Close
Faqja 25 prej 37 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 370
    Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    po ti cpate apo doje te vetkategorizoheshe keshtu ;p
    O Enii degjo(lexo) mire e me vemendje. Ty nuk te shau njeri, dhe pikerisht pse njerezit shpalosin mendimin e tyre te hapur kundra homoseksualizmit, ti i shan, ok ka edhe disa antare qe i tejkalojne normavt e sakta te shpalosjes se ideve, por ti i tejkalon edhe ato vete. Dhe jo vetem kaq, nuk shan ata antare te forumit te cilet shprehin mendimin e tyre sepse keshtu ua ndjen, por shan nje popull. Dhe cfare populli???? Popullin Shqiptar!
    Mundesisht, edhe mund te pranosh nje gabim qe sepse doje te tregoheshe e hapur ndaj ideve te tua 'perparimtare', dhe te shkau goja (dora) dhe fyen nje komb te tere.
    Nuk dua te te drejtohem ashtu sic do i drejtohesha dikujt tjeter, prandaj te them, mblidh kallaballekun, mos e trego zgjuarsine duke fyer popullin tend, se fundja, edhe veten po e fyen!

ps: spo marr mundimin ti pergjigjem asaj "doje te vetkategorizoheshe keshtu"....

Gjithsesi teme koti, I'm Done With It!
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    degjo ktu ti bukurosh , une nuk shava popullin po mendimet e kalbura qe e karakterizojne shumicen .. ka dhe shume te tjere si une mos kij merak .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Big Brother eshte format per eksperiment te nje populli , dhe per te imponuar gjera te shemtuara, si ka gjase qe te perkrahin qe eshte homo, kur dihet se kjo eshte e keqja (enjerezimit)e popullit tone, mos harroni se pak me pare ka qene per ne miratim ligji per homon, Bigu eshte format per te imponuar gjera te shemtuar ne shoqeri, Nese mendojne se me kesi gjera hyhet ne Evrope atehere e pasme me te futme......(une kam degjuar se standardet,duhen plotesuar por per degjenerim tane po e shof.....per fat te keq edhe Kosova e ka kete ligj,kjo eshte e keqja e shtetit laik.....

Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,576
    degjo ktu ti bukurosh , une nuk shava popullin po mendimet e kalbura qe e karakterizojne shumicen .. ka dhe shume te tjere si une mos kij merak .
    Edhe pse thash qe sdo marr me pjese, po i pergjgjem vetem ketij postimi.

bukurosh?? Ste perdora epitete per te te treguar se si shkruajte ti, thuj shyqyr, se sdo tia vlente fare.

Mendime te kalbura???? Pse c'quan ti mendime te frsketa? Pederasllikun???? Reklamimin e tij ne mbare shoqerin e nje vendi???
    Hajde mendje hajde, ncncncncn
    Me nje fjale, nuk ia vlen te mendohesh se cfare morali paske ti qe i pranon gjera te tilla, qe te duken normale, dhe qe ofendon, pa te pfenduar njeri, ate pjese te popullit te cilet nuk mendojne si ty, ose me sakte, nuk kane rene akoma ne ate nivel sa te pranojne pederastllikun.

... ka dhe shume te tjere si une mos kij merak .
    Fakti qe jeni shume qe mendoni ne kete menyre nuk e hedh poshte faktin se sa poshte keni rene si nivel.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    哈哈

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    uff si degjoj dot pordhet e moralit fallco .. sorry lol

Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,576
    uff si degjoj dot pordhet e moralit fallco .. sorry lol
    pordhet e moralit fallco??
    Me fal, ndoshta jane pordhet qe ke bere ti deri tani, se ato vijne ere me kilometra, dhe ske dale ti per te me treguar mua moralin, dhe as ndonje trim tjeter.

Te arsyetosh me ty qeka njesoj si me i thene mu.tit qe mban ere... a i thuhet???? Normal qe jo.

Vazhdo si te duash o enii, ene mfal qe te replikova, madje madje, po i kerkoj te falur vetes time qe po lodh gishtat me te repliku ty.

Now im really DONE!!!!
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    哈哈

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    vazhdo re se qenke gallat hihihi

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Kur pashe fytyren e ketij Klodit, m'u kujtua ajo barcaleta qe shkon nje cun e i thote te jatit qe "O ba, jam gay". E i jati ja kthen: C'me thua, gay eshte Elton John, eshte George Michael. Ti je b.q lulishtesh". lool

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Hey lol Elton John nuk eshte gje , George eshte hot ama

Faqja 25 prej 37 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •