Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 68 prej 68
    Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Ne fakt, mund te mos me lejohet te shprehem, pasi jam pjese e stafit te Taci Oil por me mjaftojne disa rrahje qe me dergon ne nje llogjike.

Sipas meje nuk mund te ndodhe qe dikush qe krijon sherre me te gjithe gjithmone te kete te drejte mund te kete nje here, ose dy por jo gjithmone.

Nje here e shqepi Gjoleke Malaj, pastaj Taci, Tani Enkeli ...
    Smund te jete vetem Meroja i miri dreqi e mori e gjithe njerezimi i keq.
    Megjithate ky mbetet vetem mendimi im.
    Injoranca nuk zhduket me top

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar mė parė nga juanito02 Lexo Postimin
    Po pse duhet te jete bashkpunetor i dikujt prape?
    Cjane keto pyetje kalamajsh?
    thuaje pra thuaje .... pa ndrojtje ..... mos ki frike .....
    kujt i sherbente keto 12 vitet e fundit ...
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Kete lajm e konfirmonte edhe "Koha Jone" sot. Gjithashtu konfirmoi edhe lajmin e mbylljes se gazetes "TemA" me arsyen se botuesi i saj M.B nuk ka mundesi financiare me.

Ja pra si katandiset njeriu kur nuk shikon punen e tij dhe kur i fut turit aty ku nuk duhet. Eshte tjeter gje te jesh gazetar dhe tjeter gje te jesh llafazan i ndryse si grua k....

U rrah sa u rrah, mbylli dhe gazeten se nuk ja lexonte me njeri. Larg ktyre pseudointelektualeve. Keto jane turpi i kombit tone.

PS: Pse nuk u be buje si ne rastin e Rezartit dhe ky rast?

me sa di dhe kame degjuare ky MERO BAZE deri dje ka qene mik dhe perkrahesi i BERISHES tani kjo qe thua ti mos i fut hundet atje ku nuk duhet nuk me duket e drejte pasi shkrimet jane akoma ku ka dhe gjykate dhe shume mire gjithkush mund ta pastroje emrin e tije n q se vertet eshte i paster dhe aqe me keqe kur flitet per persona qe kane lidhje direkt me qeverin ekzistuse dhe dihet se nga kush varet sistemi gjyqesore

Ky MERO BAZE me duket legen per vete faktin se deri dje perkrahte te djathtet ndersa tani na eshte kthyer kundra (ai e di arsyen se perse)por me sa shikoje une dhe keta po e godasin BAZEN se sic duket di me shume nga c'duhet dhe po jua nxierr ne sheshet
    THuhet qe ky ENKELI na qenka gazetare a me rekomandoni pak ndonje shkrime qe ky njeri ka bere se ndoshte dhe ne nuk i shikojme autorin kur lexojme ndonje gazete.Ky drejton nje emison qe te le per te deshiruar gjithashtu ka bere emisionin THUAJE KELIT qe me skandaloze nuk gjeje

SHQIPERIA PO NDRYSHON
    MIRE SE VINI NE XHUNGEL

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    As une nuk e pashe ... Sa shum qe i ha suma kti Meros .
    Mos eshte tore ky Mero
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar mė parė nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    thuaje pra thuaje .... pa ndrojtje ..... mos ki frike .....
    kujt i sherbente keto 12 vitet e fundit ...
    Ehu sbehet polemike me ty.
    Une nuk pertoj ti them gjerat kur i di
    Ska nevoje te mi nxjerresh ti me grep
    Thuaje ti po di te tjera
    Albania Uber Alles

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Opari, le te flase per afera korruptive, jam shume dakort, por ama te nderi familjes nuk duron askush. Nqs i ke lexuar mire shkrimet ne kete teme, Merua e ka quajtur te shoqen e Enkel Demit ne nje shkrim te tijin, kurv... Ti si do veproje ne nje rast te tille? Nuk do te vlonte gjaku hiē fare?

Sa per Enkelin nuk ka rendesi ēfare emisionesh e shkrimesh ka bere, ai nuk e ka ofenduar e qelluar per shkak te detyres qe ka, por per ato qe ka thene per familjen e tij. Dhe une nuk kam thene qe mos fuse hundet vend e pa vend ne menyre qe ai te heshtte, por mos cenoje nderin e familjes, sepse aty nuk duron askush. Le te meret me aferat a ēfare te doje, por mos te cenoje familjen.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    O mesu ky i shkreti me e rrafe, nuk i ben me pershtypje
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Une mendoi qe shteti duhet ti krijoj mundesi qe mero baze te shprengulet ne qmenduri.
    Skandali i ardheshem do jet edhe me i rend,prandaj ky njeri a ka dike te aferm qe ti dali zot dhe te dergoi tek psikiatri sa nuk eshte ber shume von.

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •