Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 80
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    108
    Citim Postuar më parë nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Tani o "idiot" , njerezit flasin me fakte , faktikisht ti nuk provon qe Xavi ka bere ndonje gje , pra "idioti" je ti . Gjithe te mirat se do te duhen , kujdes se mos humbesh rrugen per ne shtepi .
    Qka more te t'provoj, Asistuesi me i mire ne Champions League ne sezonin 08/09, asistuesi me i mire ne La Liga 08/09, MAN OF THE MATCH i finales madhe nCHL, MAN OF THE MATCH i ndeshjes se jetes ne Spanje (2-6 e famshem me 4 asiste) e shum e shum tjera.Qka po don ma shum ?

Epo ky trajneri ''me i mire ne Bote'' (mos ke dashur te thuash me arroganti i cili osht mposht nga ky qe eshte zgjedhur) ka deklaru qe Xavi eshte dashur ta merrte Topin e Arte per vitin 2009.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Se qepare harrova , traineri me i mire Guardiola ?

Prandaj te gjithe flasin per Mourinho-n ? Apo flasin per Mourinho-n se ndoshta eshte lidhur me Paris Hilton
    Ne 2009-en me i mire Mourinho se Guardiola?! Guardiola si debutues ka fitu 6 trofe(te gjitha te mundshmet) kurse Mourinho 1 kampionat.....

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga ÆTIUS Lexo Postimin
    Julio Cesar:

Full name: Júlio César Soares de Espíndola
    Date of birth: 3 September 1979 (age 30)

Iker Casillas:

Full name: Iker Casillas Fernández
    Date of birth: 20 May 1981 (age 28)

Tani cili eshte gjyshi ketu? Njeri qe ka mbi 13 vjet qe mbron porten e Real Madrid dhe tjetri ka 3 vjet qe njihet tek Interi. Edhe mosha flet vete se kush eshte gjyshi, e kemi pare shume mire kush eshte me i mire dhe me deciziv.

Interi luan me nje mbrojtje shume te forte dhe Reali luan me nje mbrojtje si kullojese makaronash.

Kur flet keq per Xavi Hernandes 6 trofe brenda nje viti, kampion Europe u votua dhe si lojtari me i mire i kompeticionit. Doli i treti ne renditjen e Topit te Art, doli ne treshen me te mire te Fifa World Player, mori cmimin si mesfushori me i mire ne bote. Po ky Snajder cfare ka marre? Apo rrinte rezerve ne Madrid vajti Moratti hajde se me i keqi i Realit do jesh me i miri i Interit.

Maicon ka fituar vetem SERIA A ndersa Alves ka fituar cdo gje te mundshme. Gje qe Maicon as do ta fitoj ndonjehere ne jeten e tij ate qe ka fituar per nje sezon te gjithin Alves, duke qene dhe deciziv ne fitoret e ekipit. E pe mire sesa i ka vlejtur lekura Maicon kur ishte ndeshja Barca vs Inter, e pe mire se kush dha asist per gol dhe si rrinte Maicon dhe fshihej pas porte mos turperohej nga Alves, Iniesta, Xavi apo ndonje Pedro qe pak dite kam qe i kam mesuar emrin.

P.s Te thash, qe shume shpejt do kuptoj dhe une me shume sesa ty nga futbolli. Qe une as kam pasur lidhje ndonjehere tere jeten vetem me kompjuter dhe Formula 1 kam pare, tek tuk edhe tenis.
    Ore po na lodhet me kete injorancen tuaj , dini te lexoni ? TITULLI SI LOJTAR , domethene per aftesite personale , D.Alves mezi shtyn topin perpara , Maicon terheq gjysmen e ekipit kundershtar me vete . Mos ulni veten per inat , si Maicon nuk ka , eshte e kot te lodhes, Maicon eshte Messi i mbrojtes . Ajo e J.Cesar nuk ishte ceshtje moshe por elasticiteti , i pe ndeshjet dje , te dyja ? Casillas gati po flinte gjume , shyqyr qe ka ekipin shume te forte , por J.Cesar ca beri dje ? Pritjet , penalltia etj. Per Xavi mos u lodh shume , se sic thashe nuk ka te beje me titujt por aftesite personale te shfaqura , LEXONI TEMEN , per cfare eshte me mire Xavi se Sneijder ? Eshte me i shpejte ? JO ! Eshte me i mire ne organizimin e skuadres se tij ? JO . Eshte me i respektuar nga shoket e skuadres per zotesine qe tregon ne fushe ? JO . Sneijder ja kalon atij per gjithcka . Mos ngaterroni fitoret e titujve te skuadres me krahasimet drejt e per drejt mes lojtareve .

Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Ne 2009-en me i mire Mourinho se Guardiola?! Guardiola si debutues ka fitu 6 trofe(te gjitha te mundshmet) kurse Mourinho 1 kampionat.....
    Puro , sinqerisht , edhe ti ose une mund te fitonim aq duke qene trainer te Barces . Ata kane nje ekip qe te cane ne dysh . Nuk ka shume rendesi traineri . Mourinho ka arritur shume me shume se 1 trofe , sepse ekipi i tij nuk ka nivelin e Barces , edhe perfaqesime te tjera si derbit i ka kaluar shume mire
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

^^Ne fakt keto statistika nuk dolen nga Uefa vet por nga votimet e rreth 320,000 "tifozeve"

edhe
    Xavi > Sneijder
    Welt Meister 2014

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga Altin1 Lexo Postimin
    Po, jam dakort deri nje fare pike. Lojtari qe nuk e meriton te jete aty mendoj eshte Ibraimolopa, eshte nje sulmues mesatar, nuk e meriton te jete sulmuesi i vitit. Zevendesuesi mund te jete Rooney ose Tevez. Edhe ai Puyol, i mire eshte por une e urrej me pasion, ketu e shume vite nuk e di pse.

Edhe nje ndryshim tjeter, Alves me Lahm
    Mos do ta nderrojme edhe Xavi me Van Bommel?
    Per Ibren jam dakord. Per mendimin tim Eto'o ose Rooney duhet te ishin ne formacion.
    Puyolin e ke inat se e ngordhi Ribery-ne vjet ne camp nou.

Statistika IDIOTE e rradhes e nxjerre nga institucioni QESHARAK DILETANT I UEFAs !

I marrim me rradhe :

Casillas ? J.Cesar ka bere 10 here me shume se Casillas gjyshi !

D.Alves ? Kush eshte ky me ? Nuk eshte as 1% e Maicon !

Terry ? Ok !

Puyol , hmm , vk .

Evra ? Ca ka bere ky ? U votua nga zezaket , thjeshte se eshte zezak sic ndodhi me Obamen ?

C.Ronaldo , eeee, ketij nuk ke ca ti thuash , eshte shume i forte .

Xavi ? Pse akoma luan ky ? Edhe Snejider ka bere me shume kete vit !

Kaka' ? Hahahahhahah ! Ky ti shenoj targat Cambiassos , se vetem me Gramozin u duk . Ca fitimi ka bere Milan duke shit kete .

Iniesta , edhe ky vallaj eshte shume i forte , nuk ka rival .

Messi , no comment(nuk ma mban .ytha ta komentoj kete)

Ibra ? hhahahhahahahahhahahhahahahahah hahh hahahahahahhahah hahahhahah hahahahah hahahhahah ahhahahahah hahahhahah hahahhahah hah hahahahhahahhaha hahahhahahahhah ahahhahahahahah hahahahahha Milan beri mire qe shiti Kaka-n , Inter beri mire qe shiti kete .

Point : Kjo ishte statistika e rradhes e nje institucioni qesharak . EVITOJINI KETO TEMA NE TE ARDHME !
    Maicon ka ca shekuj qe nuk e shikon me sy gjys-finalen e champions , lere me tripleten

Evra? Pse mos do thoje gje Santon ne vend te Evra? Mos ja fut kot se nuk ka pasur mbrojtes te majte me te mire qe nga koha e Roberto Carlos.

Per Xavi-n ta kane kthyer pergjigjen me siper: Xavi --- Mban ne ajer---> Sneider

Cambiasso? LOL
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar Maska e arton_23
    Anëtarësuar
    04-07-2008
    Postime
    64
    xavi e meriton at vend ne formacionin ama Ibra nuk e ka meritu Runi eshte ma mir dhe ka luajtur me mir vetem ket zevendesim e kisha ba ne sulm (Rooney-Ibrahimoviq)

Barcelona
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Ibrahimovic, kaka edhe casillas nuk duhet me u kon aty ne formacion .

Ibrahimovic kaka edhe casilas duhen me hy te formacioni ma i dopt i vitit e jo te formarcioni ma i mir i vitit .

Mungojn eto, valdes edhe yaya toure.

Portjer: Victor Valdes

Mbrojtës: Daniel Alves, Carles Puyol(C), John Terry, Patrice Evra

Mesfushorë: Xavi Hernandez, Andres Iniesta, Yaya Toure, Cristiano Ronaldo

Sulmues: Lionel Messi, Samuel Eto

Trajner: Josep Guardiola

Kush po thot xavi se ka meritu aj me siguri kuka budall ose naj banor i spitalit tshtimes .

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Citim Postuar më parë nga FcBrC Lexo Postimin
    Mungojn eto, valdes edhe yaya toure.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Ore po na lodhet me kete injorancen tuaj , dini te lexoni ? TITULLI SI LOJTAR , domethene per aftesite personale , D.Alves mezi shtyn topin perpara , Maicon terheq gjysmen e ekipit kundershtar me vete . Mos ulni veten per inat , si Maicon nuk ka , eshte e kot te lodhes, Maicon eshte Messi i mbrojtes . Ajo e J.Cesar nuk ishte ceshtje moshe por elasticiteti , i pe ndeshjet dje , te dyja ? Casillas gati po flinte gjume , shyqyr qe ka ekipin shume te forte , por J.Cesar ca beri dje ? Pritjet , penalltia etj. Per Xavi mos u lodh shume , se sic thashe nuk ka te beje me titujt por aftesite personale te shfaqura , LEXONI TEMEN , per cfare eshte me mire Xavi se Sneijder ? Eshte me i shpejte ? JO ! Eshte me i mire ne organizimin e skuadres se tij ? JO . Eshte me i respektuar nga shoket e skuadres per zotesine qe tregon ne fushe ? JO . Sneijder ja kalon atij per gjithcka . Mos ngaterroni fitoret e titujve te skuadres me krahasimet drejt e per drejt mes lojtareve.
    Sinqerisht ke nje koke qe nuk te mbushet. Kur te thot koka qe une dhe askush tjeter nuk ka te drejte. Tani une nuk do dal dhe te uleras qe nuk ke te drejte, fundja te gjithe jemi te lire te japim mendimet tona. Ty te duket me i mire njeri nga tjetri, kjo eshte ceshtja jote dhe jo imja. Une di te shikoj qe ne fund te vitit titujt individual vendosen nga 15.000 gazetare, 150.000 futbollista, 900 trainera. Keta qe permenda dine shume me shume sesa ty dhe se une, apo se te gjithe bashke ketu. Do te thot qe fjalet e tua dhe te miat jane nje fllusk sapuni sa mbushin faqet e forumit shqiptar asgje me shume. Pra une nuk kam me cfare argumentash te te jap me shume sesa kaq, po te dija me shume sinqerisht nuk do pertoja te te shkruaja. Pra, une kaq di dhe kaq them, ndonje qe ka informacion dhe di me shume sesa une mund te te bombardoj me pyetje, argumenta, referime etj...

Per mua Casillias ka 10 vjet qe gjate gjithe kohes i ndan trofet midis Buffon dhe Van der Sar. Nuk e kam pare ndonjehere ne listen e tre portiereve me te mire Julio Cesar keto 10 vite. Po shikoja listat qe Iker ka fituar 5 here portieri me i mire ne Europ, Buffon e ka fituar 3 here dhe 2 here Oliver Kahn dhe njehere e ka fituar ne 2009 Vander Sar. Nuk e pash as ne 5 portieret me te mire Cesarin. Pra keto fakte flasin me shume sesa tifozlliku yt dhe i ndonje tjetri.

Tani del njeri qe eshte Victor Valdes me i mire, kur Valdes ka nje nga mbrojtjet me te mira ne bote, edhe te shikosh episodet e tij te vesh duart ne koke. Portier me hope njesoje si Dida i Milanit. Ndersa Casillias dhe Buffon kane qene gjate gjithe kohes konstant. Duke pare qe keto 10 vite kane dal te pakten 8/9 here me te miret ne ligen ku luajne.

Po po Yaya Toure duhet te jet ne listen e me te mireve, mos vall ke harruar dhe Pedron? Po si mund te jet me i mire Yaya Toure sesa Kaka', e di pergjegjesin e njeri nga tjetri? Epo hajde flasim me tifozllik dhe une po them qe aty patjeter duhet te ishte Ronaldinho dhe asnje. Po te jemi realist dhe te themi, qe aty nuk ka ndonje gabim kushedi se cfare. Mund te themi qe nje vend meriton Rooney, pasi ka dhene kontribut te cmueshem per skuadren e tij.

Ngela tere kohen duke lexuar gazetat online, rregulloret e dreq e shejtan. As ne shkolle kur kisha ndonje detyre kursi nuk kerkoja kaq shume referenca sa po kerkoj per te dhene nje argument ketu ne forum.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Puro , sinqerisht , edhe ti ose une mund te fitonim aq duke qene trainer te Barces . Ata kane nje ekip qe te cane ne dysh . Nuk ka shume rendesi traineri . Mourinho ka arritur shume me shume se 1 trofe , sepse ekipi i tij nuk ka nivelin e Barces , edhe perfaqesime te tjera si derbit i ka kaluar shume mire
    Pse ka trainer qe nuk do t'a fitonte kampionatin italian me lojtaret qe ka Inter, dhe me auto-ridimensionimin e Milanit dhe Juves?

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •