Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Postime
    9

Ju lutem kritikoni?

Pershendetje!

Ka disa kohe qe kam hapur kete faqe: www.titrashqip.net ! Dhe kam bere shume punime per ta bere sa me te pershtatshme per ju!
    Tani pas disa punimeve dhe pasi mendoj se e kemi vene ne nje rruge,,,, pres edhe nga ju qe te me jepni kritikat tuaja per kete faqe ,ne menyre qe ne te permiresohemi sa me shume!

www.titrashqip.net
    mirpresim kritikat dhe sugjerimet tuaja!
    Nuk eshte Spamm kjo gje! Thjesht doja ndihmen dhe kritikat tuaja!!
    Respekte nga CoLd FiRe !

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Duke marr parasysh qe kjo pune qe beni eshte jofitimprurese, ateher ju pergezoj per vullnetin dhe perkushtimin e juaj te deritanishem qe keni treguar.

Keshtu qe mund te merrni kritika pozitive nga une, sepse webfaqja juve eshte unike e ketij lloji ne internetin gjuhen shqipe.
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551
    Website, esht shum i ngarkuar me foto te medha, avataret e antareve jan shum te medha, gjithashtu dhe logo.
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga CoLd FiRe™ Lexo Postimin
    Pershendetje!

Ka disa kohe qe kam hapur kete faqe: www.titrashqip.net ! Dhe kam bere shume punime per ta bere sa me te pershtatshme per ju!
    Tani pas disa punimeve dhe pasi mendoj se e kemi vene ne nje rruge,,,, pres edhe nga ju qe te me jepni kritikat tuaja per kete faqe ,ne menyre qe ne te permiresohemi sa me shume!

www.titrashqip.net
    mirpresim kritikat dhe sugjerimet tuaja!
    Nuk eshte Spamm kjo gje! Thjesht doja ndihmen dhe kritikat tuaja!!
    Respekte nga CoLd FiRe !
    Kjo teme eshte interesante, duke pare qe nuk bie ndesh me forumin shqiptar, pasi njeri ka qellim tjeter edhe tjetri ka qellim komplet ndryshe, nje gje i bashkon qe jane free web's dhe nuk perfitojn asgje, thjesht e bejne ne menyre vullnetare.

Une dicka doja te vija ne dukje, shikoni ku e keni bere hostimin dhe merruni me shume me security DB, me sigurin e database. Mundohuni te vendosi nje rregullore e cila te respektohet pa asnje anshmeri, po te jet ligj per te gjithe. Mundohuni te beni kufizimin e imazheve apo fotografive qe vendosen, jo te gjithe kane nje linje te shpejt dhe mund t'i hapen direkte. Mundohuni te evitoni avataret me permasa te medha, pasi dhe ju do t'iu hapi pune me shtimin e space te hostit per te pasur sa me te shpejt dhe komod. Po duke evituar disa gjera te vogla ne pikepamje te pare me pas behen te medha. Vendosi nje mase fikse 600x800 per imazhet, kur dalin ne portal, per te qene sa me praktik dhe i rregullt. Evitoni ads-et e panevojshme, se jo shume veta e kuptojn qellimin e tyre, mendojn se jane viruse dhe tremben te marrin pjese.

P.s Une po anetaresohem njehere dhe do shikoj ndonje gje qe nuk me pelqen, nuk do te thot qe te ndikoheni nga nje apo dy fjale, perfeksioni vjen me kohen dhe jo direkte. Doja t'iu pergezoja per inisiativen e marre dhe sa me lart shkofshi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Postime
    9
    Faleminderit shume per kritikat tuaja
    Te jeni te sigurte se do i marrim parasysh te gjitha dhe do mundohemi te bejme me te miren dhe me te pershtatshmen qe do kemi mundesi!
    Ju jap fjalen se do te punoj kete fundjave ne rregullimin e Imazheve qe te jene me te vogla dhe te mos e deformojne faqen gjithashtu dhe permiresimeve te avatareve etj etj

Faleminderit edhe nje here dhe mirpres gjithcka mund te me kritikoni-sugjeroni qe ta bej sa me rehatshem dhe komod te mundem.
    Respekte!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Postime
    9
    Tashme kemi bere shume ndryshime!

-Ca na sugjeroni me teper?

Cold Fire me teper do te ishte tani vec te perkthejme me shume se po bejme dhe te mos lejojme asnjeri te na hackoje!

Titra Shqip, Te paret jemi ne !
    She's the morphine queen of my vaccine.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga Mr-Bledi Lexo Postimin
    Titra Shqip, Te paret jemi ne !
    vetem ti ne dore e ke ...... cohu, cohu, cohu
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

jemi ne sot e ardhmja, jemi vec gezimi, ne dor e ke, ti mos rri por, cohu, cohu cohu coohu!
    She's the morphine queen of my vaccine.

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    shum i avasht mezi hapet webi

po gjithsesi mire ben po he
    Partizoni

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •