Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 51
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Po pra nuk eshte mire, qe po flet per vetevrasje. Ka nevoje per ndihme morale qe te mendoj tamam, qe ti vijne mend e kokes.
    Asnjanit nuk i ben nder,
    Femijet do tramatizohen dhe me keq, nqs i iken e ema.

Si e shpjegon ti qe te jatit dhe te jemes si shkon nepermend fare per goditjet qe do marin femijet nga sjelljet e tyre??? Une s'kam meshire per ata prinder qe sjellin femije ne jet dhe i len ne mjerim!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    [/B]

Si e shpjegon ti qe te jatit dhe te jemes si shkon nepermend fare per goditjet qe do marin femijet nga sjelljet e tyre??? Une s'kam meshire per ata prinder qe sjellin femije ne jet dhe i len ne mjerim!
    nese ne psh. nuk kemi mundesi per ti ndihmuar se paku mos te shkruajm keqe,mos harro se bota eshte e rrumbullaket ,kam pare nje emision ne Hong Kong nje qift me pare kane jetuar mire te cilet kane pasur pasuri te mire por ne diten e sodme jane lypes .
    dhe mendoj se Shqiptaret kane pasur traditen e mikpritjes me te mire ne bote vete fjala mikprites i mbulon edhe sjelljen e mire ,i lutem Zotit mos ta sjellte as nje ne kete gjendje po edhe te jete armik per hater te femijve.
    Pershendetje dhe cdo te mira ne jete Elonaa

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    kurva krihet fshati digjet,,,,,,
    thoni ju

ajo ska faj qe ska qendra sociale ska ndihme nga shteti,

sa per pune o punetoret qe shkruani lart,
    me kompjuterat e zyrave qe keni fillu pune,
    si servila te qeverive te pafta,,

ku jeton ajo,
    jo qe ska pune,
    o rripa po qonin njerezit dikur ne interrnim ose per denim,,,,

pastaj ne nje vend ku 50 perqind ose me shume,
    e popullsise jane pa pune cprisni te ndodhe

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Citim Postuar më parë nga Boy Lexo Postimin
    Nje keshille kisha per kete gruan: benzinen ta blere pa plumb, se djeg me mire.
    E keqja qe nuk liftohet te ndalet larg, te vjen ne shtepije.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    jeta eshte e veshtire keshtu sic eshte edhe jo me ta durosh si i varfer, por kur ke femije ska kohe per drama te tilla, sepse ke pergjegjsi ti dalesh per zot atyre qe ke sjell ne jete, dreqi ta mar po femijte cfaj kane ata te lihen me trauma te tilla, plus pastaj ta braktisesh sikur te jete nje placke!
    failure is not an option!

i/e regjistruar Maska e erla07
    Anëtarësuar
    03-12-2009
    Postime
    752
    nuk mund ta kuptoj llogjiken e kesaj gruaje,sot ne kete kohe te veshtire te gjithe mbase jemi ndodhur ne kushte te veshtira ,kush me shume e kush me pak,por zgjidhjen nuk e kemi kerkuar ne kete menyre.Ajo e ka proven perpara syve,valle kur i shoqi u dogj,u zgjidhen problemet e saj,duhet ta harroje njehere e mire ket zgjidhje se nuk te shpie asgjekund.
    ben mire ti vere gishtin kokes.....dhe te mos beje skena te tilla perpara femijve

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    mua me vjen keqe nga kjo ngjarje,se paku nuk do te thome fjala te keqija ndaj saj dhe femijet se klases se peste e njeri se klases se pare,
    o sa keqe per keto femije.
    kur nuk kemi popull nuk kemi dhe shtet (fjala popullore)
    Vertet per te ardhur keq .nuk esht momenti i duhur per at qe the po vertet nuk mbyllen syt para nji fakti te till.Dhasht Zoti e na ktheft per se mbari se voten qe po ua dhem disave esht vertet pjesmarrje ne ket tragjedi e ne tragjedi tjera Zoti e shpetoft ket popull per hir te kalamajve.Ne raste te tilla ne evrop mund te bjen nji qeveri dhe deri sa kto tragjedi s na nxjerin agonin ne do jemi prej te humburve .

Usa ke mar ne shgenjester problemin.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    te punoj thon kto kapitalistat e vdek te forumit shqiptar

po ku te punoj ne maj te Bulqizes ajo o kapadait e forumit?

a keni qon naj her ne bulqiz a jo? shkoni atje, e kur te ktheheni na informoni per frontet e punes ne Bulqiz..
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

gone
    Anëtarësuar
    15-10-2009
    Postime
    132
    Duhet ta ndihmojne strukturat sociale te shtetit,por cili shtet?Shteti i ngordhur shqiptar.
    Per pune nuk behet fjale.e dime te gjithe qe nuk ka pune atje,ç'te beje e shkreta!

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    ore une nje gje skuptoj se eshte bere dukuri kjo puna e vetvrasjes apo e flijimit!
    njerzit e vrasin veten atje se sdurojne dot varferine kjo kuptohet dhe smund ti paragjykosh durimi ka limitet e veta, po mire meqense e paskan bere mendjen top pse nuk e kryejne ne nje menyre dinjtioze por ikin keshtu si kokrra fiku.
    te marin para edhe ndonje politikan do ti thosha bravo, po keshtu si ikin keta si femije qarraman aha skam ca them! le te mendosh pastaj te ngrihen ne demostrata e te kerkojne te drejtat! keta qenkan mpire fare nga trute dhe nga trupi!
    failure is not an option!

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •