Ndihesh me mire ti qe mendon se jam katunare une???????????? !!!!!!!!!!!!Angel dua te sqaroj 2-3 gjera :
1.) Ato cunat/kalamojt qe protestonin jane banoret e lagjes ku banonte "fenomeni Klodi" . Duke marre parasysh paragjykimet e presionin qe "u bie per barre" (kjo per faj te tyre) nga shoqeria Shqiptare ne pergjithesi reagojne ne kete menyre te papershtatshme (Me te vertet qe ato "dy tre katunar" te intervistuar shfaqnin qarte bindjet sipas tyre te drejta dhe te bazuara ne ligjet e natyres dhe normave shoqerore por qe bien ndesh me te drejtat e individit)
2.) Vete fjalori qe perdor ktu ne forum ti te ben te njejte me ato " katunart e flliqt" kur na drejtohesh ne Lezhjanve me epitete te tilla perēmues dhe nenvleresues.
3.) Me te vertet qe "fenomene" te tilla kane ekzistuar mepare por deri tani asnjeri nuk ka bere nje pranim publik per kete besoj se do te kishte patur te njejtin reagim sikur ai te kishte qene nga Korca,Delvina,Vlora, Berati,Durresi, Shkodra,.... Nuk kam fakte nuk bazohem ne te dhena por duke njohur mentalitetin shqiptar tipa te tille mund te kene qene te izoluar. Personalisht (duke qene edhe njeri i shkences) jam i bindur 100% qe fenomen i tille behesh dhe nuk lind.
"Disa nga ne jane heteroseksual, disa jane homoseksual, disa jane biseksual, disa jane aseksual, dhe disa te tjere mund te bien diku tjeter ne kete prizem. Nga 6 bilion njerez ne planet duhet te presim disa ndryshime nga njeri tek tjetri.
Per fat te keq shoqeria (mentaliteti shqiptar) nuk e kupton kete. Por ndoshta nuk e kupton sepse, sikurse shume prej nesh , ata mendojne ne hapesira te kufizuara. Ne tentojme te pergjithesojme nga micro ne macro dhe te pohojme qe ēdo njeri tjeter duhet , natyralisht, te jete sikurse jemi ne. Por ata qe kane udhetuar dhe njohur shume njerez me te kaluara te ndryshme duhet ta dine me mire.
Nuk e di nese me te vertet "Klodi" eshte homoseksual, biseksual, hetroseksual ose aseksuall. Te them te drejten , nuk me intereson. Por ajo qe di eshte qe eksperienca e tij nuk eshte e njejta si ajo e gjithe te tjereve. Nga mijera gay dhe lezbike neper bote , vetem pak prej tyre kane qene perdhunuar apo abuzuar kur ishin femije. Shume pak prej tyre do te thonin se ata e "zgjedhin" orientimin e tyre seksual. Pse dikush do te zgjidhte te ishte nje viktime e diskriminimit?
Nejse nuk kuptoj se ēdonte te thone me "sekretet" qe vetem ai dhe mamaja e tij dine. Ka qene pre abuzimesh qe femije? ...."
PS. LEZHA dhe familja e tij e ka dite per "Klodin" se eshte dylber prej vitesh por perdorimi mediatik qe beri BB3 solli ato qe permenda mesiper.
tani imagjino si ndihem une kur mendoj se nje Gay like urself mundohet te me kritikoj......... [ kush ofendohet nga dylberet ] !!!!!!!!!!!!!!! not me
ja pra kjo eshte jashte natyres njerzore.
Krijoni Kontakt