Close
Faqja 15 prej 37 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 370
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Vallaj marketing te tille sdo i beja as hasmit e jo me pederasllekut ...
    Nejse cdo njeri e di vet cben me jeten e tij ,por sbesoj se do ket mirkuptim kur te dali , vetem kur te degjojme qe do e ken hudh me ndonje kanal keta qe e kuptuan dhe e mbeshteten ....

pajtohem qe do jete nje boomerang pasi te dal jashte,shoqeria shqiptare ende se kupton boten e tyre te cmendur.
    What goes around,comes around.

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Ngushellime familjes!
    Te tjeret shendoshe!
    -

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Ngushellime familjes!
    Te tjeret shendoshe!
    cfare urimi ! sikur ka vdek njeri
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    sa e veshtire eshte per keta njerez te jene te lire ne nje vend si shqiperia mbushur me njerez te pashkolle , injorante , dhe te eger si kafshe qe sillen ne menyren me harbute ...
    Ne fakt "Enii" nuk e kuptoj se pse Ti dhe disa si Ti ngulni kembe qe te gjith te tjeret duhet te mendojne detyrimisht si Ju.
    Nuk kisha ndermend te shkruaja fare ketu por me detyrove Ti me ate pjesen qe kam cituar me lart.
    Sipas llogjikes tende qe te mos jesh "i pa shkolle, injorant, dhe te eger si kafshe qe sillen ne menyre harbute" duhet qe ē'do gje te nisi dhe te mbaroje tek b......, nuk e kuptoj gjithsesi pse domosdo duhet te jesh "homo" qe te jesh i modes, i menēur
    Europian etj, etj
    Verte ca si Ti te ēudisin fare me llogjiken qe perdorin.

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    perkundrazi te gjithe i rrine afer dhe e ngushellojne , une e kam ndjekur BB keto dite .. sa per kete cunin nuk e gjykoj madje kur u shpreh ishte vertete prekese si situate , madje dhe lote ...
    letra qe i shkruante te emes dhe i kerkonte falje qe ishte keshtu etj etj , vertete te ben te mendosh sa e veshtire eshte per keta njerez te jene te lire ne nje vend si shqiperia mbushur me njerez te pashkolle , injorante , dhe te eger si kafshe qe sillen ne menyren me harbute ...
    Pėrshėndetje Enii!
    Kanė shumė njerėz nevojė sot qė tu rrijė shoqėria afėr.Atėhere le tė futin nė BB edhe njė sakat,edhe njė qorr,edhe njė hajdut,edhe njė vrasės e ku di unė tė tjerė e le tu rrijė afėr shoqėria.Tė gjithė ata kanė nevojė.Sakati ka nevojė ta ndihmojė shoqėria.Edhe qorrin po ashtu.Edhe hajdutit duhet t'i rrinė afėr qė ta kthejnė nga ajo rrugė e gabuar.Po kėshtu edhe pėr vrasėsin.Bile ky ka mė shumė nevojė pėr mė shumė shoqėri qė ta bindin qė tė mos vrasė mė!
    Ata kanė jetėn e tyre,dėshirat e tyre por unė mendoj se ėshtė shumė e pavėnd kjo reklamė nė njė kanal qė e mban veten shumė "prestigjoz"...doja tė thosha karagjoz.
    A e kuptoni ju se sa pėr keq ndikon tek fėmijėt kjo lloj reklame?Kur atyre ju bėhet ves duhani,alkooli,droga...kush i pengon ata tė vrapojnė edhe pas kėtij vesi qė po i bėhet reklamė?
    Si nuk hapet njė temė kėtu pėr virtutet por jemi aq shumė tė prirur tė shpalosim veset dhe me kėnaqėsi ndonjėherė!!!
    Me respekt

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Une nuk kuptova pse ne fund u cuan te gjithe ta perqafojne?
    Pse hiqen aq hipokrite kur asnje nuk e duron dot edhe ti marresh nje nga nje jashte kamerave jam i sigurte qe nuk do lene gje pa thene.

Nuk kuptova c'deshi te thoshte Drejtuesja e BB kur tha : "Ti tani po jep nje mesazh per te gjithe..." Ca mesazhi? Duajini pederastet? Pse?

De kulmi i idotesise qe i analistit i cili per ti vene kapak tha " Mos thuaj jam nje shaka e Zotit, TI DUHET TE JESH KRENAR PER ATE QE JE..."

Krenar se eshte nje pederast i ndyre...
    Hapu toke te futesh thuaj. Njeri me idiot se tjetri...

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    ej o NJerez
    mua me ka zene nje hall i MADH
    kam probleme me 2 shefat e mi , ne fillim nuk i kuptoja dot, por pas ca kohesh e mora vesh qe drejtori eshte pederast dhe shefja lesby
    Nuk e kuptoj boten e ketyre homove dhe dua te evitoj problemet qe kam ne pune.
    Nuk desha te hap teme te re
    Nuk di si te sillem me ta dhe nuk e imagjinoja dot qe nje dite do me duheshe te punoja me ta, por ja keshtu eshte jeta dhe dashur pa dashur duhet te ndajme punen
    O zot kush do me shpjegoje boten e tyre qe te evitoj konfliktet ne pune

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Ajo letra per nenen ishte shume prekese.
    Duke e ditur mentalitetin ne shqiperi ,keta njerez nuk e kan 'jeten' e gjate.

Vetem njeri do e fitoje ate loje, keshtuqe ca beri nje jave me shume apo nje jave me pak .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    ej o NJerez
    kam probleme me 2 shefat e mi , ne fillim nuk i kuptoja dot, por pas ca kohesh e mora vesh qe drejtori eshte pederast dhe shefja lesby
    Nuk di si te sillem me ta dhe nuk e imagjinoja dot qe nje dite do me duheshe te punoja me ta, por ja keshtu eshte jeta dhe dashur pa dashur duhet te ndajme punen
    Pse e ke kaq problem Marya? Cfare te prish ty pune fakti qe ata kane preferenca ndryshe nga ty?

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    ej o NJerez
    Me drejtorin nuk do kesh shume probleme jane te parrezikshem :-d, por me chefen nuk ka garanci :-D
    Mjafton ti akceptosh ashty sic jane dhe nuk do kesh probleme.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 15 prej 37 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •