Close
Faqja 33 prej 37 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 370
    i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Nuk e kam pare por kohen e fundit kam ca kohe me shume per te ndjekur te gjith emisionet ne TV_ALB.
    Big Brother? 3 Me duket pak se brenda ka racizem nga nje grup, qe dua te them se me shume po acarohet racizmi nga grupi i "Misteriozit Homo Klodianeses"qe sa me shume behet viktima aq me shum tregon veten qe ska piken mendje, sa me shume ben miq aq me shume versulet ne viktime, me nje fjale si nje "plake e keqe" po tregohet ne realitetin brenda Shtepise B-B.
    E fundit racizem ka shum nga grupi e M.H.K. edhe pse nuk me plase a eshte homo a po cfare ti doje vetevetja e vete se nuk caj koken per ket leckaman as si njeri dhe as si homo, por me e keqja eshte se behet viktime dhe provokues ne cdo debat, me nje fjal nuk tregohet as burr as grua nga ana e vet personale njerzore.

Hakiu eshte njeriu me serioz brenda qe din te ket mardhenie te mira me te gjithe, perveēese nuk i leshojne rrugen per tu treguar se sa real eshte ky djal i lumte .

Jetmiri Miri -eshte nje djal Vlonjak qe per mendimin tim ka karakter te forte dhe duket realisht qe duket shqiptar i vertet, kam mendime pozitive qe eshte shume i zgjuar dhe smund t'ja ha petullen askushi brenda shtepise kollaj. me nje fjal i lumte lalit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-03-2008
    Postime
    11
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    Ndihesh me mire ti qe mendon se jam katunare une???????????? !!!!!!!!!!!!

tani imagjino si ndihem une kur mendoj se nje Gay like urself mundohet te me kritikoj......... [ kush ofendohet nga dylberet ] !!!!!!!!!!!!!!! not me

ja pra kjo eshte jashte natyres njerzore.

Jo une thjesht e shqip pohova se te ofendosh gjithe lezhjanet te ben te tille sikurse ato qe dolen ne proteste . Nuk po te kritikoja, vetem sqarova diēka qe ju e trajtoni ne menyre tallese dhe ofenduese (pasi mesiper krahasoje "Lezhjanet " me katunaret e felliqur etj etj ) . Une nuk ofendohem nga dylberet perderisa nuk i shoh si problem dhe nuk kam asgje kunder shijeve seksuale te te tjereve ,por jam kunder frymes idealiste te nxitur ne media apo ne boten "moderne" pasi mashkull dhe femer lind dhe nuk behesh !

^AngeL^ nese te quaj lezbike ofendohesh ti?

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    esht femer e poshter njeri me dy ftyra me sa e kam par aty njeri qe shti ne sherr etj etj me shume arsyje nuk me duhen qe ta kem inat nuk me pelqen fare i duket vetja e bukur asja ajo e ka ate fytyr si majmun....
    Jetmiri esht me i mire aty ai ta fitoj!!!Hakiu edhe pse ne fillim nuk me ka pelqyer keto kohet e fundit po me pelqen shume dhe shpresoj te vazhdoj keshtu...

Olta eshte e vetmja femer qe s'hyri neper krevatat e meshkujve.Edhe e bukur eshte.!Me vjen per te qeshur kur besoni se Erjoni dashuron Bertinen qe eshte me ngjyre ,kur Erioni e shprehur hapur qe eshte racist.Kur te dali jasht Erioni do shkalloj per c'fare ka ber aty haha .Jetmiri njeri shume i shthurur.Intrigant.Ve bast per ti provuar karaktret njerzve dhe provokator i ulet.Nje njeri si Jetmiri as ne lagje s'duhet me e pas.Ta deklaron vet qe kam qene i rrugeve.Hakiu i ben me dipllomaci gjerat ,eshte intrigant me shkoll.Mua me vetvetja me duket Seldi.Jo shume i zgjuar po vetvetja.Dashuron ,merzitet ,qesh,kendon ,kercen, lan enet ca ti vij per mbare.flet me te gjithe.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Interesant ky BB kete vit kam filluar ta ndjek pak ... me pelqevi shume dje kur erdhi e ema e atij Klodianit dhe e perkrahu me pergjigjen qe dha ... shume prekese .. me pelqevi dhe mbeshtetja qe i dhane dy ambasadoret , vertete me kulture ...

e vetmja gje qe sme pelqevi esh perkthimi qe bente ajo prezantuesja .. se di pse po se duroj dot mi gerric nervat .... si kalama i vogel flet dhe kur nuk duhet ...lol

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Olta eshte e vetmja femer qe s'hyri neper krevatat e meshkujve.Edhe e bukur eshte.!Me vjen per te qeshur kur besoni se Erjoni dashuron Bertinen qe eshte me ngjyre ,kur Erioni e shprehur hapur qe eshte racist.Kur te dali jasht Erioni do shkalloj per c'fare ka ber aty haha .Jetmiri njeri shume i shthurur.Intrigant.Ve bast per ti provuar karaktret njerzve dhe provokator i ulet.Nje njeri si Jetmiri as ne lagje s'duhet me e pas.Ta deklaron vet qe kam qene i rrugeve.Hakiu i ben me dipllomaci gjerat ,eshte intrigant me shkoll.Mua me vetvetja me duket Seldi.Jo shume i zgjuar po vetvetja.Dashuron ,merzitet ,qesh,kendon ,kercen, lan enet ca ti vij per mbare.flet me te gjithe.
    mua nuk me intereson Bertina ose Erjoni se cfare bejn nuk i permenda ke ai postim me duket...Olta thuaj cfare te duash po femer me te keqe nuk ka pasur ne BB ajo nuk ka shkuar ne kervat ok..... po njiher ke Erjoni njiher ke ai qe doli se nuk ja maj men emrin dhe ke ai tjetri qe hyri me von dhe doli e tha dhe Domenika qe ajo shko sa neper shal te burrave athere cfare do me shume...ore mua nuk me interesojn ato ketu esht tjesht muabet koti se kur te mbaroj as nuk ka me i permendur njeri..vetem per nji gje me vjen keq qe mbron nji femer si Olta qe esht aq e poshter te pelqejn ty keto femra ti kesh ne lagje?
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    mua nuk me intereson Bertina ose Erjoni se cfare bejn nuk i permenda ke ai postim me duket...Olta thuaj cfare te duash po femer me te keqe nuk ka pasur ne BB ajo nuk ka shkuar ne kervat ok..... po njiher ke Erjoni njiher ke ai qe doli se nuk ja maj men emrin dhe ke ai tjetri qe hyri me von dhe doli e tha dhe Domenika qe ajo shko sa neper shal te burrave athere cfare do me shume...ore mua nuk me interesojn ato ketu esht tjesht muabet koti se kur te mbaroj as nuk ka me i permendur njeri..vetem per nji gje me vjen keq qe mbron nji femer si Olta qe esht aq e poshter te pelqejn ty keto femra ti kesh ne lagje?

Olta eshte me e miraaaaaaaaaaa aty nga te gjitha drejtimet!Per asnje ajo nuk ka deklaruar qe e do dhe asnjerit si ka thene te dua.Pse e keni ket mendim te keq.Pse eshte mendje madhe .bravo i qofte.qe i tall dhe s'ja var.Se aty asnjeri s'ja vlen.Me ke e deshe Olten me Jetmirin??? Me Bledarin??? ai dhe ajo e deklaroi qe kishin thjesht shoqeri.Me Erjonin hmmmmmmmmm se di kam idene qe njihen dhe s'duan ti prishin lojen njeri tjetrit.Do shofim fundin.Bertina i cop arixheshk grege vorioepiriote.varja.Nazet e bertines hahaha.Ktej ha si kafsh e babezitur!Fshe buken nen krevat copen e djathit ne shami aiiiiiiiii na e shpifi .
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Interesant ky BB kete vit kam filluar ta ndjek pak ... me pelqevi shume dje kur erdhi e ema e atij Klodianit dhe e perkrahu me pergjigjen qe dha ... shume prekese .. me pelqevi dhe mbeshtetja qe i dhane dy ambasadoret , vertete me kulture ...

e vetmja gje qe sme pelqevi esh perkthimi qe bente ajo prezantuesja .. se di pse po se duroj dot mi gerric nervat .... si kalama i vogel flet dhe kur nuk duhet ...lol

Kte pjes se kam pare.Po prindi c'fare do lloji te jet femija se braktis dot ,dihet.Pastaj ai deklaron qe eshte i lindur. Ben edhe zoti shaka ndonjeher tha sic ka ber me mua.Une kam lindur i tille deklaroi dhe si ai na kan thene shume te tjere qe jane te lindur.Se ke par zeri menyra si ecen ,gjys femre e gjys mashkulli hahaha te gajas kur zihet ,tamam si femer llafazane hahaha

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Olta eshte me e miraaaaaaaaaaa aty nga te gjitha drejtimet!Per asnje ajo nuk ka deklaruar qe e do dhe asnjerit si ka thene te dua.Pse e keni ket mendim te keq.Pse eshte mendje madhe .bravo i qofte.qe i tall dhe s'ja var.Se aty asnjeri s'ja vlen.Me ke e deshe Olten me Jetmirin??? Me Bledarin??? ai dhe ajo e deklaroi qe kishin thjesht shoqeri.Me Erjonin hmmmmmmmmm se di kam idene qe njihen dhe s'duan ti prishin lojen njeri tjetrit.Do shofim fundin.Bertina i cop arixheshk grege vorioepiriote.varja.Nazet e bertines hahaha.Ktej ha si kafsh e babezitur!Fshe buken nen krevat copen e djathit ne shami aiiiiiiiii na e shpifi .
    une nuk e shikoj perdit dhe nuk edi a mcef gjera ose cfare bejn aty 24 ore por nji gje mundem te them...kjo esht e treta qe behet ne shqiperi dhe cdo vit po behet me e shpifur deri sonte nuk kam pare asnji femer normale aty mren po vetem femra koti...esht normale se nji femer qe esht tamom nuk hy aty.....e po meqe te duket qe njifen na i verifiko athere se me u njoft ato nuk ka gje te keqe ta shprehin apo dun me mcef ndonji gje ato....po ee sic the dhe vet do e shikojm deri ne fund...por mundesh te thuash cfare te duash Olten nuk mundem ta shikoj me nji sy positive....
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Po...Albana doli nga Big Brother...?

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Dalja e Rezartes ishte haptas qe votat e njerezeve nuk ndikojne,mua mu be qefi qe doli sepse s`kishte aspak autoritet si njeri por ama vota me shume kishte Olta.

PS: Olta eshte shume goze e zgjuar dhe bukurine e ka.
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Faqja 33 prej 37 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •