KundraRRYMES
NĖNA E MIRĖ NUK KA NEVOJĖ PĖR KOLLOVAR , POR KA NEVOJĖ PĖR DASHURI , KA NEVOJĖ TĖ JAPĖ E TĖ MARRĖ NDJENJA , TĖ NDAJĖ TĖ MIRĖN ASHTU SI DHE TĖ HIDHURĖN. KA NEVOJĖ QĖ FĖMIJA I SAJ TE SHOHĖ EKUILIBRIN FAMILJAR ME DY PRINDER , KU TĖ KETĖ EDHE PREZENCEN MASHKULLORE EDHE PREZENCĖN FEMĖRORE.
PO , O ZOT , SI MUND T'IA SHPJEGOSH TI KETO NE MENTALITETIN TONE "KUNDRARRYMĖS"?!
Ti mė drejtohesh mua personalisht tė bėj jetėn time kėtu ku jam. Mos ki merak , se unė jetės time i kam dalė zot. I kam vendosur dy shpatullat e mia tė betonta dhe i jam bėrė vetė burrė , vetė grua. Nėse unė kam hapur kėtė temė ėshtė sepse po troket shumė rrėmbimthi nė portat tona njė realitet i tillė , dhe pėr tė thyer ngurtėsinė kam marrė shembuj nga jeta ime personale, por sigurohu zotrote , qė jetoj nė lumturi tė plotė si unė ashtu edhe im bir. Sigurohu zotrote se kam shumė njerėz , miq e dashamirės qė na duan dhe i duam. Ka edhe mė tė afėrt qe dhurojnė gjithēka pėr tė parė buzėqeshje nė buzėt e mia edhe shkėlqim lumturie nė sytė e tim biri. I falenderoj nga zemra dhe nuk i krahasoj aspak me qé e viē , por i krahasoj me qėnie njerėzore plot ndjenja dhe emocione njerėzore.
Me respekt sepse nuk tė njoh Elna Durrėsi.
Krijoni Kontakt