[QUOTE=xfiles;2571887]une jam kunder qofte edhe vrasjes se dashit, apo meqe e rrit vet dashin kjo te jep te drejten ta pjekesh ne hell.
pse po e ngaterron me fene ti, une nje shembull dhashe meqe nje teme e tille e ka burimin tek urrejtja patologjike kunder perendimit.
Sa milione dele e dhi theren kur behet haxh, e di ti? Nese masaker quhet kur numri i vrasjeve eshte i madh, ku qendron ndryshimi?
Ne Danimarke ēdo vit vriten qindra balena kurse ne arabi me dhjetra mijra per te mos thene qindra mijra, dhe mos me pyet se ku e di se dikur kam qene nxenes i nderuar medreseje, dhe haxhin e kemi bere mesim.
Mua me vjen keq per kafshet, me shume se sa me vjen keq per njerezit, dhe kur theret nje pule. Por nuk duroj dot hipokrizine.
[QUOTE]
pse e quan urrejtje patologjike ndaj perendimit kete teme???
a e di ti se keto pamje mi ka nisur nje shoqe e imja gjermane para 1 viti? edhe ajo e ka bere ngaqe e urren perendimin??? pastaj pamje te tilla i kam pare edhe per japonine qe eshte lindje...
vriten aq dele e dhi sa gjela deti dhe derra per krishtlindje.
po delja e dhia nuk jane ne zhdukje. as gjeli i detit dhe derri. zinxhiri ushqimore e perballon me lehtesi vrasjen e ketyre miliona kafsheve qe vriten ēdo vit.
zinxhiri ushqimore nuk e perballon vrasjen e balenave.
pra sipas rregullave te natyres e para nuk eshte gabim ndersa e dyta po......
p.s. ti je vegjetarian???
ēfare do te ndodhte nese te gjithe do te ishim vegjetariane???
Krijoni Kontakt