Close
Faqja 9 prej 27 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 263
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Kthehet Rama nga Amerika me nje Ferrari dhe po takohet me Musen;
    Musa po e pyet si e bere more kete Ferrari :
    Rama po i thot qe po ja jap B-othen nje zezaku,ndersa Musa po i thot a ka mundesi me ardhe edhe une me ja dhone,dhe shkon.
    Kur po ja sheh zezakut te madh Musa po e krahason me bire b-othe e vet dhe spo ja merr menja me hi ne fallak dhe po i thot;
    A ka munsi veq pak sa per ni Golf 2.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Ish kon ni djal i vogel edhe ish msu qe sa her ta bojn shurrėn me majt nona e vet me bo.Edhe i met shprehi edhe kur te rritet e martohet gruja e man me bo shurrėn.Kur shkon ni dit te miqt me nejt krejt dalin jasht per do pun ky dhondrri met vet mrena edhe i bohet shum shurra.Qka me bo,qka me bo qohet e bon shurrėn vet mas dere.Kur te hin gjyshja ne dhom e shef shurrėn edhe thot:
    -Kush e ka bo shurrėn ktu mas derės
    -Qyky gjyks pa e majt kurkush hiq - thot dhondrri.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Ishin kon ni burr edhe ni gru te dyt shum te bardh me flok me vetlla me krejt te bardha.Edhe e bojn ni thmi e ai thmija osht i kuq flokt e kuqe vetllat e kuqe e krejt.Shkojn te mjeku edhe e vesin pse kta dy te bardh e thmija i kuq.Mjeku i vet se sa her boni seks
    -1 her ne mujt - thojn ata
    -Osht puna e ndryshkit - thot mjeku
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    -Djali pyet mamin '' O maaaa, po si ka mundesi qe ti me babin e keni lekuren e bardhe, kurse une te verdhe!?''

-Mami '' Ahh mor te keqen mami, nga gjithe ajo rremuj... qe u be ate nate kur u ngjize ti; ti mire qe nuk leh''

Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Kishin qene dy ushtare ne sherbim ushtarak dhe njerit nga keta i vdes nena ne shtepi.Ky i ngrati nuk kishte pasur askend perveq nenes te cilen e donte shume.Komandanti e merr telegramin per lajmerimin mbi vdekjen e nenes se ushtarit dhe e therret kete ushtarin tjeter qe kishte shoke ate qe i kishte vdekur nena.Komandanti i thote ushtarit:" Po me dhimset shoku yt sepse i ka vdekur e ema edhe une nuk kam zemer ti tregoj sepse do ta ndien veten keq,mirepo ti e ke shok te ngusht dhe ti duhet ti tregosh."Ushtari ja kthen:" Ska problem zoteri komandant"
    Mirepo komandanti i thote,mos i trego drejtperdrejt sepse edhe ky mund te vdes nga merzia,mirepo pergatite pak,mos i trego direkt,shkoi pak si me rrotlla."U be" ia kthen ushtari,mos e ke gajlen komandant sepse une e di si ti them atij.Shkon ushtari ti tregoj shokut te tij mbi rastin tragjik dhe ia fillon me rrotlla per ti treguar.
    Ai fillon:" Ke qene ndonjehere ne Kine"?
    Ky shoku i tij ia kthen :"Jo,pse".
    "Te ka vdekur nena".

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Bulja me nje zezak ne nje dhome moteli po po frigohet dhe pi thot:
    Nuk guxoj se ju zezakt kom ni e keni te madh.
    Zezaku: Lere ti qka thote bota,krejt rrene eshte;
    Bulja: Veq nese don me ta thith.
    Zezaku nervozohet: jo bre per me thith ja thithi une vetit.

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Po e pyet mesuesja nxenesin Ragip, ēka i punon nana dhe si jetojne. Nena ime ashte prostitutke, i kemi te gjitha dhe shume mire jetojme - po pergjigjet nxensi. Mesuesja e shokuar, po shkon te nxensi tjeter dhe po e ndron pyetjen: Ēka punon babi yt dhe si jetoni Habib? Babi im ashte polic dhe krejt diten shkruan tiketa denimi, pak per shtetin e pak per neve,ashtu qe na i kemi te gjitha dhe shume mire jetojme - po pergjigjet nxensi tjeter cilit mesuesja ja beri pyetjen. Ende pa u kthjell mesuesja, nxensi tjeter po ja nise: Babi im eshte shofer i kamionit dhe mos me qen nena e Ragipit dhe babi i Habibit, na i kishim pas te gjitha dhe shume mire kishim jetu.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2010
    Postime
    11
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    Z> Adem Gashi Erdha Une Hahhah

Sueda E E Ke Bere Mire Me Kete Tem>>>>

Na Ishte Nje Here Nje Mi Dhe Nje Elefant Qe Te Dys E Bashku E Kalonin Nje Ure Dhe Miu Nga Emicoonet Bertiste Me Te Madhe
    > Ej A E Shifni Se Si Dridhet Ura
    Shpresoj Se U Pelqeu
    shkruani pak me shqip ju lutem qe ti kuptojme dhe ne shqiptaret e shqiperise

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Mesuesja tu shkru ne tabel me doren e majte, kur nje nxensit i rreshiti fjala prej goje: Mesuesja nuk ka qime ner sjetull. Merre qanten, librat dhe ec te shtepija, per ty u kry shkolla per sot - po i bertet mesuesja. Neser, mesuesja po shkruan ne tabel me doren e djathte, kur t`njejtit nxenes po i rreshet perseri fjala prej gojes: Mesuesja nuk ka qime ner sjetull. Mesuesja po qmendet prej inatit, po i thote me i marr librat dhe mos te vjen krejt javen ne shkolle. Pas nje jave, mesueses po i bjen shkumėsi prej dores dhe automatikisht po lakohet me e marr prej tokes. Nxenesi, cili pas nje jave kish ardhur ne shkolle, po lakohet me kqyr ku ka shku shkumėsi. Nxansi po qohet dhe po ja nis me i shti librat dhe fletoret ne qante. Mesuesja po e pyet: Ēka u bo, ku po don me shku? Pėr mua, ky vit shkollor u kry - u pergjigj nxansi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Babai po i thot djalit:
    "Eja flasim pak per seksin",ndersa djali po ka kthen:
    "Fol plako qka po te ineterson".

Faqja 9 prej 27 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •