Eduarti.....
Eduarti.....
Me respekt,
Valdet Shala
Kush del sot nga Big Brother?
Ne kanditim jane :
Seldi
Tatjana
Armand
Hakiu
Do kisha deshire te dilte Seldi ,se me te vertet po e tregon veten qe eshte kalamo nga truni
Do doja dhe Mandi te dilte ,se vetem dje ne nji pjese qe po shikoja mbasdreke,o zot i madh ma shpifi,aty ky lajn enet ai tu la turinjt dhe ty shry qyrret ...ppppppppppppppfffffffffffffffffffffffffffff
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Dikur kam shkruajtur nje poezi per ......bajgen........
Bajge shperndare kudo ne shesh
S eshte gje tjeter ,bajge
Mer vesh?
Ti zgjidh ke te duash aty ne shesh
Po bajge do te maresh
E bajge do te lesh...........
Keto jane lesh politikanet tane,por une do te permendja dhe dicka tjeter qe me beri pershtypje tek shou ***** e topkanalit.
Nuk nominohet Klodiana,por nominohet dhe eleminohet pikerisht nje vajze italiane qe ka mesuar te flase e te shkruaj shqip,te kendoje madje dhe hymnin kombetar ,nje vajze qe e ka ender te mari pasaporte shqiptare.............thuhet se eleminoi publiku me telefonata ,por une nuk e besoj kete genjeshter te ndyre,pasi ne shqiptaret duan te na paqraqesin ndryshe .........A thua te kete futur ''mik'' Sala ke bigu qe te mos ta nxjerin Klodin perjashta?Se te hysh ne Europe mender.............do *****.
Dija eshte injorance e mesuar.....
Ne nominim jane te gjithe meshkujt:
Hakiu
Seldi
Mandi
Miri
Erjoni
Kurse femrat:
Domi
Jona
Klodiana............nuk jan ne nominim
Kush deshironi te dali?
Un dua qe te dali Mandi ose Seldi se jan bo te padurushem ,ju duket vetja si skenderbeu qe luftonte kundra turqve![]()
Me ne fund u zgjidh :P
Fitoj Jetmiri!!
Suksese
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
Pashe ca pjese te post-Big Brother kot per te kaluar kohen dhe jam skandalizuar. Thjesht mjafton te shikosh se ke zgjodhi populli si fitues per te kuptuar se cfare popull i degraduar, thashethemexhi, pa vlera dhe siperfaqesor eshte populli shqiptar qe e ka votuar kete njeri. Kulmi eshte se si arrijne keta dhe behen te famshem, apo Shqiperi hesapi thuaj.![]()
Ah po, si arrin te fitoj pune nje si puna e Bertines ne ministri thjesht se ishte ne nje palo-show si Big Brother apo eleganca=IQ ne Shqiperi? Apo kur thote se mund te japi mesim si pune te dyte. Bertina eshte inteligjente dhe e pergatitur per te qene pedagoge?????!!!!!!
Per te mos vazhduar me ata te tjeret se nuk ja vlen....
nga eshte kjo tatjana
emer shqip ky?
JO SEKS PARA MARTESE
Une jetova per 1 vit ne shqiperi para nja 8 muajsh edhe mbaj mend qe me kritikonin shoqeria kur i ftoja dhe une shihja gjera ne kompjuter (per arsye te shijes se ndryshme) ndersa ata shikonin Big Brother. Keshtu qe mora ekranin e kompjuterit dhe e vura ngjitur me televizorin dhe keshtu dukej sikur te gjithe po benim dicka bashke.
Pra Big Brother shqiptar, kujtime te bukura per mua, pak a shume!
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Krijoni Kontakt