Close
Faqja 5 prej 37 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 370
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Na prije o princ

Kam pare vetem pak fragmente nga BB3, aq sa me ka servire net. , nuk ka ate bukurin e BB-ve te tjera .
    Po hyre ti,do jete me i bukur se te gjithe BB te tjere : p

Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Shyqyr qe filloi, se spo rrinim dot pa te.

lol
    Une mezi e prisja qe te fillonte,shpresoj te NOCEZOHEN DHE OLSEZOHEN ca vete aty brenda.lol

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    big brother eshte kulmi i degjenerimit televiziv.
    Falsitet Logjik,absolutisht : p.

Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Jo me pse?

Tek Big Brother ka film me seks.. lol
    QYL MADJE.LIVE.PA SKENAR.
    lol
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Plasi ndonje got apo tenxhere anej nga Big Brother apo jo,si nuk kom pa njeri me u la ne dush deri tani ,papapapapapapapapa sa zhulsa qe qekan kto vetem koken jan tu la

Pamela i kishte buzet me silikon ,300 Euro i kan kushtu ,po amon mer po me e puth ate te plas silikoni ne goje hahahahahahahahahahahahahahaha
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

bo cna futen ne sherr...

ka me kris sherri tani neper shtepite e shqiptareve...edhe plakat tona kan me ba namin me u fut ne bik bradher...pse cfare te veqante na ka ajo plaka e tepelenes more do thone...cka ka me teper se une...apo pse eshte pa burre..ja nje mundesi e mire me e gjet naj dashnor...mos me tu nda mashkujt kur te dalesj prej bikit...eh cna gjet me keto funderrinat e topit te leshit...ja kan nise heret me degjenerim keta qysh me presidentin e tyre qe perdorte punonjeset e tij per qejf o qejf...shihet te moderatorja qe gjysmen e cicave i le jashta....le ma aty brenda kur te krise puthja dhe sexi...mundohemi ti ruajme femijet nga shfaqjet e pista te rruges e qe tash na i sjell ne shtepi tan leshi qe eshte edhe kombetar....

eh moj shqypni e mjera shqypni.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 27-01-2010 mė 05:59

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    na thoni noj gja si jane gocat e cunat e bigut
    o xhu a ka noj gja te mre te bigu se po pat po filloj ta shoh dhe une
    JO SEKS PARA MARTESE

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    E kam pa vetem 5 min ....dhe kaqurrelja ishte si llokum .

Tjerat goca sme pelqyen edhe aq .

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    na thoni noj gja si jane gocat e cunat e bigut
    o xhu a ka noj gja te mre te bigu se po pat po filloj ta shoh dhe une
    Per tu pire ne kup jan goldi

Vetem nji gjo e ke te sigurte,qe aty i ke te nershem te gjithe,qe kshtu shife se do dali dhe per ty ndonji gjo e virgjer

Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    E kam pa vetem 5 min ....dhe kaqurrelja ishte si llokum .

Tjerat goca sme pelqyen edhe aq .

Pse mer taleban ke fillu me pa Big Brother,pranej hyn naten von ne forum ti,se pret kur bon dush ajo kaēurrelsja
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2009
    Postime
    32
    Ca ishte ai stili i viteve 70-80. Ne shyqyr qe u larguam ai stil keta e sjellin per mallengjim.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin
    Per tu pire ne kup jan goldi

Vetem nji gjo e ke te sigurte,qe aty i ke te nershem te gjithe,qe kshtu shife se do dali dhe per ty ndonji gjo e virgjer

Pse mer taleban ke fillu me pa Big Brother,pranej hyn naten von ne forum ti,se pret kur bon dush ajo kaēurrelsja
    haaahhaha .....shuj moj katunare se ajo po ta kallke token hahahaha

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Bertina ishte si shpirt. Ajo deri nė fund ka me i marr votat pėrmes telefonit vetem pėr hatėr tė bukuris.

Moti koh skam parė shqiptare kaq tė bukur/embel si ajo.

Nice, po te duash mund te hyjme mik. Para 6 vitesh kam bere nje kurs matematike bashke me te plus qe kur kemi konkuruar per ne Universitet kemi qene ngjitur me njeri tjetrin. Di te them qe eshte tip i shkathet dhe ka pas mesuar shume Sa per bukurine nuk di ēfare te them une, i thote vete ajo ne TV. Ah po, duket me mire po te jesh prane saj live se ne TV.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar mė parė nga Shpirt Njeriu Lexo Postimin
    Ka nisur edicioni i trete i Big Brother. 12 jane konkurentet, qe kane hyre ne shtepi per te nisur lojen, qe do t’i siguroje fituesit cmimin prej 10 milione lekesh te reja.

Kane nisur menjehere surprizat: shtepia e stilit para viteve ’90, Vali hyn ne loje me te bijen Domeniken, pa dijenine e kesaj te fundit, njera prej konkurenteve, Bertina, provoi ethet e eliminimit per disa minuta, per t’u rikthyer nga Big Brother serish ne loje.

Gjithcka e organizuar mes studios ku ndodhej Arbana Osmani dhe hyrjes se shtepise ku gjendej Eno Popi.

Por pak perpara se gjithcka te fillonte, se bashku me kameren tone, ne hyme ne ambjentet ku konkurentet u mbajten te izoluar per 24 ore.

Pamela tha se eshte ne kerkim te emocioneve te forta: “Jam shume e sigurt per kete aventure dhe mezi pres ta filloje”.

Seldin e gjetem shume te emocionuar: “Duke marre nje numer nga 1 ne 10, adrenalina me ka shkuar 8”.

Vali deshiron te provoje nje eksperience unike: “Me pelqejne eksperiencat unike”.

Ndersa Erjon volejbollisti, nese do te fitonte cmimin, nje pjese te tij do t’a shpenzonte ne ndihme te sportit, ose edhe jo…

“Meqenese sporti eshte pak i perkrahur, do te jepja kontributin tim per ta ndihmuar”, thote Erjoni.

Te tjere pjesemarres jane Hakiu nga Kosova, Xhimi, qe jeton ne Norvegji, Jetmiri ne Itali, Olta, studente e agrobiznesit, Graciela nga Shkodra dhe Edi parukieri me shpirt artisti.

Por le te kthehemi tek nata e spektalit. Te shoqeruar me makina luksoze, banoret hyne ne shtepi, per te nisur aventuren.

Por programet mbi Big Brother nuk mbarojne ketu, nga 31 janari do te nise Fan Club, prezantuar nga Eno Popi, ku do te marrin pjese banoret e dale nga shtepia, fansat e tyre dhe gazetaret, qe do te shkruajne per shtepine me te vezhguar. Loja filloi!

Top-Channel

Mendimet tuaja per BB3 ne vijim

Shpirt Njeriu

Shyqyr qe paska filluar...se po u bosha merak kete vit

Faqja 5 prej 37 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •