Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 80
    18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Mos do ta nderrojme edhe Xavi me Van Bommel?
    Per Ibren jam dakord. Per mendimin tim Eto'o ose Rooney duhet te ishin ne formacion.
    Puyolin e ke inat se e ngordhi Ribery-ne vjet ne camp nou.

Maicon ka ca shekuj qe nuk e shikon me sy gjys-finalen e champions , lere me tripleten

Evra? Pse mos do thoje gje Santon ne vend te Evra? Mos ja fut kot se nuk ka pasur mbrojtes te majte me te mire qe nga koha e Roberto Carlos.

Per Xavi-n ta kane kthyer pergjigjen me siper: Xavi --- Mban ne ajer---> Sneider

Cambiasso? LOL
    LEXO TEMEN ! JENI OFF TOPIC TE GJITHE !

Citim Postuar më parë nga ÆTIUS Lexo Postimin
    Sinqerisht ke nje koke qe nuk te mbushet. Kur te thot koka qe une dhe askush tjeter nuk ka te drejte. Tani une nuk do dal dhe te uleras qe nuk ke te drejte, fundja te gjithe jemi te lire te japim mendimet tona. Ty te duket me i mire njeri nga tjetri, kjo eshte ceshtja jote dhe jo imja. Une di te shikoj qe ne fund te vitit titujt individual vendosen nga 15.000 gazetare, 150.000 futbollista, 900 trainera. Keta qe permenda dine shume me shume sesa ty dhe se une, apo se te gjithe bashke ketu. Do te thot qe fjalet e tua dhe te miat jane nje fllusk sapuni sa mbushin faqet e forumit shqiptar asgje me shume. Pra une nuk kam me cfare argumentash te te jap me shume sesa kaq, po te dija me shume sinqerisht nuk do pertoja te te shkruaja. Pra, une kaq di dhe kaq them, ndonje qe ka informacion dhe di me shume sesa une mund te te bombardoj me pyetje, argumenta, referime etj...

Per mua Casillias ka 10 vjet qe gjate gjithe kohes i ndan trofet midis Buffon dhe Van der Sar. Nuk e kam pare ndonjehere ne listen e tre portiereve me te mire Julio Cesar keto 10 vite. Po shikoja listat qe Iker ka fituar 5 here portieri me i mire ne Europ, Buffon e ka fituar 3 here dhe 2 here Oliver Kahn dhe njehere e ka fituar ne 2009 Vander Sar. Nuk e pash as ne 5 portieret me te mire Cesarin. Pra keto fakte flasin me shume sesa tifozlliku yt dhe i ndonje tjetri.

Tani del njeri qe eshte Victor Valdes me i mire, kur Valdes ka nje nga mbrojtjet me te mira ne bote, edhe te shikosh episodet e tij te vesh duart ne koke. Portier me hope njesoje si Dida i Milanit. Ndersa Casillias dhe Buffon kane qene gjate gjithe kohes konstant. Duke pare qe keto 10 vite kane dal te pakten 8/9 here me te miret ne ligen ku luajne.

Po po Yaya Toure duhet te jet ne listen e me te mireve, mos vall ke harruar dhe Pedron? Po si mund te jet me i mire Yaya Toure sesa Kaka', e di pergjegjesin e njeri nga tjetri? Epo hajde flasim me tifozllik dhe une po them qe aty patjeter duhet te ishte Ronaldinho dhe asnje. Po te jemi realist dhe te themi, qe aty nuk ka ndonje gabim kushedi se cfare. Mund te themi qe nje vend meriton Rooney, pasi ka dhene kontribut te cmueshem per skuadren e tij.

Ngela tere kohen duke lexuar gazetat online, rregulloret e dreq e shejtan. As ne shkolle kur kisha ndonje detyre kursi nuk kerkoja kaq shume referenca sa po kerkoj per te dhene nje argument ketu ne forum.
    Prape ti ! Ore po di te lexosh ? 2 gjera !1-Titull si lojtar edhe jo si tituj te fituara me skuadren ! 2-Viti 2009 ! Perballje direkt lojtaret e Inter i cajne ne dysh ato zerot aty lart , edhe po flitet per vitin 2009 , jo 1999 .

Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Pse ka trainer qe nuk do t'a fitonte kampionatin italian me lojtaret qe ka Inter, dhe me auto-ridimensionimin e Milanit dhe Juves?
    Jua "ridimensionuam" neve skuadren ? Vete e kishit fajin , bej krim do denohesh ! T'ju vije turp edhe mos ta permendi me kete gje !
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Jua "ridimensionuam" neve skuadren ? Vete e kishit fajin , bej krim do denohesh ! T'ju vije turp edhe mos ta permendi me kete gje !
    Une thashe "auto". A din me lexu ti a jo? Po flisnim per traineret. Me ekipin qe ka Inter, dhe duke pa kundershtaret, e fiton kampionatin ç'do trainer. Nqs ti mendon se Mourinho ka ba mrrekulli me fitorn e kamponatit, kure Guardiola nje gje normale me 6 trofe eshte kot me diskutu

Sa per turpin, te paret jeni ju qe jeni denu per pasaportat fallco. Po te aplikohej rregullorja, te gjtha ndeshjet e Recobes duhet i kishit humbur 3-0 ne tavoline dhe do kishit shku ne B. Por presidenti i FIGC tha: "Nuk mund te çoj ne B nje president si Moratti qe shpenzon aq shume".
    Pa permend ketu ata qe tha para 2 muajsh arbitri Coppola.
    Ndryshuar për herë të fundit nga puroshkodran : 26-01-2010 më 11:46

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453

Prape ti ! Ore po di te lexosh ? 2 gjera !1-Titull si lojtar edhe jo si tituj te fituara me skuadren ! 2-Viti 2009 ! Perballje direkt lojtaret e Inter i cajne ne dysh ato zerot aty lart , edhe po flitet per vitin 2009 , jo 1999 .

Po te qe per temen nuk do replikoje kot ti. Se nuk gjykon dot me mire ti sesa 300 e kusur mije tifoze ane e mbane botes qe kane votuar.
    Nese nuk e ke marre vesh akoma behet fjale per formacionin e votuar ne UEFA.com
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635

Ne perballje direkte?Kush i fitoi duelet ne 2 ndeshjet Barça-Inter se nuk me kujtohet?
    Ju kane zvarrite neper fushe. Maicon u dukte Gresco ne ato 2 ndeshje

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Ne perballje direkte?Kush i fitoi duelet ne 2 ndeshjet Barça-Inter se nuk me kujtohet?
    O tyryryryrryry, me duket se nuk ditke ti te lexosh. Se une po te them dhe njehere ne menyre individuale. Cfare ka bere njeri dhe cfare ka bere tjetri. Atehere ja po te them nje emer, cfare fitoje vjet Casillias qe eshte portieri me i mire? ASGJE! Cfare fitoje vjet Terry qe eshte mbrojtesi me i mire? ASGJE! Cfare fitoje Kaka' vjet? ASGJE! Atehere si ka mundesi qe Maicon nuk ekziston ne liste fare? Atehere si ka mundesi qe Cesar nuk ekzistonte ne listen e votimit fare? Na lodhe koken, po flasim per individ o njeri. Xavi eshte ideatori i gjashte trofeve Snaijder rezerv e stazhonuar tek Real Madrid. Meso te lexosh ti dy gjera, na kanosesh te gjitheve a thua se vetem ti di te lexosh dhe vetem ti ke te drejte. Ik shfleto ndonje gje, pastaj hajde trego prepotenc se je dhe shume nenmoshe nga disa qe po te shkruajn ketu.

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga ÆTIUS Lexo Postimin
    O tyryryryrryry, me duket se nuk ditke ti te lexosh. Se une po te them dhe njehere ne menyre individuale. Cfare ka bere njeri dhe cfare ka bere tjetri. Atehere ja po te them nje emer, cfare fitoje vjet Casillias qe eshte portieri me i mire? ASGJE! Cfare fitoje vjet Terry qe eshte mbrojtesi me i mire? ASGJE! Cfare fitoje Kaka' vjet? ASGJE! Atehere si ka mundesi qe Maicon nuk ekziston ne liste fare? Atehere si ka mundesi qe Cesar nuk ekzistonte ne listen e votimit fare? Na lodhe koken, po flasim per individ o njeri. Xavi eshte ideatori i gjashte trofeve Snaijder rezerv e stazhonuar tek Real Madrid. Meso te lexosh ti dy gjera, na kanosesh te gjitheve a thua se vetem ti di te lexosh dhe vetem ti ke te drejte. Ik shfleto ndonje gje, pastaj hajde trego prepotenc se je dhe shume nenmoshe nga disa qe po te shkruajn ketu.
    Shume mire e the, por me citove mua gabimisht ne vend te Gjino Recobes

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Une thashe "auto". A din me lexu ti a jo? Po flisnim per traineret. Me ekipin qe ka Inter, dhe duke pa kundershtaret, e fiton kampionatin ç'do trainer. Nqs ti mendon se Mourinho ka ba mrrekulli me fitorn e kamponatit, kure Guardiola nje gje normale me 6 trofe eshte kot me diskutu

Sa per turpin, te paret jeni ju qe jeni denu per pasaportat fallco. Po te aplikohej rregullorja, te gjtha ndeshjet e Recobes duhet i kishit humbur 3-0 ne tavoline dhe do kishit shku ne B. Por presidenti i FIGC tha: "Nuk mund te çoj ne B nje president si Moratti qe shpenzon aq shume".
    Pa permend ketu ata qe tha para 2 muajsh arbitri Coppola.
    Nuk e lexova ate "auto" se mos e shtove pastaj
    Per punen e vizave te mos behemi kanibal fare , Italia me Greqine e kane shtyre gjithmon shume ceshtjen e marrjes se nen shtetesise , Recoba kishte kohe qe luanet me Venzian edhe Italishten e flet mire . Por keto vende(It&Gr) jane te fiksuar kundra emigranteve edhe vetem Italia kohet e fundit e ka normalizuar ceshtjen e nen shtetesise duke e cuar sipas normave te BE , dicka qe duhet ta kishte bere me pare edhe nuk do kishte diskutime te tilla , pra eshte me shume ceshtje morale sesa ligjore .

Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Po te qe per temen nuk do replikoje kot ti. Se nuk gjykon dot me mire ti sesa 300 e kusur mije tifoze ane e mbane botes qe kane votuar.
    Nese nuk e ke marre vesh akoma behet fjale per formacionin e votuar ne UEFA.com
    Tani ca te bej une , une lexova temen thoshte UEFA , edhe jo SONDAZH nga UEFA . Gjykova ate qe lexova , nuk do shtija fall ta dija se cfare kishte mbrapa .

1 barazim , 1 Barca . TA PERSERIS : LOJTARET , JO SKUADRAT ! D.Alves apo Maicon ? MAICON !

Disa lojtar si Recoba kane bere me shume sesa ti thua , vetem se jo te gjithe duan ta pranojne , ai e mbajti Interin kur kishte muarre fund si ekip me ate Sllovakun e poshter qe e vinin edhe si titullar madje .
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Nuk e lexova ate "auto" se mos e shtove pastaj
    Per punen e vizave te mos behemi kanibal fare , Italia me Greqine e kane shtyre gjithmon shume ceshtjen e marrjes se nen shtetesise , Recoba kishte kohe qe luanet me Venzian edhe Italishten e flet mire . Por keto vende(It&Gr) jane te fiksuar kundra emigranteve edhe vetem Italia kohet e fundit e ka normalizuar ceshtjen e nen shtetesise duke e cuar sipas normave te BE , dicka qe duhet ta kishte bere me pare edhe nuk do kishte diskutime te tilla , pra eshte me shume ceshtje morale sesa ligjore .
    Jo jo, nuk ka lidhje. Pak muaj ka lujt me Venezian. Nuk kan lidhje vitet, Recoba as sot mbas 15 vitesh nuk eshte Italian. Oriali, qe kaq shume po na i çan veshet keto dite, u denu per fallsifikim te pasaportes se Recobes. I gjeten paraardhes te rreme.
    Dikur Milan luante me 3 hollandezet ne formacion, dhe detyrohej te mbante ne pankine Boban, Saviçeviç dhe Papen(Top i arte) vetem se rregullorja nuk lejnte me shume se tre te huaj ne fushe. Pra, nuk eshte gje e vogel ajo. 3-0 ne tavoline thote rregullorja (pasoja: serie b). Per ju nuk u zbatu

1 barazim , 1 Barca . TA PERSERIS : LOJTARET , JO SKUADRAT ! D.Alves apo Maicon ? MAICON !
    I humben duelet ato dy ndeshje pra. Ti t'pakten thuj nuk vlersohen lojtaret me d ndeshje.
    Do apo nuk do, ekipet ku lozin lojtaret kan peshe ne keta çmime. Inter ne Europe eshte peshe pupel.

Disa lojtar si Recoba kane bere me shume sesa ti thua , vetem se jo te gjithe duan ta pranojne , ai e mbajti Interin kur kishte muarre fund si ekip me ate Sllovakun e poshter qe e vinin edhe si titullar madje .
    Sinqerisht, jane te rralle interistat qe pelqejne Recoben, dhe nuk besoj se as Moratti nuk do t'a kishte vu ne 11-òen e dekades

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    108
    Pse Xavi paska hy n'formacion veq se ka fitu tituj me ekipin a ? Ncncnccncncn qka spo shihka e po nijka njeri.Aj mezamakeq me kta (njerin) tifoz se dy lidhje me kry si kan.

ps. Mou: ''Me nuk do te kete nje Xavi te dyte'' !!!!!!!!!! ''Trajneri me i mire ne Bote'' apo ?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Me fal se ishte gabim shpejtesie. Une 1 muaj kam qe rri e lexoj per futbollin, as ja kam pasur ndonjehere iden. Edhe e them me bindje se kam arritur te njoh shume e shume. Eshte sport shume interesant dhe intrigues, te befason nga momenti ne moment dhe te ngjall emocione. Kam gjetur dhe ekipin ideal me idhullin tim RONALDINHO.

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •