Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 51
    ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    S'ke ca thua per keto raste.Po kryesorja eshte se jane njerez te paafte dhe te depresuar.Ca nuk pret nga kta lloj tipa.Kur s'mbanin dot as veten per ca arsye i duheshin martesa edhe dy femije ???!!!,
    hajde respekt per vuajtjen e tjetrit hajde.

shpresoj per ty qe te jesh e vogel ne moshe, se ndryshe s'te falet kjo qe thua ...
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-01-2009
    Postime
    345
    o BOY.......mos u tall me fatkeqesite e njerezve, mos u bej ironik aty ku nuk duhet, mos i ngaterro gjerat, se gjynah , mund te ndodhe ty neser, nje fatkeqesi, ndoshta jo si kjo, por dicka tjeter, dhe do kesh nevoje per njerez, per perkrahje morale, fizike, monetare , nuk ka qene cilesi e SHQIPTAREVE te pare te mire, tallja dhe perqeshja me fatkeqesite e njerezve, aq me shuem me nje grua te ve me dy femije jetim. Nuk e di se cfare mendojen te tjeret, por une u preka shuem nga kjo histori.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-01-2009
    Postime
    345
    Bravo DONNA 76, qe i je kunderpergjigjur edhe ti ELONES, te lumte.....le ta dije kjo "zonjusheza Elone", "hiresia e saj', "fortlumturia e saj", "madheria e saj", se ku i dihet, jetes ne te ardhemn, mund te sprovohet edhe jao me ndonje SPROVE TE MADHE dhe te rende, si kjo....prandaj e keshilloj te kete kujdes, dhe jo te jete kaq e ftohte ajo ELONA si akulli, ndaj ndjenjave dhe fatkeqesive te njerezve, aq me shuem qe eshte edhe femer.....BRAVO DONNA edhe njehere..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-01-2009
    Postime
    345
    sOni.....te pershendes shuem edhe ty qe edhe ti e paske kundershtuar ELONEN qe ate lloji menyre te shprehuri ndaj kesaj gruaje te gjore dhe te mjere.....e meriotn kjo ELONA nje kunderpergjgije te mire nga te gjithe qe te mendohet mire here tjeter kur te flasi, dhe te flasi me mend dhe jo me b.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-01-2009
    Postime
    345
    DYDRINAS........te falenderoj qe e ke ngritur kete PROBLEM ketu ne FORUM, ndoshta dikush e lexon kete shkrimin tend, ndoshta dikush nga perfaqesuesit e shtetit, apo ndonje zyrtar, apo ndonje minister, apo zv.minister, apo ndonje punonjes tjeterr i zyrave te sherbimeve sociale, apo qofte edhe ndonje polic (me shkolle) dhe ta ndihmoje kete grua, nuk di se cfare mund te bej konkretisht per kete grua. Kam nje Propozim......po sikur te bejme nje apel ne TV-net Private dhe ate Shteteror, qe ta sensibilizojne OPINIONIN PUBLIK per gjendjen teper te renduar te kesaj gruaje me dy femiejt e saj? Ndoshta behet dicka, si thoni ? Cfare mendimi keni ?

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Shum rast i rënd ky.

Këso tema duhet të hapen sa më shum në forum dhe të ndihmohen këta persona. Po ashtu shteti duhet të marr masa për personat që nuk kan buk në gojë sepse të djegesh veten ashtu sic ka vepru një qytetar i shqiperis duhet të kesh shum arsye të fort.

Por varferia është shum e keqe. Nga njëher stë duhet as shënderi kur s'ke buk në gojë.

Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Pse mos te arrijne ne te tilla pika njerezit kur duke qene punetor ne Shtet kane 2 vjet pa marre rrogat sepse politikanet k-u-r-v-a mendojne vetem te mbushin xhepat e tyre.Me vjen vertet shume keq.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    kurva krihet fshati digjet,,,,,,
    thoni ju

ajo ska faj qe ska qendra sociale ska ndihme nga shteti,

sa per pune o punetoret qe shkruani lart,
    me kompjuterat e zyrave qe keni fillu pune,
    si servila te qeverive te pafta,,

ku jeton ajo,
    jo qe ska pune,
    o rripa po qonin njerezit dikur ne interrnim ose per denim,,,,

pastaj ne nje vend ku 50 perqind ose me shume,
    e popullsise jane pa pune cprisni te ndodhe
    Ndryshuar për herë të fundit nga landi45 : 25-01-2010 më 07:11

Citim Postuar më parë nga Boy Lexo Postimin
    Nje keshille kisha per kete gruan: benzinen ta blere pa plumb, se djeg me mire.
    ne jete ka disa momente qe duhet te jesh serioz ......
    qenke akull ti nga seroziteti
    mos u tall me fatkeqesi e tjetrit se bota eshte rrumbullake
    nga njer hesh nuk ben dem degjome mua eshte kura me e mire per disa njerez!
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Shum rast i rënd ky.

Këso tema duhet të hapen sa më shum në forum dhe të ndihmohen këta persona. Po ashtu shteti duhet të marr masa për personat që nuk kan buk në gojë sepse të djegesh veten ashtu sic ka vepru një qytetar i shqiperis duhet të kesh shum arsye të fort.

Por varferia është shum e keqe. Nga njëher stë duhet as shënderi kur s'ke buk në gojë.

shteti ???/
    per ke behet llaf ......
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •