Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15

Tema: Kuriozitet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681

Kuriozitet

Sot me pelqeu shum nje poezi qe lexova e vendosa te hap llogarine time per ti dhene nje reputacion autorit. Pa dashur mausi im shkoj tek reputacioni i tij aty ku jane ato katroret jeshile te reputacionit, dhe lexova nofken e tij dhe fjalen i pazevendesueshem me lindi nje dyshim dhe fillova te kotrolloj edhe te tjeret dhe pash qe kishin emertime te ndryshme tek reputazioni si me poshte vijon :

1- i pazevendesushem
    2-shum i dashur
    3-Vip
    4- i vleresuar mire
    5-me shoke
    6- i njohur per te gjithe
    7- i vleresuar jo keq
    8- asnje emertim por del vetem emri.

Keto gjeta pas nje shikimi te shpejte, pastaj mendova se keto emertime vijne si rezultat i pikeve te reputacionit qe ka sejcili, por nuk ishte keshtu sepse kishte me pike te njeta pak a shum dhe me emertime te ndryshme.

Tani une vite me pare kisha hedhur nje ide per vleresim te antareve sipas kontributit ti jepeshin edhe tituj te ndryshem, dhe mesa shoh qenka bere mbase jo per efektin tim mbi keto emertime.

Si perfundim isha kurioz te dija
    1- Kur eshte futur ky vleresim ?
    2- Cfar kriteri ndiqet per keto vleresime ?
    3- Behen ne menyre automatike nga ndonje program apo i vene adminat ?

Shpresoj qe kurioziteti im te shuhet flm.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ti dardajano psh je i pazevendesueshem.

varet ne baze te reputacionit. Une e di se ka kohe ky lloj vleresimi. Se kur tamam, me vite, dite apo muaj, se mbaj mend. LoL

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ti dardajano psh je i pazevendesueshem.

varet ne baze te reputacionit. Une e di se ka kohe ky lloj vleresimi. Se kur tamam, me vite, dite apo muaj, se mbaj mend. LoL
    Edhe ti Pinko qeke i pazevendesushem, ej pinko ka nja 1 vit qe ka ble gruja nji cant ku shkrun Pink me shum ngjyra , dhe me kujtohesh gjithmon ti.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga dardajan Lexo Postimin
    Edhe ti Pinko qeke i pazevendesushem, ej pinko ka nja 1 vit qe ka ble gruja nji cant ku shkrun Pink me shum ngjyra , dhe me kujtohesh gjithmon ti.

hahaha .

Salut Dardajan.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Edhe une kam nje kuriozitet: pse kaq i rendesishem qenka per ty vleresimi qe te jep forumi?
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,036
    Postimet nė Bllog
    22
    Eshte dicka automatike simbolike qe e ka vete programi i forumit dhe del ne baze te numrit te postimeve dhe reputacionit qe ke marre nga anetaret e tjere. Anetaret qe marrin pjese ne forum prej vitesh dhe kane marre reputacion per postimet e tyre, kane edhe klasifikimin me te larte. Asnje nga anetaret e stafit nuk ka kontroll mbi ate proces.

Albo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar mė parė nga Boy Lexo Postimin
    Edhe une kam nje kuriozitet: pse kaq i rendesishem qenka per ty vleresimi qe te jep forumi?
    Po ta shuaj une kuriozitetin ty meqe me je drejtuar mua .

Une jam regjistruar ne 2004 dhe kam rreth 1230 postime per 5 vjet se ky i tashmi nuk quhet, keshtu qe i bie rreth 240 postime ne vit dhe meqense viti ka 365 dit i bie me pak se nje postim ne dite ose me mire te themi nje postim ne 2 dite.
    Ndersa ato katroret jeshil tek mua jane 11 per 5 vjet.

Tani te vim tek ty .
    Ndersa ju jeni regjistruar me 08-01-2010 pra vetem 17 dite dhe keni bere 130 postime me nje mesatare gati 9 postime ne dit, dhe gjithashtu ne 15 dite keni marre 6 katrore jeshile prandaj po te jap edhe une nje sot qe te arrish majat e forumit sa me shpejt mundesisht te behesh moderator apo edhe ma lart suksese.

HoneY-BunnY √
    Anėtarėsuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Do me japesh dhe mua rep se dua te behem moderatore?
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Eshte dicka automatike simbolike qe e ka vete programi i forumit dhe del ne baze te numrit te postimeve dhe reputacionit qe ke marre nga anetaret e tjere. Anetaret qe marrin pjese ne forum prej vitesh dhe kane marre reputacion per postimet e tyre, kane edhe klasifikimin me te larte. Asnje nga anetaret e stafit nuk ka kontroll mbi ate proces.

Albo
    Albo pershnetje!
    A ma plotso ni deshir?
    A po shko me pushime nja ni jav, ēlodhu, ban qejf edhe ti... e m'len mu n'postin tan?

Ca ke ti, marr me m'nihmu edhe xhuxhin, draguen, brarin, apollyonin e po qe nevoja lirojm edhe naj shok prej "burgu" me na nihmu me majt rregullin...

Kur t'kthehesh, e t'klikosh n'web per me hap FSH-ne, e nuk te del asigja, ti mos u trem se do t'ket naj defekt tuknik...

skenderi.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar mė parė nga dardajan Lexo Postimin
    Po ta shuaj une kuriozitetin ty meqe me je drejtuar mua .

Une jam regjistruar ne 2004 dhe kam rreth 1230 postime per 5 vjet se ky i tashmi nuk quhet, keshtu qe i bie rreth 240 postime ne vit dhe meqense viti ka 365 dit i bie me pak se nje postim ne dite ose me mire te themi nje postim ne 2 dite.
    Ndersa ato katroret jeshil tek mua jane 11 per 5 vjet.

Tani te vim tek ty .
    Ndersa ju jeni regjistruar me 08-01-2010 pra vetem 17 dite dhe keni bere 130 postime me nje mesatare gati 9 postime ne dit, dhe gjithashtu ne 15 dite keni marre 6 katrore jeshile prandaj po te jap edhe une nje sot qe te arrish majat e forumit sa me shpejt mundesisht te behesh moderator apo edhe ma lart suksese.
    Une s'te kerkova statistikat e veprimtarise tone ne forum, se ato mund t'i shoh edhe vete. Pyetja ime kishte te bente me rendesine qe i jep ti vleresimit te forumit. Nejse, ty te flm per reputacionin qe me dhe, po te jap edhe une nje se s'dua te te mbetem borxhe, se pastaj mos hap ndonje teme dhe me akuzon per sarraf.

Kalofsh bukur
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •