a din ti me tregue pse po rren kaq keq e kaq shum
po qysh bre askush perpos teje nuk paska degjue veq ti
je kah trillon aq shum sa qe je ba qesharak me keto rrena tuja
E vertet eshte valla. 100% e vertet
a din ti me tregue pse po rren kaq keq e kaq shum
po qysh bre askush perpos teje nuk paska degjue veq ti
je kah trillon aq shum sa qe je ba qesharak me keto rrena tuja
E vertet eshte valla. 100% e vertet
Ndryshuar për herë të fundit nga oraemalit : 25-01-2010 më 21:02
O zeke po me duket qe I ka ardh fundi se bllaca kesaj radhe ju ka fshi nga faqja e dheut ty me ate kriminologun e ballkanit se ju dy keni vra ma shume se ushtrija e milloshit ne Kosove
Kur e them kët bazohem ne fakte sepse
Milloshi kishte ne Kosove 200.000 ushtare dhe u vran 13000 mij shqiptar
Azem syla kishte ne Kosove 2000 antare te shikut dhe u vran 900 shqiptar
Shkojm me nje llogaritje ne %
Millosheviqi 1998/1999
200.000 mijë
13000 të vrare shqiptar
16 paramilitar për kokë të viktimave shqiptare
Azem Syla 1998/2009
2000 mijë paramilitar te shikut
900 te vrare shqiptar
2.2 paramilitar te shikut për nje te vrare
PREJ KESAJ DEL RAZULTATI SE AZEM SYLA, XHAVIT HALITI JAN PAS MLLADIQIT DHE KARAXHIQIT NE VENDIN E TRET NE BALLKAN PER KRIME KUNDER NJERZIMIT
Lexojini përralla fëmijëve, flasin më shpejt
-“Na ishte njëherë sec na ishte...”. Kjo shprehje sot dëgjohet rrallë e më rrallë. Prindërit i kanë braktisur fëmijët nga zakoni i të treguarit përralla përpara se të flejnë. Dhe rezultati është se fëmijët tani flasin përherë e më vonë.
Kështu bën të ditur një raport i Ministrisë e Arsimit të Britanisë së Madhe ku sipas studimit prindërit janë shumë të zënë dhe harrojne të tregojnë përralla ose jepen pas teknologjive të reja në internet sic janë faqet sociale në rrjet, Facebook, videogejmat e etj.
Dhe studimi tregon se rezultati është tepër, por tepër negativ. Prindërit në këtë mënyrë harrojnë të flasin me fëmijët. Dialogjet mes tyre janë shumë të shkurtra duke sjellë kështu fenomenin e ri që ka pushtuar vendet e zhvilluara si Britania: që fëmijët e moshës 5-6 vjec arrijnë të komunikojnë njësoj sa një fëmijë 1 vjec e gjysëm që sapo ka nisur te ecë.
Ky skandal mund të riparohej, pasi ata fëmijë mund të kishin folur më parë, dhe se kërkimet shpjegojnë se këta fëmijë më pas tregojnë se kanë probleme më gjuhën edhe duke u rritur dhe probleme mendore të gradave të rënda.
Për këtë Britania e Madhe ka vënë alarmin “Fëmijët që po hyjnë në klasë të parë nuk forlumojnë një fjali apo një frazë në rregull”, citon raporti i përgatitur nga Jean Gross, përgjegjës në zyrën e komunikimit në Ministrinë e Arsimit në Londër.
“Kjo tregon se 18% e fëmijëve në moshën 5 vjec në shkollat e Mbretërisë së Bashkuar ku më shumë se 100 mijë fëmijë nuk janë në nivelin e kërkuar në përgatitjen e alfabetit. Dhe këtu nuk flitet për fëmijët e emigrantëve të cilët kanë mungesa gjuhësore për shkaqe që tashmë dihen, por për ata britanikë”, thekson raporti.
G2 a zeka ka 'harrue' me kallxue se ka qen i paguar nga udbeja per shume vite!!
po ska gejle ne do ia perkujtojm zekes se ka qen sherbetor i zellshem i ramqes!![/QUOTE]
Per kete pune po shifet qe nuk paske lidhje, dmth kush nuk ishte me ldk ishin udbasha. " Njemendesija eshte pakemendesi".
Ndryshuar për herë të fundit nga shalja1 : 31-01-2010 më 07:46
xhavit haliti paska then sipas vlora citakut se adem jashari ka qen hajn i pulave!!
gani geci i zhgenjyer nga ofendimet e xhavit halitit qe ia ka bere komandanti dhe themeluesit te uck adem jasharit!!
e paska rroke tri here kroshe dhe xhaviti per disa momente paska pas kaluar ne gjendje tejet te mejerueshme psiko-fizike dhe per me shume se 10 minuta vetdija i paska pas kullote ne bith derri!!
Psa Dajle Se Nje Personi Ne Skenen Publike Afer Parlamentit Te Kosoves I Cili Quhej Nazim Bllaca Pome Duket Qe Ne Pdk Kogja Shume U Perhap Nje Smundje E Pa Sheruaeshem
Qdo Dite E Me Shume Po Perhapej Kanceri Ne Te Gjitha Instancat E Pdk E Deri Te Kapetan Dimiqi [zeka ]
Krijoni Kontakt