Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Une personalisht nuk kam asgje kunder turqeve, nuk kam patur fatin t'i njoh dhe nuk mund t'i paragjykoj. Une e kam kunder shqiptareve, kunder atyre shqiptareve qe konsiderojne Turqine si shpetimtaren e kombit shqiptar. Kunder atyre qe festojne pervjetoret e perendorise, apo lindjet dhe vdekjet e sulltaneve.
    hahaha hala nuk kam ndegju qe nje Shqiptare feston cfaredoqofte festa te Turqise,sam kam qeshur LOOL

te pershendes vella dhe cdo te mira

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Largonju prej Ballkanit more race gabelsh, vetem sherrin ja u kena pa!!!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Sikur te kishim qene te konvertuar me dhune ne fene islame, atehere pse po e mbajme akoma ost e kesaj dite ?!!!
    Nese te jap dicka me dhune qe ta mbash ne shtepine tende dhe pasi te largohem une, do ta kishe mbajtur ti ose jo?!!

Kjo qe thuani juve eshte propagande anti Islamike me qellim te paraqitjes se fese islame sikur ajo eshte perhapur me dhune!!!
    Ne muslimanet shqiptar jemi ata qe deshmojme se eshte perhapur me deshire, se te ishte perhapur me dhune sot nuk do ta kishim kete fe, por e kemi kete FE sepse e pranuam me vullnetin tone, dhe me plot bindje se kjo fe eshte shum me e mire se feja e me parshme qe kishim, dhe se kete fe nuk e ndrojme per jete.
    Kjo nuk paraqet dhune, paraqet dashuri ndaj fese !!!

GV_USA
    Pse kush eshte tu e mbajt,jo kemi pshurr ne te valla,vetem naj kopuk i tipit tend se kush nuk merret me fe.
    Une per veti asnjeher nuk jam fut ne gjami,asnjeher nuk kam ngjinu,dhe vetem pas luftes jan qu do tradhetar te serbis e kan ndertu gjamia,se para luftes kemi qen shume mire.
    E a jemi konvertu me dhune apo me deshir eshte fare e leht me nxjerr konkluzion.
    Armiku nuk te ban meremet o kungull,por ai mundohet me te gjitha mjetet me te asimilu,kur ja shtojm edhe ate se ne ate koh po thuaj njerzit kan qen 100%analfabet,pastai presioni ekonomik,lemosha e shume gjera tjera del se turqia ja ka arrit qe te na konvertoi me mjete jo demokratike.
    E ju te maqedonis ju mos me kan na te kosoves ju sot ishit asimilu nje pjes ne maqedon e pjesa tjeter ne turq,por fal univerzitetit te prishtines keni arrit te mbijetoni edhe pse nje pjes e mire eshte e regjistruar si turq edhe pse jan shqipetar.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Marmara Lexo Postimin
    Ahtu si ty flasin vetemse ata te cilet nuk e njohin Historin, dhe shkurt pames,
    jame shqiptar patriot preshevar sa per dije,ti qenke i verber she trurin e ke te ndryshkur,nuk e kame ne medn te debatoj me persona si ty, me shendet,
    Te jam pergjegjur, por i paska shlyer stafi pergjegjet e mia. Ketu i ke perafersisht:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=120995

Te gjitha ato shprehje qe t'i kam thene, po i perseris ketu perseri.

Kur ofendon i pari per fe, ta ofendoj Allahun drejtperdrejt. Kjo s'ndryshon. A po dish arnavutce a jo?

Fara e gabelit

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •