Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .
Tani me fjale eshte e kot te ndihmosh,se s'te degjon njeri as ty e as mua !!.Ben mire te shkruash i cek dhe ta ndihmosh kete familje!!.Une e shkruaj prape ate qe shkrova! Ne qoftese nuk jeni te afte te mbani vehten mos krijoni familje se merni me qafe edhe njerez te tjere.Me mire shkoni edukohuni tek zyrat e planifikimit familjar se sa beheni per meshire.Jam e e sigurte qe ajo mer asistenc nga shteti.Por asistencat qe jep shteti ne cdo vend te botes te ushqejne me pikaore.Une s'dua te jetoj asnje sekond per meshire!!.Ti e shef ndryshe boten dhe une ndryshe.Une kam te drejt te shpreh mendimin tim ktu apo jo???!!!
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Mua nuk me duken normale!!Sa % e popullsis jane ne kete nivel ne shqiperi????Me duken njeres me disa mangesira.33vjec ne kompani ndertimi te kishte punuar do e kishte me te lehte te mbante familjen, se sa te digjte vehten ne sy te saj.zakonisht ne kete lloj gjendje katandisen dembelat......Atje ku jetojne ata ka plot qe xhirojne miliona, ndersa kta s'kan lek per buke!! .....Pse ndoth kjo???
Nga kjo histori duhet te nxjerin mesim te gjithe.cdo njeri nga ne duhet te dali ne jet i pregatitur dhe me nje plan ne koke......
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Egoist !Varfëria e madhe çoi bashkëshortin e saj Ajaz Duriçi në vetëvrasje, duke djegur trupin me benzinë në sy të gruas dhe fëmijëve, ndërkohë ankthi për Zyranë dhe fëmijët është shtuar shumë.
Kujtoi se po i bente nder familjes me kete vetevrasje ?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Me habite eshte interesante menyra sesi i gjykon. Ka bere krim meqe eshte i varfer thua ti,, e ke paragjykuar si dembel.
T'ja nisim muhabetit ne te dyja s'do mbarojme kurre. Po thjesht po te lej me kete USA 11% raporti i vetevrasjes, ne Shqiperi 4%. Ajo 11% c'ja e Amerikes te gjithe dembela jane qe skane buke ti japin femijeve? Besoj qe jo. Njeriu qe mendon te vetevritet eshte i semure shpirterisht dhe s'mendon qe ka rrugezgjidhje tjeter, prandaj ne US i dergojme menjehere ne spital per ti ndihmuar.
Burimi (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...y_suicide_rate)
Shkaqet e vetvrasjeve jane nga me te ndryshme.Por shkaqet e varferise ne keto dite perpijne dembelat.Jane variante pa fund per te jetuar!Dhe ndihma nga shteti edhe ne amerik nuk zgjat me shume se 1vit.Njeriu duhet te eci vet.
Si e komenton ti thirjen e gruas tani.me jepni se do djeg dhe une vehten.pfffffffffff njerez kot!
Ceshtja eshte qe ne pergjithesi shqiptaret qe jetojne ne shq e kane marre jeten shume percipte, nuk duan shume te lodhen , ju mjafton nje kothere buke .
Per kete familje vertet merzitem , burri nuk duhet te kishte vepruar ne menyre te tille ne sy te te miturve por ndonjehere problemet te verbojne .Shteti eshte ai qe duhet ti ndihmoj shtetasit e vet .
Elonaa, ashtu mendoj dhe une.
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
po te ishe perballe kesaj gruas qe ka benzinen ne trup , ve bast qe ti do jepje cakmakun...
pse shkruan kaq ashper?
si mund te gjykosh keshtu nje njeri per nje situate varferie, mos kujto se gjithmone ekzistojne kushtet, mundesite, mosha, gjendja psikologjike per te arritur jeten tende " te lumtur" e dashur.
shyqyr qe bota ka lloj lloj njerezish, dhe jo te gjithe si puna jote...
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Krijoni Kontakt