Close
Faqja 24 prej 27 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 263
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Jane tri lejleke duke biseduar!
    Njeri thote une sote po nisem ne shtepin e Petritit per ti gezuar me nje djal,
    i dyti thote une po shkoj te familja Gjoni ti gezoj me nje vajze.
    Ky i treti pregaditet por ska femij ne boqen e vete!
    Dy lejleket i thojne po ti ku po shkon bosh keshtu?
    Lejleku ja kthen po shkoj deri ne Vatikan ti tmeroj Murgeshat.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Dy shokė bisedojnė nė njė kafene.
    Njėri i thotė: "Nqs unė shkoj me gruan tėnde , ne pastaj jemi kushėrinj ?
    Ky tjetri i pėrgjigjet: "Jo jemi barazim"
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

barcelona Maska e shpresa-gazi
    Anėtarėsuar
    28-09-2010
    Vendndodhja
    NE TOKE
    Postime
    128

Smile Hajde barcoleta taze..........

Pershendetje te nderuar antar te forumit,,,,

-Ishin ne lufte amerika me maqedonin,maqedonia sulmonte a amerika jo,dhe mer nje komandat dhe e theret bushin dil o frigacak aje fsheh ne bunker a?bushi ia kthen ooo nuk jam ka muj met gjet ne hart se ka me ta lujt nanen.........

-Bashkpunojn malazezet dhe shqiptaret,malazezet u premtojn se do ti rregullojn te gjitha rruget ne shqipri por me ni kusht qe shqiptaret ti shenojn vijat naper rrug,rruget i rregulluan tani fillon ni shqiptar duke shkruar duke shkruar lodhet dhe shkruan -e kshtu me radh...............

-Luftonin kina me maqedonin,shkon ni ushtar dhe e pyet komandantin sa ushtar te dergojm ne maqedoni?Komandanti ia kthen qoni nja 2 muhall...........

-Kishin qene nje qift dhe po banonin nje nje ndertes 100 kateshe ne amerik,lifti ishte i prishur ata zbriten te posht nga shkallet po shkonin ne market duke zbritur nga kati i 80 buri i thot gruas aii kam per te tregur diqka ajo ia kthen ah te lutem jam lodh shum me tregon kur te zbresim posht..zbresin posht ajo kureshtare pret ai ia kten e dashur me vjen keq por kam haruar kuleten ne banes lart.......

-Kan qen nje grup me miza dhe vendosin qe ta mbytin ni elefant i hypin mbi shpin dhe kercejn por elefanti dridhet nje her mizat bien ne toke vetem njera ngel mbi elefantin dhe kto tjerat duartrokasin duke bertitur mbyte mbyte.............

-Kan qen nje qift Djali nga qyteti a femra fshatare.hyn ne nje kafeteri per qifte..papritmas fiken dritat djali i thot e dashur shfrytzoje rastin..pas disa minutave ndizen djali i thot pse moj se shfrytezove ajo i thot po e shfrytzova ta piva sokin...........

-Hyn ne gar:shqiptari,amerikani dhe gjermani-cili und te rrin me gjat ne bunar,dhe shefi ua jep numrin kush smund te rrin me te telefonoj.hyn amerikani qendron 1 or dhe i theret,hyn gjermani qendron 20 minuta dhe i theret hajde me merrni se smund te qendroj me,hyn me ne fund shqiptari qendron disa or kto presin ado ti kerkoj prit prit ska dhe kto thojn hajt ta kerkojm ne a esht athu gjall,kur shqiptari pergjigjet ooo hajde me nxirrni se e kam haru numrin............

Anėtarėsuar
    28-09-2010
    Vendndodhja
    NE TOKE
    Postime
    128
    Haha sa kam qesh me ato trashegimtaret hahahhahahaha

Anėtarėsuar
    28-09-2010
    Vendndodhja
    NE TOKE
    Postime
    128

Smile Hajde barcoleta taze..........

Pershendetje te nderuar antar te forumit,,,,

-Ishin ne lufte amerika me maqedonin,maqedonia sulmonte a amerika jo,dhe mer nje komandat dhe e theret bushin dil o frigacak aje fsheh ne bunker a?bushi ia kthen ooo nuk jam ka muj met gjet ne hart se ka me ta lujt nanen.........

-Bashkpunojn malazezet dhe shqiptaret,malazezet u premtojn se do ti rregullojn te gjitha rruget ne shqipri por me ni kusht qe shqiptaret ti shenojn vijat naper rrug,rruget i rregulluan tani fillon ni shqiptar duke shkruar duke shkruar lodhet dhe shkruan -e kshtu me radh...............

-Luftonin kina me maqedonin,shkon ni ushtar dhe e pyet komandantin sa ushtar te dergojm ne maqedoni?Komandanti ia kthen qoni nja 2 muhall...........

-Kishin qene nje qift dhe po banonin nje nje ndertes 100 kateshe ne amerik,lifti ishte i prishur ata zbriten te posht nga shkallet po shkonin ne market duke zbritur nga kati i 80 buri i thot gruas aii kam per te tregur diqka ajo ia kthen ah te lutem jam lodh shum me tregon kur te zbresim posht..zbresin posht ajo kureshtare pret ai ia kten e dashur me vjen keq por kam haruar kuleten ne banes lart.......

-Kan qen nje grup me miza dhe vendosin qe ta mbytin ni elefant i hypin mbi shpin dhe kercejn por elefanti dridhet nje her mizat bien ne toke vetem njera ngel mbi elefantin dhe kto tjerat duartrokasin duke bertitur mbyte mbyte.............

-Kan qen nje qift Djali nga qyteti a femra fshatare.hyn ne nje kafeteri per qifte..papritmas fiken dritat djali i thot e dashur shfrytzoje rastin..pas disa minutave ndizen djali i thot pse moj se shfrytezove ajo i thot po e shfrytzova ta piva sokin...........

-Hyn ne gar:shqiptari,amerikani dhe gjermani-cili und te rrin me gjat ne bunar,dhe shefi ua jep numrin kush smund te rrin me te telefonoj.hyn amerikani qendron 1 or dhe i theret,hyn gjermani qendron 20 minuta dhe i theret hajde me merrni se smund te qendroj me,hyn me ne fund shqiptari qendron disa or kto presin ado ti kerkoj prit prit ska dhe kto thojn hajt ta kerkojm ne a esht athu gjall,kur shqiptari pergjigjet ooo hajde me nxirrni se e kam haru numrin............

TOMORROW NEVER DIES Maska e A.V.A.T.A.R
    Anėtarėsuar
    28-01-2010
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    272
    prifti dhe femijet e tij

femijet e nje prifti po benin zhurmė te madhe ...prifti nervozohet dhe i thotė//
    nese rrinni miė do tju dergoj ne nje vend .. ku do te shifni se si hane njerezit akullore(ahaha)

bjondina
    pse bjondina sdin ta shkruaj numrin 11?.... sepse sdin cilin 1 ta shkruaj me perpara

polici dhe kali

nje djale i vogel sheh nje polic dhe nje kalė.. dhe thot . ku po e dergon ate gomar .. polici ia kthen .. nuk eshte gomar por eshte kalė
    djali ia kthen: nuk te pyeta ty po e pyeta kalin..

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Djali,
    sote mami babi me tha te bej nje gjest humanitar per te ja leshuar vendin nje sonjushes ne bus!Mami gezohet dhe i thot djalit te lumt djali im ashtu duhet.
    Djali ja kthen po mami po, por puna ishte se une isha ulur ne prehrin e babit!
    Agim Metbala"

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Nje nene duke ecur rruges me djalin e vete takon nje shoqen e saj teper te bukur.
    Pershendetet dhe i thote djalit,afroju biri im perqafoje shoqen time!
    Djali refuzon e mami e turperuar e pyet se pse refuzon,djalija kthen jo se mbrem kur deshi babi te puthe ajo ja dha nje flakareshe
    Agim Metbala"

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Nje cun e pyet mamin e vete,
    A eshte e vertet se me keni gjetur ne nje laker?
    Nena i thot po xhan,po a eshte e vertet se motren e keni gjetur ne nje trendafil?
    Mami i thot po xhan duke buzqeshur,ateher djali i thote nenes,turp te keni te beni dashuri ne parqet e qytetit!!!
    Agim Metbala"

TOMORROW NEVER DIES Maska e A.V.A.T.A.R
    Anėtarėsuar
    28-01-2010
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    272
    Citim Postuar mė parė nga Sueda Lexo Postimin
    Nje cun e pyet mamin e vete,
    A eshte e vertet se me keni gjetur ne nje laker?
    Nena i thot po xhan,po a eshte e vertet se motren e keni gjetur ne nje trendafil?
    Mami i thot po xhan A buzqeshur,ateher djali i thote nenes,turp te keni te beni dashuri ne parqet e qytetit!!!
    kjo me pelqeu me shume se te gjitha...

Faqja 24 prej 27 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •