Shkon Hashim Thaqi ne nje bar dhe ulet ne shank me ate moment vjen kamarjeri dhe i thote shankistit: ama nje Trollex( poqaver).,hashimi po hutohet po mendon qe eshte koktell the po thot: ama edhe mu njo.
Shkon Hashim Thaqi ne nje bar dhe ulet ne shank me ate moment vjen kamarjeri dhe i thote shankistit: ama nje Trollex( poqaver).,hashimi po hutohet po mendon qe eshte koktell the po thot: ama edhe mu njo.
Harofshet.
Kishin qene tre shoqe si pershembull,tetovarja,gloreta dhe sueda.
tetovaraj i thote gloretes,hajt mi te shkojm te sueda te pijme nje kafe,
behen bashk dhe pijn kafe edhe qaj, dhe vendosin te shkojn,
sueda ju thote rini edhe pak se u korita as kafe as qaj sju qita.
Ata rijne edhe pak, mbasi dalin ne ruge tetovarja i thot gloretes,
a e pe sa debile kjo sueda sa shum nejtem as kafe as qaj sna ofroj.
Gloreta ja kthen pse a ishim te sueda?!!!
OOO ademgashi a u knace.![]()
Katėr kolegėt te ngushte ishin mbledhur pas shume kohe nė njė kafene tė flasin per jeten e tyre dhe hallet e familjeve te veta.
- i pari:djali im ka firme ndertimore, dhe i shkon puna shume mirė, ai posedon ēdo gjė qė i nevojitet per vete dhe eshte shume human i ndihmon edhe tė tjerėt, ja psh. ka nje shoke shume fukara dhe ja ka ndertuar nje shtepi falas.
-i dytiiri im shet vetura(makina), ka njė sallė tė madhe per shitjen e veturave, i shkon puna shume mirė, ka gjithēka qė i nevojitet dhe gjithashtu ndihmon tė tjerėt, njesoj edhe ai ka nje shoke te varfer dhe kete muaj i dhuroi njė Mercedes i ri.
-i treti:djali im tashe ka nje Banke private, plus blejnė dhe shesin aksione, puna shume mire i shkon, ai nuk e di se te holla edhe vete ka , edhe ai eshte shume human po edhe ai ka nje shoke shume te varfėr kete muaj ja dhuroi 50 000 EURO
-i katerti: djali im ėshtė homoseksual dhe ka nė njė bar homoseksual, edhe aty puna i shkon shume mire, vetėm muajin e kaluar fitoi njė shtėpi te re,nje Mercedes te ri dhe 50 000 euro
te tre tjeret:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!!!
LOOOOOL
Shkon nje grua te gjinekologu dhe duke e kontrolluar gjinekologu si duket i shtohet epshi po spo di si ti thot vazhdo hyn ne teme por i thot:
Doktor kafja e mire qite ni deshire.
Shkon nje bjeshkatar ne Qytet per te fole me te birin ne Austri,djali i vellaut e dergon ne WC dhe i thote:
Fute koken ne guace dhe e merr lidhjen dhe flet........
E ngre ujin plaku dhe del qull i lakt dhe thote: Vershime dhe kish marre uji Austrine
Na ishte njeher nje hoxhe qe e kish pas zen gjumi,
dhe kur zgjohet nga frika se do te vonohet per me fal sabahin ne xhami
kap nje leck dhe e vendon ne kok duke menduar se ka kesulen e vete.
mbasi falet kur jep selam shef se ne vend te kesules kishte vendu breget e gruas,nga habija ne vend se te jep selam thot vallahi done bilahi done...
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Kohe lufte plumba gjitha anet por nje ushtar u hukatke ne hulaje pe vet shoki i vet:
Ruju ik prej aty po trrok naj plum;
Ky me krenari po ja kthen: a spo e sheh qe e kom trullu qat snajperist a!
Sueda pėrhajėr tė qoftė profesioni i ri.
Hajt mbasi hyna te kjo tema jote, po e kallxoj edhe un njė barcolet aman (+18)
Ka qen njė student dhe ka mbet nė provim te lėnda e Edukatės Fizike(Fiskullturės lol). Mėson sa mėson ky edhe mė nė fund i vjen koha e provimit... e pranon nė provim profesori kėtė studentin edhe i thotė do tė pyes nė praktik! S'ka problem ia kthen Studenti.
-Profesori i thotė studentit; ēoje njėrėn kėmbė lart.
-Studenti; e ēon kėmbėn lart.
-Profesori; tash ēoje kėmbėn tjetėr lart.
-Studenti; M'fal profesor, po une a me [*ar] do mbahem. Hahaha![]()
#VamosArgentina
U bone 3 ore qe po qesh pa pushim.![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt