o BOY.......mos u tall me fatkeqesite e njerezve, mos u bej ironik aty ku nuk duhet, mos i ngaterro gjerat, se gjynah , mund te ndodhe ty neser, nje fatkeqesi, ndoshta jo si kjo, por dicka tjeter, dhe do kesh nevoje per njerez, per perkrahje morale, fizike, monetare , nuk ka qene cilesi e SHQIPTAREVE te pare te mire, tallja dhe perqeshja me fatkeqesite e njerezve, aq me shuem me nje grua te ve me dy femije jetim. Nuk e di se cfare mendojen te tjeret, por une u preka shuem nga kjo histori.
Bravo DONNA 76, qe i je kunderpergjigjur edhe ti ELONES, te lumte.....le ta dije kjo "zonjusheza Elone", "hiresia e saj', "fortlumturia e saj", "madheria e saj", se ku i dihet, jetes ne te ardhemn, mund te sprovohet edhe jao me ndonje SPROVE TE MADHE dhe te rende, si kjo....prandaj e keshilloj te kete kujdes, dhe jo te jete kaq e ftohte ajo ELONA si akulli, ndaj ndjenjave dhe fatkeqesive te njerezve, aq me shuem qe eshte edhe femer.....BRAVO DONNA edhe njehere..
sOni.....te pershendes shuem edhe ty qe edhe ti e paske kundershtuar ELONEN qe ate lloji menyre te shprehuri ndaj kesaj gruaje te gjore dhe te mjere.....e meriotn kjo ELONA nje kunderpergjgije te mire nga te gjithe qe te mendohet mire here tjeter kur te flasi, dhe te flasi me mend dhe jo me b.....
DYDRINAS........te falenderoj qe e ke ngritur kete PROBLEM ketu ne FORUM, ndoshta dikush e lexon kete shkrimin tend, ndoshta dikush nga perfaqesuesit e shtetit, apo ndonje zyrtar, apo ndonje minister, apo zv.minister, apo ndonje punonjes tjeterr i zyrave te sherbimeve sociale, apo qofte edhe ndonje polic (me shkolle) dhe ta ndihmoje kete grua, nuk di se cfare mund te bej konkretisht per kete grua. Kam nje Propozim......po sikur te bejme nje apel ne TV-net Private dhe ate Shteteror, qe ta sensibilizojne OPINIONIN PUBLIK per gjendjen teper te renduar te kesaj gruaje me dy femiejt e saj? Ndoshta behet dicka, si thoni ? Cfare mendimi keni ?
Shum rast i rënd ky.
Këso tema duhet të hapen sa më shum në forum dhe të ndihmohen këta persona. Po ashtu shteti duhet të marr masa për personat që nuk kan buk në gojë sepse të djegesh veten ashtu sic ka vepru një qytetar i shqiperis duhet të kesh shum arsye të fort.
Por varferia është shum e keqe. Nga njëher stë duhet as shënderi kur s'ke buk në gojë.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Pse mos te arrijne ne te tilla pika njerezit kur duke qene punetor ne Shtet kane 2 vjet pa marre rrogat sepse politikanet k-u-r-v-a mendojne vetem te mbushin xhepat e tyre.Me vjen vertet shume keq.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
kurva krihet fshati digjet,,,,,,
thoni ju
ajo ska faj qe ska qendra sociale ska ndihme nga shteti,
sa per pune o punetoret qe shkruani lart,
me kompjuterat e zyrave qe keni fillu pune,
si servila te qeverive te pafta,,
ku jeton ajo,
jo qe ska pune,
o rripa po qonin njerezit dikur ne interrnim ose per denim,,,,
pastaj ne nje vend ku 50 perqind ose me shume,
e popullsise jane pa pune cprisni te ndodhe
Ndryshuar për herë të fundit nga landi45 : 25-01-2010 më 07:11
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Krijoni Kontakt