Close
Faqja 20 prej 37 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 370
    not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga DEA27 Lexo Postimin
    shqiptar esapi, vdesin per te paragjykuar te tjeret, cdo njeri ka te drejte ta jetoje jeten si do.
    eshte nje shprehje qe thote "liria ime mbaron atje ku fillon liria e tjetrit"! ne kete rast ne cpike ky klodi ka prekur LIRINE tuaj?
    Ja ta them un:
    Ne kur shkoshim N'Tiran, femnat sa e merrshin vesh se jena prej Lezhe, na kapshin me zor...
    Kurse tash, ky kok-tulla na e ka prish reputacionin.....

Pertej shakave:
    Ai ka jeten e vet, mund ta jetoj si te doje, nuk po i ban kush gjyqin, por meqe ai deshi qe ta bej publike, asht krejt normale qe edhe publiku t'flase njeēik....
    N'doshta mund t'jem gabim, por edhe qe ti bahet reklam kti fenomeni nuk jam dakort.
    Nigjo moj shoqe, Klodi u baft 100 vjeē, por nuk shof ndonje arsye te "duartrokas"...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    N'doshta mund t'jem gabim, por edhe qe ti bahet reklam kti fenomeni nuk jam dakort..
    Edhe ne kohen e xhaxhit ka qene ky fenomen, por frika si linte ta shprehnin.
    Nuk jam kundra gays se fundja njerez jane dhe ta, pse linden ndryshe nga normalja si vej faj, por kur lexova qe familja e ketij cunit e mori vesh nepermjet TV si gjithe bota booo me keq me vjen per familjaret. Ky cuni e ka ditur qe ka qene gay edhe ka rene ne nje fare paqe me veten e tij qe eshte i tille..., taksirat familjaret qe s'kane ditur gje hic, u tronditen fare.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Le qė Klodi eshte Homo i tėrė show-spektakli i njė lloji eshte...

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Tamam tamam, shoqja Klodi nuk ka faj. Ashtu eshte, vari teneqen nuk po i plas kujt. Fajin e ka media e degjeneruar qe e ben "hero". Na u be Klodi Martiri i Pedokracise ne menyren me banale dhe me injorante te mundshme. Fundja perderisa Ciljeta eshte bere kengetare, artiste, politikane e ka mundesi edhe ministre ne te ardhmen (si kolegia e vet ne Itali) pse mos te behet edhe Klodi hero.

Une psh nuk e ndjek BQ3, por fale "profesionalizmit" te TCH u informova me hollesi te tejskajshme tek lajmet kryesore te mbremjes. Hap lajmet te informohem cfare thone europianet, kur kane ndermend te heqin embargon e vizave ndaj Shqiperise, dhe me duhet te degjoj per "orientimet seksuale" (o zot cfare shpreheje idiote) te nje njeriu qe nuk e njoh dhe s`me intereson.

Le qe te flet Albana me aq pasion saqe gati gati duhet te turperohej kush nuk ishte homo.
    -

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Une psh nuk e ndjek BQ3, por fale "profesionalizmit" te TCH u informova me hollesi te tejskajshme tek lajmet kryesore te mbremjes. Hap lajmet te informohem cfare thone europianet, kur kane ndermend te heqin embargon e vizave ndaj Shqiperise, dhe me duhet te degjoj per "orientimet seksuale" (o zot cfare shpreheje idiote) te nje njeriu qe nuk e njoh dhe s`me intereson.

Le qe te flet Albana me aq pasion saqe gati gati duhet te turperohej kush nuk ishte homo.

hahaha gjithe ky publicitet tani dua me pare kte Albanen njehere per humorin.....Vellai i Madh qenka lajmi kryesor? sa poshte paskan rene, pse nuk i permbahen montazhit te qendres me makinat qe ikin e vijne dhe njerezit qe i ruhen atyre lol

Ja ē'shkruan David, por qe ne shume pika jam dakort...

Pse unė jam kundėr tė drejtave tė gay-ve? Jam, sepse unė kam njė frikė tė pashpjegueshme nga homoseksualėt? A mos kam unė fobi nga homoseksualėt, nga propaganda e lobit gay? A mos druhem dhe humbas kontrollin, kur pėrballem me homoseksualėt? Unė nuk mendoj kėshtu, pasi kam punuar pėr dekada tė tėra me njerėz shumė tė sėmurė dhe homoseksualėt janė ndėr ata me mė pak probleme. Disa nga njerėzit, me tė cilėt unė kam punuar, ishin aq tė sėmurė, saqė mjekėt refuzonin tė merreshin me tė “sėmurėt e mi”. Unė nuk mund t’i fajėsoj ata, aspak. Disa mund tė mendojnė se unė e kundėrshtoj lobin gay, sepse unė jam njė ignoramus, i paarsimuar, dhe se nuk mė ka zėnė drita e ideve tė mėdha. Ky nuk ėshtė shpjegim. Unė jam rritur nė shtėpinė e njė shkencėtari gjenial dhe teoritė e mia pėr kompjuterėt, internetin, teknologjinė, problemet shoqėrore, seksologjinė etj., janė vlerėsuar dhe cilėsuar gjeniale nga qeveria e SHBA,
    nga sektori privat dhe drejtuesit e kėtij sektori. Unė e kam kaluar tėrė
    jetėn time duke studiuar, shkruar dhe menduar dhe punėt e mia kanė njohur vlerėsime tė pakundėrshtueshme. Sepse unė, si vėllezėrit dhe miqtė e mi, ecim nė njė hapėsirė shumė tė madhe mėsimi nga librat e shenjtė, fizika, biologjia,filozofia, psikologjia etj., dhe ėshtė e pagjasė qė padija tė mė ketė bėrė mua tė kundėrshtoj lobin gay. Saktėsisht, kundėrshtimi i tyre ėshtė i vėrtetė. Unė e kundėrshtoj lobin gay, sepse njė student i historisė moderne dhe i filozofisė e di qė forcat qė shtyjnė lobin gay janė tė njėjtat qė ngritėn Stalinin dhe Hitlerin. Nė tė vėrtetė unė dridhem kur shoh kolegė profesorė, intelektualė sekularistė, mediat
    ateiste, fėmijė me mė shumė energji sesa dije tė shkojnė gagaga pas tė drejtave tė gay-ve ose pothuajse pas gjithēkaje. Askush prej tyre nuk kundėrshtoi komunizmin dhe, nėse kundėrshtuan Hitlerin, e bėnė, sepse Hitleri kundėrshtoi Stalinin. Kėta mbrojtės tė tė drejtave … Jean Paul Sartre ishte njė komunist radikal dhe Martin Hajdeger ishte njė mbėshtetės i hershėm dhe entuziast i Hitlerit. Pėrveē dashurisė sė Hajdegerit pėr Hitlerin, Sartre u ndikua shumė nga
    shkrimet e tij. Ajo qė duan kėta njerėz ėshtė tė rishpikin botėn, dhe kėta duan ta bėjnė kėtė duke mė futur mua nė burg, njė azil mendor ose diēka tjetėr. Jam unė kundėr lobit gay, sepse, siē thonė ata, unė jam njė njeri qė urren, njė nazist, njė admirues i Hitlerit? Kjo ėshtė e pamundur, sepse gruaja ime ka lindur nė Lida, geto nė Poloni, dhe nazistėt e vranė familjen e saj. Nė tė vėrtetė, nėse unė kundėrshtoj lobin gay, e bėj kėtė sepse unė jam i trembur pėr vdekje nga Hitleri dhe besoj se lobi gay ėshtė njė nga grupet qė do tė kėndojė kėngė propagande,
    derisa shoqėria tė flejė dhe pastaj tė marrė pushtetin dhe tė shkatėrrojė njerėzit si unė. Lobi gay, siē e shoh unė kėtė ēėshtje, nuk kėrkon tė drejta pėr gay-tė, ata po kėrkojnė tė marrin pushtetin si tė gjitha grupet e tjera radikale sekulariste. Napoloni ishte njė nga luftėtarėt mė tė ashpėr kundėr monarkisė, derisa ai erdhi nė pushtet dhe e deklaroi veten perandor. Lobi gay nuk ėshtė nė betejė pėr
    homoseksualitetin, ai ėshtė nė betejė pėr ata qė duan tė shqyejnė familjen,
    fenė dhe botėn. Miliona dollarėt e industrisė sė reklamave i shohin njerėzit fetarė si njė kėrcėnim pėr fitimet e tyre. Ata bėjnė parį duke i mėsuar fėmijėt pėr seksin
    pa kufizime dhe bėjnė muzikė pėr vrasjen. Profesorėt e kolegjeve qė predikojnė pėrballė tė rinjve besojnė se vetė ata mund tė hapin derėn e dijes dhe tė mėsimit. Ata kanė njė interes tė provuar t’i mėsojnė fėmijėt se tradita ėshtė e keqe, se prindėrit janė matufė dhe se vetėm ata qė besojė se “vet-erotizmi ėshtė
    spiritualitet” mund tė mėsojnė tė vėrtetėn ashtu siē ajo ėshtė. Ky qėndrim shpėrndahet nė shkolla dhe sindikata mėsuesish kudo. Unė dua qė fėmijėt e mi tė rriten tė shėndetshėm dhe tė ndjekin inspirimin tim. Lobi gay kėrkon t’i largojė fėmijėt nga unė dhe nė tė vėrtetė qeveria po lėviz pa mėshirė drejt prindėrve
    tė nėnshtruar. Njė tekst pėr shkollat elementare ka njė tregim pėr njė tė moshuar budalla dhe njė tė ri tė zgjuar. Manuali i mėsuesit shpjegon se ky mėsim i mėson fėmijėt se prindėrit nuk janė aq tė ditur dhe se tė rinjtė me ide tė reja janė. Unė jam kundėr lobit gay, sepse ne dhe ata sė bashku nuk mundemi tė lulėzojmė nė tė njėjtėn shoqėri dhe unė nuk kam ndėr mend tė iki nga kjo botė para se tė mė vijė dekiku, as nuk kam ndėr mend tė lė fėmijėn tim tė vijė nė kėtė botė pėr tė vuajtur dhe tė mė thotė: “Pse nuk u pėrpoqėt ta ndalonit kėtė?”

* David Eidensohn ėshtė njė rabin
    mjaft i njohur hebre nė SHBA dhe
    drejtues i organizatės “The National
    Non-Sectarian Council of Pro-Family
    Activists.”

Material i marr nga Gazeta "Ngjallja" Tetor 2009.

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    emision plehre ma merr katunarin parazit dhe injorant dhe ma ben figure mediatike.E qit pederastin duke qajt sepse sipas ideatorit te emisionit duhet te dali ne pah vlerat e Big Vllait.Keshtu qe ky emision plehre duhet te abandonohet nga mendje ndriturit duke iu rikthyer librave dhe gjerave normale ne jete.

Ja nje grup anti Big Brother

http://www.facebook.com/group.php?gi...3080244&ref=mf
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Pėr ta pėrgėzuar se pėrgėzoj edhe aq, dakort fjalimin (letrėn) e kishte bėrė prekės po detajin kryesor ku bazohej letra e kishte paradoksal:

Nga njėra anė u kput duke fol pėr dashurinė pėr nėnėn, se sa shumė e donte etj... dhe nga ana tjetėr u tregu egoist dhe gomar duke e degjeneruar nėnėn dhe familjen e tij para gjithė Shqipėrisė... Ju mbase jetoni jashtė, po kėtu nė Shq, realiteti ėshtė ndryshe...s'ėshtė aq e pėrtypshme pėr familjen e tij. Edhe kėtu nė TR bile ėshtė mentalitet i ashpėr sa i pėrket homoseksualizmit, e lėre mė nė njė qytet (apo katun) provincial siē ėshtė Lezha. Imagjino se ē'mund tė bėhet andej.

Pėr mu ka bo njė gabim katastrofal qė ka pėrshfaq veten para gjithė publikut, le ta mate sekret, le t'ia thonte nonės se vet privatisht, pse duhet ta dijė e gjithė bota qė ai ėshtė gay? (Edhe vetė s'ishte edhe aq krenar pėr orinetimin e tij seksual).

S'besoj tė jetė kshu, gay ėshtė bo nė Itali e jo kėtu. Ka ik pėr bukė tė gojės andej (viti 1992 nqs s'gaboj) e ajo pėr t'i ik mjedisit homofob shqiptar.

p.s. personalisht sjam pėr diskriminim e homove, po jam totalisht kundėr atyre qė na e reklamojnė homoseksualizmin si diēka tė mirė lol.
    nuk eshte vetem ne shqiperi ky mentalitet por eshte ne vendet e tjera eshte shume e rend [er nje familje te zbuloj se e ka cunin pederast, per shembull mua dhe x apo y sna behet vone, se smu prish gjiza mu se eshte homeseksual ai, por familja e ka keq, dhe normale as ne shoqeri normale smund te rrij, se mendojne shoket se mos e shef me sy te keq.
    come on it's reality nuk jane gjera te natyres, plus qe ai eshte edhe vari llamarinat person.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga DEA27 Lexo Postimin
    shqiptar esapi, vdesin per te paragjykuar te tjeret, cdo njeri ka te drejte ta jetoje jeten si do.
    eshte nje shprehje qe thote "liria ime mbaron atje ku fillon liria e tjetrit"! ne kete rast ne cpike ky klodi ka prekur LIRINE tuaj?
    Esapi ? Cfare dmth kjo fjale mi ?

Me c'lexova une, nga ato qe ndihen te indinjuar ketu, nuk eshte orientimi i tij seksual ( e thashe dhe une Zoti Kavir ), nuk i intereson askujt ketu se cfare eshte Klodi apo Klodiana. Eshte e drejta e tij te jete cfare te doj ai/ajo. Ajo qe te acaron nga nervat eshte ideja e ---- >> Big Bradherit na they nje tabu te shqiptaret Po pse tani e morem vesh ne rreth homoseksualizmit ? Pse gjithe ky sensacion , degjenerim per te bere nje show sa me te "sukseshme" dhe per te terhequr sa me shume dele ?

Dhe ky gay i qarravitur papritur e pakujtuar na vendos te preki telat e nje populli te tere dhe historine e tij "rrenqethese". Oh plzzzzzzzz.

Une sjam kundra ketyre njerezve, por keto behen me qellime te tjera. Pisllik dynjaja.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 03-03-2010 mė 13:10
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Tamam tamam, shoqja Klodi nuk ka faj. Ashtu eshte, vari teneqen nuk po i plas kujt. Fajin e ka media e degjeneruar qe e ben "hero". Na u be Klodi Martiri i Pedokracise ne menyren me banale dhe me injorante te mundshme. Fundja perderisa Ciljeta eshte bere kengetare, artiste, politikane e ka mundesi edhe ministre ne te ardhmen (si kolegia e vet ne Itali) pse mos te behet edhe Klodi hero.

LoL
    Nje pyetje per ju qe shikoni kete BB -kush eshte kjo ALBANA ?
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Faqja 20 prej 37 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •