehere mbrojtesin me te mire te krahut te djathte...

Pra te dalim ne teme, tek Brazili Maicon luan per arsye sepse eshte lojtare qe mbron me shume sesa Alves. Pasi Alves ka natyre me shume sulmuese, duke pare tek keta te dy sesa gola ka shenuar njeri dhe sa ka shenuar tjetri.

Alves gola te shenuar ne total ka 30.
    Maicon gola te shenuar ne total ka 20.

Ketu luan rol dhe mosha, njeri eshte 30 vjec dhe tjetri eshte 26 vjec. Pra une e shikoj si me te vlefshem Alves, duke pare dhe paraqitjet qe ka bere me ekipet ku luan, ka qene gjithmon i pazevendesueshem keto 7 vite. Ndersa Maicon ka 4 vite qe luan ne nivele te larta, nese do ishte ne majen e futbollisteve gjat gjithe karrieres, nuk do luante me Monacon 3 sezone po do ishte me ndonje ekip me te madh. Ndersa Alves ka lozure 6 vjet me Sevilla, ekip i cili keto 6 - 7 vite ka qene ne eliten e ekipeve Spanjolle, nuk ka rene asnjehere nen 4 vendet e para. Ndersa Monaco gjat viteve kur luante Maicon ishte drejte renies nga kategoria, pasi humbi finalen e 2004 me Porton. Dhe ekipi u shperbe i teri.

Tani do apo s'do ti, ky eshte problemi yt dhe jo imi apo i te tjereve qe mendojn si une. Faktet flasin vete, qe ti flet me verberizem si tifoz i Interit dhe jo si dikush qe ka njohuri mbi futbollin dhe e njeh ate.

P.s 1 muaj kam une qe angazhohem dhe kam arritur te kuptoj se ne futboll nuk flitet me tifozllik po me realizem nese ke deshire te mbeshtetesh ne ato qe thua, dhe jo te marresh kote me tifozllik. Ne kaq pak kohe, po te jap une per te mesuar, kur duhet te ishe ti ai qe ke shume e me shume sesa une qe sheh futboll per te me mesuar mua.
    O shoku ti vazhdon te besh budallain apo je vet ?

1-Po flitet per perballje drej e per drejt mes lojtareve edhe jo cfare kane bere si ekip !

2-Po flitet vetem per vitin 2009 !

Perballje drejt e per drejt Maicon e "le shtatezene" D.Alves . Sidomos duke kujtuar paraqitjet qe ka bere kete vit , pra vitin qe te kerkon tema .
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar më parë nga Gjinokastra Lexo Postimin
    O shoku ti vazhdon te besh budallain apo je vet ?

1-Po flitet per perballje drej e per drejt mes lojtareve edhe jo cfare kane bere si ekip !

2-Po flitet vetem per vitin 2009 !

Perballje drejt e per drejt Maicon e "le shtatezene" D.Alves . Sidomos duke kujtuar paraqitjet qe ka bere kete vit , pra vitin qe te kerkon tema .
    Mos ofendo se nuk po te ofendon njeri. Nese ke qejf te ofendosh, shume mire di te te kthehem dhe une me ofendime.

Perballje drejtperdrejt Alves vs Maicon. Ne Milano Interi yt u mbyll ne porte dhe episodi i vetem qe shkuat tek Valdes ishte minuta e 53. Ne perballjen ne Barcelone mos te flasim fare, pasi ishte degjenerim total i futbollit, ku ne 90 minuta ka luajtur vetem Barcelona. Edhe Alves ne kete rast ishte shume me superior sesa Maicon duke dhene asiste per gol.

Viti 2009 si lojtar Alves ka fituar shume, ndersa Maicon absolutisht asgje.

Tani si i zgjuar qe je dhe te pelqen vetja. Beji krahasimet o njeri se qenke i cuditshem ti. Nuk do ti besosh as te vertetes e cila eshte e shkruar me boje tushe.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Xavi ka hyre ne formacion sepse ti ke qene akoma ne boten e goglave kur ai luante futboll.
    Ka nje jete qe luan shume mire me Spanjen dhe Barcelonen , ja sepse.

Hehehehehhe , qe kur ishte si bublesh i panjohur , eee?
    Citim Postuar më parë nga Altin1 Lexo Postimin
    o Delfin, ai 21' eshte tifoz i barcelones ne mos gaboj dhe po tallet me nje tjeter
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ke ngaterruar film plako .21' eshte me te miret.
    lol
    Citim Postuar më parë nga 21' Lexo Postimin
    Garant e ke keqkuptu postin apo ?
    /me iken me vrap. E kam mirekuptuar gabim me sa duket

'21 mbaka anen e Chuck Norris

Viktima "shtatezanie" te Maicon vitin e kaluar:

1. E filloi me Anorthosis
    2. E Vazhdoi me Panathinaikos
    3. Me pas me Manchester United
    4. Sivjet ne perballje direkte nuk ulej dot nga dhimbjet
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400

Vetem fjale i ka ai, nuk e ke pare qe i kam sjell 3 faqe rrjesht vetem me fakte. Po kur di te flasesh vetem me tifozllik normalisht do degradosh, asnjehere nuk do qendrosh ne binaret e temes.

P.s Dolphin silli dhe ndonje fakt nga ndeshja Nuk po gjej ndeshjen e plote 90 minuta me te gjitha episodet te rishikoje dhe njehere nightmare te vertet. Po thuaj qe deshira e tij eshte te dali gjithmon e vetja, si moshe e vogel qe eshte po e falim dhe po e lem te dali ashtu si do ai.

Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    /me iken me vrap. E kam mirekuptuar gabim me sa duket

'21 mbaka anen e Chuck Norris

Vetem fjale i ka ai, nuk e ke pare qe i kam sjell 3 faqe rrjesht vetem me fakte. Po kur di te flasesh vetem me tifozllik normalisht do degradosh, asnjehere nuk do qendrosh ne binaret e temes.

P.s Dolphin silli dhe ndonje fakt nga ndeshja Nuk po gjej ndeshjen e plote 90 minuta me te gjitha episodet te rishikoje dhe njehere nightmare te vertet. Po thuaj qe deshira e tij eshte te dali gjithmon e vetja, si moshe e vogel qe eshte po e falim dhe po e lem te dali ashtu si do ai.
    Christ sake !

O shoku e KUPTON DIFERENCEM TEK E PER TEK MES LOJTAREVE ? TI THUA KY KA FITUAR KETE APO ATE . UNE THEM DIFERENCE TEK E PER TEK .

SHPEJTESIA ? MAICON .

DRIBLING ? MAICON .

ASSIST ? MAICON .

Ju vallaj jeni trapa . Mendoni se duke u bere shume bashke do imponoheni ! Aq me keq ! Se te thuash qe Alves qenka me mire se Maicon eshte trapallik i papam .

KY ketu akoma nuk e kupton qe nuk ka rendesi titujt se ato nuk i ka fituar personalisht por me skuadren . Nuk e kutpon qe nuk ka rendesi e shkuara se tema flet per 2009 . Vazhdon thote Barcelona ka fituar gjithcka , edhe ne 2004 Alves ishte shume i forte ! PAstaj edhe mendon se ka te drejte .

Alves me i forte se Maicon ! hahahhahha diletantet e futbollit ! Si te thuash qe Dida eshte me i mire se J.Cesar ! hahahahhahah

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Christ sake !

O shoku e KUPTON DIFERENCEM TEK E PER TEK MES LOJTAREVE ? TI THUA KY KA FITUAR KETE APO ATE . UNE THEM DIFERENCE TEK E PER TEK .

SHPEJTESIA ? MAICON .

DRIBLING ? MAICON .

ASSIST ? MAICON .

Ju vallaj jeni trapa . Mendoni se duke u bere shume bashke do imponoheni ! Aq me keq ! Se te thuash qe Alves qenka me mire se Maicon eshte trapallik i papam .

KY ketu akoma nuk e kupton qe nuk ka rendesi titujt se ato nuk i ka fituar personalisht por me skuadren . Nuk e kutpon qe nuk ka rendesi e shkuara se tema flet per 2009 . Vazhdon thote Barcelona ka fituar gjithcka , edhe ne 2004 Alves ishte shume i forte ! PAstaj edhe mendon se ka te drejte .

Alves me i forte se Maicon ! hahahhahha diletantet e futbollit ! Si te thuash qe Dida eshte me i mire se J.Cesar ! hahahahhahah
    Perfundimisht me ty nuk ja vlen te diskutosh. Nuk ke etik komunikimi, i drejtohesh te gjitheve si bashkemoshatar, ofendon dhe mbi te gjitha kerkon te imponosh nje forum te terin me fekalet qe nxjerr nga gishtat.

OK, TI KE TE DREJTE PER TE GJITHA. VAZHDO, SE DO TE DALI NDONJE HUNDELESH QE DO TE MESOJE SESI TE KOMUNIKOSH, PO SIDUKET KE RENE NE TIPA QE TE DUROJN DHE NUK DUAN TE OFENDOJN.

Je tip i pakorrigjueshem qe gjithmon mendon se i di te gjitha, nuk i le vend debatit te jet konstruktiv, po gjithmon do e cosh drejte vetes. Hajde me te mira dhe shpresoj te arrish te kuptosh cfare kerkoj te te them.

Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Perfundimisht me ty nuk ja vlen te diskutosh. Nuk ke etik komunikimi, i drejtohesh te gjitheve si bashkemoshatar, ofendon dhe mbi te gjitha kerkon te imponosh nje forum te terin me fekalet qe nxjerr nga gishtat.

OK, TI KE TE DREJTE PER TE GJITHA. VAZHDO, SE DO TE DALI NDONJE HUNDELESH QE DO TE MESOJE SESI TE KOMUNIKOSH, PO SIDUKET KE RENE NE TIPA QE TE DUROJN DHE NUK DUAN TE OFENDOJN.

Je tip i pakorrigjueshem qe gjithmon mendon se i di te gjitha, nuk i le vend debatit te jet konstruktiv, po gjithmon do e cosh drejte vetes. Hajde me te mira dhe shpresoj te arrish te kuptosh cfare kerkoj te te them.
    Vetem se une nuk kam asgje qe nuk shkon , problemin e ke ti qe thua qe "Alves eshte me i forte se Maicon" . Ketu natyralisht flitet per perballje direkt mes 2 lojtareve , edhe jo per arritjet e skuadrave te tyre .

Shoku , ketu edhe Milanistet kane respekt per Maicon sepse eshte mbrojtesi i djathte me i mire ne bote , ashtu si ne Interistet kemi respket per Ronalidinho-n sepse eshte lojtar me vlera shume te larta .

Mos u kap kot me gjera qe nuk shkojne . Edhe mos u kap me personin qe shkruan por me ate qe thote . Nuk ka vlere se kush thote dicka , por ka vlere sesa e vertete eshte ajo qe thuhet . Edhe lojtar si Maicon apo edhe Dinho nuk kane kundershtare . E njejta gje vlen edhe per Messi-n etj. Keta nuk mund ti kritikosh si lojtar , dakort mund te kritikohen per 1 ndeshje , por jo ne pergjithesi .

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Të thuash për XAVI-n se nuk e meriton të jet në formacionin e 2009 ose je budalla ose e luan rrolin e budallait, mos beni krahasime amatoreske .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Vetem se une nuk kam asgje qe nuk shkon , problemin e ke ti qe thua qe "Alves eshte me i forte se Maicon" . Ketu natyralisht flitet per perballje direkt mes 2 lojtareve , edhe jo per arritjet e skuadrave te tyre .

Shoku , ketu edhe Milanistet kane respekt per Maicon sepse eshte mbrojtesi i djathte me i mire ne bote , ashtu si ne Interistet kemi respket per Ronalidinho-n sepse eshte lojtar me vlera shume te larta .

Mos u kap kot me gjera qe nuk shkojne . Edhe mos u kap me personin qe shkruan por me ate qe thote . Nuk ka vlere se kush thote dicka , por ka vlere sesa e vertete eshte ajo qe thuhet . Edhe lojtar si Maicon apo edhe Dinho nuk kane kundershtare . E njejta gje vlen edhe per Messi-n etj. Keta nuk mund ti kritikosh si lojtar , dakort mund te kritikohen per 1 ndeshje , por jo ne pergjithesi .
    • Kush po ja ul vlerat Maicon?
    • Kush po e kritikon Maicon?
    • Kush ka thene qe eshte lojtar i dobet?
    • Kush i ka vene ne dukje cilesi negative?
    • Kush nuk ka treguar respekt?

Une e shikoj me syrin tim, e analizoje ashtu si e kuptoj. Une s'po te kerkoj te imponohesh nga ajo qe them une apo dikush tjeter. Ti mund ta pranosh, po jo si te mireqene. Ashtu si e pranoj une ate qe thua ti po nuk e marre te mireqene pa e ditur me saktesi vet. Une jam koshient qe L. Messi eshte shume me i mire sesa Ronaldinho, po nuk do e hedh poshte Ronaldinhon se ka nje lojtare me te mire, po thjesht do e pranoj si fakt. Kete po te kerkojm dhe ne ty, qe te dish te respektosh dhe ti lojtaret e tjere apo mendimet e bashkebiseduesve. Siduket nuk ke qejf te respektosh as futbollistat po ashtu as ne.

Shiko, une spo kapem sesa je ti dhe cfare ke bere ti. Po kur me drejtohesh me ofendime, nuk mund ta pranoj nga asnjeri. Edhe une kur shkruaj shikoj pjekurin e dikujt, moshen e dikujt dhe mundohem te pershtatem, por ti kete gje nuk e ben. Ka shkrime nga anetare shume me te vegjel, qe vertet duhen respektuar dhe t'i thuhet nje fjale e mire. Ti je kategori tjeter, hyne tek njerezit narcista, qe gjithmon thua une dhe vetem une. Kete gje se kam pelqyer ndonjehere tek askush, as kam per ta pranuar ndonjehere, po thjesht do te respektoj ato qe shkruan. Nese ke deshire te debatosh, mund te debatosh si njeri, pa ofendime. Ndoshta une kaq e kam kapacitetin ne futboll dhe kaq di. Po jo te me ofendosh, te me vesh ne dukje qe nuk ke njohuri dhe pike, duke me dhene argumenta.

Un formacionin me te mire te 2009 e shof keshtu.
    Ne porte
    Viktor Valdes (Barcelona)
    Mbrojtes

Geri Nevill (Mancester)
    Gjorgje Kellini( Juventus)
    Marco Materazi (Inter)
    Gjon Arne Rise (Roma)

Mesfushor

Rayan Gigs (Mancester)
    Andrea Pirlo ( Milan )
    C. Ronaldo (Real)
    Sedorf (Milan)

Sulmues

Fernando Torres (Liverpol)
    Lionel Mesi (Barcelona)

Trajner Leonardo (Milan)

Pse nuk e keni perfshire edhe banken rezerve, se me mbeten edhe disa qe me deshire do i fusja ne 11-shen time .

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •