Nuk e kam pare por kohen e fundit kam ca kohe me shume per te ndjekur te gjith emisionet ne TV_ALB.
Big Brother? 3 Me duket pak se brenda ka racizem nga nje grup, qe dua te them se me shume po acarohet racizmi nga grupi i "Misteriozit Homo Klodianeses"qe sa me shume behet viktima aq me shum tregon veten qe ska piken mendje, sa me shume ben miq aq me shume versulet ne viktime, me nje fjale si nje "plake e keqe" po tregohet ne realitetin brenda Shtepise B-B.
E fundit racizem ka shum nga grupi e M.H.K. edhe pse nuk me plase a eshte homo a po cfare ti doje vetevetja e vete se nuk caj koken per ket leckaman as si njeri dhe as si homo, por me e keqja eshte se behet viktime dhe provokues ne cdo debat, me nje fjal nuk tregohet as burr as grua nga ana e vet personale njerzore.
Hakiu eshte njeriu me serioz brenda qe din te ket mardhenie te mira me te gjithe, perveēese nuk i leshojne rrugen per tu treguar se sa real eshte ky djal i lumte .
Jetmiri Miri -eshte nje djal Vlonjak qe per mendimin tim ka karakter te forte dhe duket realisht qe duket shqiptar i vertet, kam mendime pozitive qe eshte shume i zgjuar dhe smund t'ja ha petullen askushi brenda shtepise kollaj. me nje fjal i lumte lalit
Krijoni Kontakt