Ngushellime familjes!
Te tjeret shendoshe!
-
Ne fakt "Enii" nuk e kuptoj se pse Ti dhe disa si Ti ngulni kembe qe te gjith te tjeret duhet te mendojne detyrimisht si Ju.
Nuk kisha ndermend te shkruaja fare ketu por me detyrove Ti me ate pjesen qe kam cituar me lart.
Sipas llogjikes tende qe te mos jesh "i pa shkolle, injorant, dhe te eger si kafshe qe sillen ne menyre harbute" duhet qe ē'do gje te nisi dhe te mbaroje tek b......, nuk e kuptoj gjithsesi pse domosdo duhet te jesh "homo" qe te jesh i modes, i menēur
Europian etj, etj
Verte ca si Ti te ēudisin fare me llogjiken qe perdorin.![]()
Pėrshėndetje Enii!
Kanė shumė njerėz nevojė sot qė tu rrijė shoqėria afėr.Atėhere le tė futin nė BB edhe njė sakat,edhe njė qorr,edhe njė hajdut,edhe njė vrasės e ku di unė tė tjerė e le tu rrijė afėr shoqėria.Tė gjithė ata kanė nevojė.Sakati ka nevojė ta ndihmojė shoqėria.Edhe qorrin po ashtu.Edhe hajdutit duhet t'i rrinė afėr qė ta kthejnė nga ajo rrugė e gabuar.Po kėshtu edhe pėr vrasėsin.Bile ky ka mė shumė nevojė pėr mė shumė shoqėri qė ta bindin qė tė mos vrasė mė!
Ata kanė jetėn e tyre,dėshirat e tyre por unė mendoj se ėshtė shumė e pavėnd kjo reklamė nė njė kanal qė e mban veten shumė "prestigjoz"...doja tė thosha karagjoz.
A e kuptoni ju se sa pėr keq ndikon tek fėmijėt kjo lloj reklame?Kur atyre ju bėhet ves duhani,alkooli,droga...kush i pengon ata tė vrapojnė edhe pas kėtij vesi qė po i bėhet reklamė?
Si nuk hapet njė temė kėtu pėr virtutet por jemi aq shumė tė prirur tė shpalosim veset dhe me kėnaqėsi ndonjėherė!!!
Me respekt
Une nuk kuptova pse ne fund u cuan te gjithe ta perqafojne?
Pse hiqen aq hipokrite kur asnje nuk e duron dot edhe ti marresh nje nga nje jashte kamerave jam i sigurte qe nuk do lene gje pa thene.
Nuk kuptova c'deshi te thoshte Drejtuesja e BB kur tha : "Ti tani po jep nje mesazh per te gjithe..." Ca mesazhi? Duajini pederastet? Pse?
De kulmi i idotesise qe i analistit i cili per ti vene kapak tha " Mos thuaj jam nje shaka e Zotit, TI DUHET TE JESH KRENAR PER ATE QE JE..."
Krenar se eshte nje pederast i ndyre...
Hapu toke te futesh thuaj. Njeri me idiot se tjetri...
ej o NJerez
mua me ka zene nje hall i MADH
kam probleme me 2 shefat e mi , ne fillim nuk i kuptoja dot, por pas ca kohesh e mora vesh qe drejtori eshte pederast dhe shefja lesby
Nuk e kuptoj boten e ketyre homove dhe dua te evitoj problemet qe kam ne pune.
Nuk desha te hap teme te re
Nuk di si te sillem me ta dhe nuk e imagjinoja dot qe nje dite do me duheshe te punoja me ta, por ja keshtu eshte jeta dhe dashur pa dashur duhet te ndajme punen
O zot kush do me shpjegoje boten e tyre qe te evitoj konfliktet ne pune![]()
Ajo letra per nenen ishte shume prekese.
Duke e ditur mentalitetin ne shqiperi ,keta njerez nuk e kan 'jeten' e gjate.
Vetem njeri do e fitoje ate loje, keshtuqe ca beri nje jave me shume apo nje jave me pak .
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt