Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 51
    i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar më parë nga The Boy Lexo Postimin
    o BOY.......mos u tall me fatkeqesite e njerezve, mos u bej ironik aty ku nuk duhet, mos i ngaterro gjerat, se gjynah , mund te ndodhe ty neser, nje fatkeqesi, ndoshta jo si kjo, por dicka tjeter, dhe do kesh nevoje per njerez, per perkrahje morale, fizike, monetare , nuk ka qene cilesi e SHQIPTAREVE te pare te mire, tallja dhe perqeshja me fatkeqesite e njerezve, aq me shuem me nje grua te ve me dy femije jetim. Nuk e di se cfare mendojen te tjeret, por une u preka shuem nga kjo histori.
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    ne jete ka disa momente qe duhet te jesh serioz ......
    qenke akull ti nga seroziteti
    mos u tall me fatkeqesi e tjetrit se bota eshte rrumbullake:^lulja3
    nga njer hesh nuk ben dem degjome mua eshte kura me e mire per disa njerez!
    Iher per iher, mos t'ju vije keq:

Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga The Boy Lexo Postimin
    sOni.....te pershendes shuem edhe ty qe edhe ti e paske kundershtuar ELONEN qe ate lloji menyre te shprehuri ndaj kesaj gruaje te gjore dhe te mjere.....e meriotn kjo ELONA nje kunderpergjgije te mire nga te gjithe qe te mendohet mire here tjeter kur te flasi, dhe te flasi me mend dhe jo me b.....

Tani me fjale eshte e kot te ndihmosh,se s'te degjon njeri as ty e as mua !!.Ben mire te shkruash i cek dhe ta ndihmosh kete familje!!.Une e shkruaj prape ate qe shkrova! Ne qoftese nuk jeni te afte te mbani vehten mos krijoni familje se merni me qafe edhe njerez te tjere.Me mire shkoni edukohuni tek zyrat e planifikimit familjar se sa beheni per meshire.Jam e e sigurte qe ajo mer asistenc nga shteti.Por asistencat qe jep shteti ne cdo vend te botes te ushqejne me pikaore.Une s'dua te jetoj asnje sekond per meshire!!.Ti e shef ndryshe boten dhe une ndryshe.Une kam te drejt te shpreh mendimin tim ktu apo jo???!!!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    S'besoj qe kur jane martuar edhe linden femijet do ta dinin qe do kalonin ne kohe te veshtira deri ne vetevrasje. Ti thua keto lloj tipash ne menyre negative, por mua me duken njerez normal qe ne kohe te veshtire mori jeten e vet. Eshte semundje dhe per te ardhur keq se ta kishte mendjen top nuk do e vriste veten ne ate menyre. I shkreti ka kaluar ne aq depresion qe rrugezgjidhja per te ndaluar dhimbjen ishte te vrase veten ne menyre jo-njerezore perpara familjes. E keqa behet sa hap e mbyll syte.
    Mua nuk me duken normale!!Sa % e popullsis jane ne kete nivel ne shqiperi????Me duken njeres me disa mangesira.33vjec ne kompani ndertimi te kishte punuar do e kishte me te lehte te mbante familjen, se sa te digjte vehten ne sy te saj.zakonisht ne kete lloj gjendje katandisen dembelat......Atje ku jetojne ata ka plot qe xhirojne miliona, ndersa kta s'kan lek per buke!! .....Pse ndoth kjo???

Nga kjo histori duhet te nxjerin mesim te gjithe.cdo njeri nga ne duhet te dali ne jet i pregatitur dhe me nje plan ne koke......
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Varfëria e madhe çoi bashkëshortin e saj Ajaz Duriçi në vetëvrasje, duke djegur trupin me benzinë në sy të gruas dhe fëmijëve, ndërkohë ankthi për Zyranë dhe fëmijët është shtuar shumë.
    Egoist !

Kujtoi se po i bente nder familjes me kete vetevrasje ?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Mua nuk me duken normale!!Sa % e popullsis jane ne kete nivel ne shqiperi????Me duken njeres me disa mangesira.33vjec ne kompani ndertimi te kishte punuar do e kishte me te lehte te mbante familjen, se sa te digjte vehten ne sy te saj.zakonisht ne kete lloj gjendje katandisen dembelat......Atje ku jetojne ata ka plot qe xhirojne miliona, ndersa kta s'kan lek per buke!! .....Pse ndoth kjo???

Nga kjo histori duhet te nxjerin mesim te gjithe.cdo njeri nga ne duhet te dali ne jet i pregatitur dhe me nje plan ne koke......
    Me habite eshte interesante menyra sesi i gjykon. Ka bere krim meqe eshte i varfer thua ti,, e ke paragjykuar si dembel.
    T'ja nisim muhabetit ne te dyja s'do mbarojme kurre. Po thjesht po te lej me kete USA 11% raporti i vetevrasjes, ne Shqiperi 4%. Ajo 11% c'ja e Amerikes te gjithe dembela jane qe skane buke ti japin femijeve? Besoj qe jo. Njeriu qe mendon te vetevritet eshte i semure shpirterisht dhe s'mendon qe ka rrugezgjidhje tjeter, prandaj ne US i dergojme menjehere ne spital per ti ndihmuar.

Burimi (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...y_suicide_rate)

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Me habite eshte interesante menyra sesi i gjykon. Ka bere krim meqe eshte i varfer thua ti,, e ke paragjykuar si dembel.
    T'ja nisim muhabetit ne te dyja s'do mbarojme kurre. Po thjesht po te lej me kete USA 11% raporti i vetevrasjes, ne Shqiperi 4%. Ajo 11% c'ja e Amerikes te gjithe dembela jane qe skane buke ti japin femijeve? Besoj qe jo. Njeriu qe mendon te vetevritet eshte i semure shpirterisht dhe s'mendon qe ka rrugezgjidhje tjeter, prandaj ne US i dergojme menjehere ne spital per ti ndihmuar.

Burimi (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...y_suicide_rate)
    Shkaqet e vetvrasjeve jane nga me te ndryshme.Por shkaqet e varferise ne keto dite perpijne dembelat.Jane variante pa fund per te jetuar!Dhe ndihma nga shteti edhe ne amerik nuk zgjat me shume se 1vit.Njeriu duhet te eci vet.

Si e komenton ti thirjen e gruas tani.me jepni se do djeg dhe une vehten.pfffffffffff njerez kot!

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Ceshtja eshte qe ne pergjithesi shqiptaret qe jetojne ne shq e kane marre jeten shume percipte, nuk duan shume te lodhen , ju mjafton nje kothere buke .

Per kete familje vertet merzitem , burri nuk duhet te kishte vepruar ne menyre te tille ne sy te te miturve por ndonjehere problemet te verbojne .Shteti eshte ai qe duhet ti ndihmoj shtetasit e vet .

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Elonaa, ashtu mendoj dhe une.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Shkaqet e vetvrasjeve jane nga me te ndryshme.Por shkaqet e varferise ne keto dite perpijne dembelat.Jane variante pa fund per te jetuar!Dhe ndihma nga shteti edhe ne amerik nuk zgjat me shume se 1vit.Njeriu duhet te eci vet.

Si e komenton ti thirjen e gruas tani.me jepni se do djeg dhe une vehten.pfffffffffff njerez kot!

po te ishe perballe kesaj gruas qe ka benzinen ne trup , ve bast qe ti do jepje cakmakun...

pse shkruan kaq ashper?

si mund te gjykosh keshtu nje njeri per nje situate varferie, mos kujto se gjithmone ekzistojne kushtet, mundesite, mosha, gjendja psikologjike per te arritur jeten tende " te lumtur" e dashur.

shyqyr qe bota ka lloj lloj njerezish, dhe jo te gjithe si puna jote...
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •