Close
Faqja 26 prej 37 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 370
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Cna kujtuat nje barsalet tashi me kete Klodinen ..

Shkon djali e i thot te atit .
    Baba , baba .
    He ja pret ai , un jam gay i thot ky te atit .
    I ati e shef e i thot te keqen babai ti je b.thq.r , se gay eshte Elton John ..

Po kshu by the way jemi qe jemi e te pyesim , ky klodina vazhdon te jet homoseksual ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Esapi ? Cfare dmth kjo fjale mi ?

Me c'lexova une, nga ato qe ndihen te indinjuar ketu, nuk eshte orientimi i tij seksual ( e thashe dhe une Zoti Kavir ), nuk i intereson askujt ketu se cfare eshte Klodi apo Klodiana. Eshte e drejta e tij te jete cfare te doj ai/ajo. Ajo qe te acaron nga nervat eshte ideja e ---- >> Big Bradherit na they nje tabu te shqiptaret Po pse tani e morem vesh ne rreth homoseksualizmit ? Pse gjithe ky sensacion , degjenerim per te bere nje show sa me te "sukseshme" dhe per te terhequr sa me shume dele ?

Dhe ky gay i qarravitur papritur e pakujtuar na vendos te preki telat e nje populli te tere dhe historine e tij "rrenqethese". Oh plzzzzzzzz.

Une sjam kundra ketyre njerezve, por keto behen me qellime te tjera. Pisllik dynjaja.

hajt pra, na e thuj kush jon "qellimet e tjera"

se kyt personin e kon lut shume qe te futet ne kete program , ky robi fitonte 3 mije euro ne muj ne Itali

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Ne fakt ky nuk shahet por ....

...
    shurrohet
    "Shoku Mjekesise"

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    eee cna cat koken more me ket tem..
    une edija qe ne shqiperi nuk tolerohen keto njerez si Klodi qe jan gay etj..por kujtova se te pakten rinija ka hecur pak para qe nuk jetojn ne shqiper se kam lexuar ketu plot qe jetojn jashtetit dhe bejn gam gam ketu..une jetoj ne gjermani dhe kam 20 vjet dhe ketu ka shume dhe i toleroj ashtu sic jan se nuk ke cfare ti besh une nuk edi a ka te bej kjo qe ketu jetojn normal pa paragjykime dhe shajtje dhe prandaj nuk e shikoj me ate sy sic e shikojn ne shqiper..kam pasur ne shkolle ne pune ku do ke dhe nuk i shaj ose paragjykoj se ato e kan per vete ate gje..prandaj une ketu nuk i kuptoj ca qe flasin kot dhe shajn e tallen nuk e kuptoj ca ka ketu me u tall i her..ok nuk duhet ti kesh ne shoqeri (se dhe ato nuk esht se kan shume shoqeri me njerez qe nuk jan si ato me sa kam ven re une)por leji rehat te bejn jeten e vet sic duan...
    ose ato idjotat qe dalin bejn protesta qe nuk o nga lezha e ku ta di une ore ai e ka per vete ca i beri atyre apo jan pa pune dhe nuk din ca te bejn....me sa kam pare une ketu ne forum nga 100 % qe jan forumista ketu mbase as 1% jan qe nuk paragjykojn ose ofendojn njerez te till..
    po cdo njeri ka mendimin e vet po mu duk icik si fallco nga ato qe jetojn jashtetit qe bejn gam gam ketu dhe vet i kan verdall atje ku jetojn dhe nuk e besoj ti ofendojn etj mabse e kam dhe gabim...
    ketu duhet te hapet nji tem qe ja vle me diskutu si pershembull vajzat ne shqiperi qe dalin si prostituta neper rruge shkolle kafe diko e dhe me cigaren ne dore etj etj etj dhe nuk thot gje njeri per keto qe mundet te jet femija motra e cdo ketu ne forum...po une kot sa flas thejsht doja te shpreja mendimin tim qe kam per ket tem ketu dhe per ca antar nuk dua te ofendoj njeri ose te paragjykoj ketu mos ma merni per keq..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 08-03-2010 mė 12:41

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    eee cna cat koken more me ket tem..
    une edija qe ne shqiperi nuk tolerohen keto njerez si Klodi qe jan gay etj..por kujtova se te pakten rinija ka hecur pak para qe nuk jetojn ne shqiper se kam lexuar ketu plot qe jetojn jashtetit dhe bejn gam gam ketu..une jetoj ne gjermani dhe kam 20 vjet dhe ketu ka shume dhe i toleroj ashtu sic jan se nuk ke cfare ti besh une nuk edi a ka te bej kjo qe ketu jetojn normal pa paragjykime dhe shajtje dhe prandaj nuk e shikoj me ate sy sic e shikojn ne shqiper..kam pasur ne shkolle ne pune ku do ke dhe nuk i shaj ose paragjykoj se ato e kan per vete ate gje..prandaj une ketu nuk i kuptoj ca qe flasin kot dhe shajn e tallen nuk e kuptoj ca ka ketu me u tall i her..ok nuk duhet ti kesh ne shoqeri (se dhe ato nuk esht se kan shume shoqeri me njerez qe nuk jan si ato me sa kam ven re une)por leji rehat te bejn jeten e vet sic duan...
    ose ato idjotat qe dalin bejn protesta qe nuk o nga lezha e ku ta di une ore ai e ka per vete ca i beri atyre apo jan pa pune dhe nuk din ca te bejn....me sa kam pare une ketu ne forum nga 100 % qe jan forumista ketu mbase as 1% jan qe nuk paragjykojn ose ofendojn njerez te till..
    po cdo njeri ka mendimin e vet po mu duk icik si fallco nga ato qe jetojn jashtetit qe bejn gam gam ketu dhe vet i kan verdall atje ku jetojn dhe nuk e besoj ti ofendojn etj mabse e kam dhe gabim...
    ketu duhet te hapet nji tem qe ja vle me diskutu si pershembull vajzat ne shqiperi qe dalin si prostituta neper rruge shkolle kafe diko e dhe me cigaren ne dore etj etj etj dhe nuk thot gje njeri per keto qe mundet te jet femija motra e cdo ketu ne forum...po une kot sa flas thejsht doja te shpreja mendimin tim qe kam per ket tem ketu dhe per ca antar nuk dua te ofendoj njeri ose te paragjykoj ketu mos ma merni per keq..
    Ta mbeshtes mendimin

Personalisht jam shume kunder ketyre Gay apo lesbian, me duken shume anormal, por fundi fundi ai nuk ma fiku deren mua por vetes se tij dhe familjes vet.
    se kuptoj clidhje ka te behet legjend kur ka shume e shume te tjere si ai, seshte i pari dhe as i fundit, sidomos te behen protesta per dicka qe nuk e cenon nderin e askujt pervec te personit. C'me hyn ne pune mua apo ju te tjereve se ca ben ai me B..n e tij,sic e kan shprehur ca tjere ketu, mua sme prek homeseksualiteti i tij apo i ndokujt tjeter ndaj me duket absurd te behen protesta,se ku ju djegi atyre,mduket se shume prej tyre ishin gay vet.
    pastaj familja e tij mjaft ka stresin qe kan mar vesh se kan cunin homo te durojne dhe presionin e publikut qe smbajne biznesin e tyre.

O lezhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tju vij inati sa te doj gjith si Klodi jeni homooooooooooooo homoooooooooooooooooo homooooooooooooooooooo
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Vertet vone e kam mar vesh qe eshte gay ky, por nuk e di sme ka pelqyer asnjehere edhe kur skam qene ne dijeni per homeseksualitetin e tij, tani sme pelqen fare, pamvarsisht se ka disa keng shume te mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ky nuk a shqiptar thrrasin ata po mire mer kush qenka shqiptar
    per mu as edi as saliu e as iliri sjane shqipe se po e sakatojne shqiperine tone
    kush quhet shqiptar
    cilat jane traditat ???????
    te vrasi vellai vellane te vjedhi vellai vellane motra motren
    te shahen me nene e motra ne parlament te nxjerrin kengetaret cicat ne fushe keto jane traditat?????
    nese behet votimi per ligjin e homove une dal hapur jam kundra por ama nuk mendoj se duhen trajtuar ashtu sic bejne demek rinia lezhjane ku jam i sgurte 90% e tyre ne proteste jane pa pune po kjo pak i intereso njeriu
    pse sprotesto njeri per rinine qe studjo jashte kthehet ne shqiperi dhe ska shans per pune po qe se nuk behet anetar/e partie
    JO SEKS PARA MARTESE

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Bisedojne dy shoke- Hasa dhe Hysa

Hasa: Hys a te kam tregu se jam gay?
    Hysa: JO!!! e si eshte e mundur!!!...a ke Ferrari?
    Hasa: Jo
    Hysa: a je milioner?
    Hysa:a ke shtepi tre kateshe?
    Hysa: Ik bre...se ti nuk je gay, ti je peder i zakonshem...

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    ky nuk a shqiptar thrrasin ata po mire mer kush qenka shqiptar
    per mu as edi as saliu e as iliri sjane shqipe se po e sakatojne shqiperine tone
    kush quhet shqiptar
    cilat jane traditat ???????
    te vrasi vellai vellane te vjedhi vellai vellane motra motren
    te shahen me nene e motra ne parlament te nxjerrin kengetaret cicat ne fushe keto jane traditat?????
    nese behet votimi per ligjin e homove une dal hapur jam kundra por ama nuk mendoj se duhen trajtuar ashtu sic bejne demek rinia lezhjane ku jam i sgurte 90% e tyre ne proteste jane pa pune po kjo pak i intereso njeriu
    pse sprotesto njeri per rinine qe studjo jashte kthehet ne shqiperi dhe ska shans per pune po qe se nuk behet anetar/e partie
    Ua me raft pika si sme kishte vajt mendja mu qe ata ne protesta paskan dal me shume me pa veten ne TV se sa per ceshtjen e Klodjanes.

looooooooooool
    u zgjidh kjo puna e protestave, skan faj protestuesit, dilni perseri por ikni te parukieri me para ose lani dhembet [pale duan te behen te famshem]

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Lajmi i orės sė fundi nga Big Brother:

Klodi deklaron se ka krijuar simpati ndaj njė banori (mashkull) dhe do t'ia shpreh sė shpejti.

Mjer i simpatizuari!
    Mos eshte Seldina...ups Seldi desha me than lol
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Faqja 26 prej 37 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •