Vrapon djali i vogel tek nena dhe thot:
"Mami Mami erdhi babi hyri ne banjo i pite qorr"
"Ku e din ti"
Po pi rruan qerpiket.
Vrapon djali i vogel tek nena dhe thot:
"Mami Mami erdhi babi hyri ne banjo i pite qorr"
"Ku e din ti"
Po pi rruan qerpiket.
Meqe me kujtuat miun dhe elefantin, ja t'ju tregoj une pjesen tjeter te historis dy burrave pasi kaluan uren :
Pasi kaluan uren miu me elfantin nje i japin e ja mbajne drejt e ne plazh, Elefanti me padurim sa pa det me sy, leshohet si i terbuar ne det. ''Futu, futu''- i thote miu-'' sa te pergatis une cadren''. Ashtu i etur si kishte qene elefanti per det, harrohet e shkon aq larg sa i dukesh koka ne distance sa nje kokerr viager. Prit miu te kethehesh mbrapa elefanti, ai hic. Prit e s'ka, e prit s'ka. Vendosi me ne fund ta therriste. '' O ELEFANT, O ELEFANT. HAJDE SHPEJT!!!''- brohoriti miu sa kish ne kok. Me ta degjuar elefanti e nje tu leshuar si raket ne drejtim te tij, duke kaluar ne mendje lloj lloj fatkeqesish se ca mund ti kish ndodh shokut vet, qe uleriste me te madhe. Sa afrohet ne breg ne thellesin e gjoksit, e pyet miun me padurim,'' He mo byrazer ca kishe? Ka ndonje problem? Ca ka ndodh, me thuaj?''. ''Afrohu, afrohu dhe pak''- i thote miu. Sapo arrin elefanti ne thellesin e gjunjeve, '' E di ca ke i thote miu, lere, lere fare me mire. Po te duash mund te futesh prape brenda''. ''Ohuu, tani me solle gjer ketu o burra o burra, dhe tani qe vij ne breg me thote lere fare. Tani o me thuaj se per ca me thirre, o rashe e vdiqja''. " Po hic, o hic! Po ja ngaqe s'po gjeja dot breket e plazhit, thashe mos mi kishe vesh ti gabimisht''
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 01-02-2010 mė 15:38
Without deviation from the norm, progress is not possible
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhenet.M.S. : 01-02-2010 mė 15:41
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Ne gjykate:
"I pandehur a keni qene ndonjeher tjeter ne gjykate".
"Po njeher"
"Pse?"
"Per shkak te goditjes se murit me koke"
"Po per kete veper nuk denohesh"
" Po ska qene koka ime zoti gjykates"
"A kishit fjete me mua me ti dhene 100 mije eur?"
"Paj kur po menoj pse jo ka llogari"
"A per 10 eur?"
"Cka po dukem une ty!"
"Ma heret lujsha ko-qe(topa),ksaj rradhe pernime.
Na vere ne siklet Kid Everest
p.s. si ju thojne ne gj.letrare ko..eve pa keqkuptim topa apo si...se neper filma te Digitalit keshtu perkthehet.
Nga ore 2 e nates kethehet burri ne shpi, dhe leshohet gjithe nxitim duke hequr breket rruges, drejt e ne krevatin e dhomes gjumit :
'' Hiqi -i thote gruas- se jam ndezur keq!!!!!''.
'' Aman o burre se jam me ato'' ja kthene kjo.
'' E mire kthehu na mbrapa''
'' Ohuhaa, po a nuk te thashe pardje qe me kane dal hemorroide aty, mo delenxhi''
''Ashtu''- i kthehet ky i irrituar. Ashtu lakuriq si ishte nje i jep perpjet na krevati, dhe e mban frymen ne aneks. Nuk la sirtar po kthyer permbys, deri sa si me magji ja tek ju shfaq mjalti perpara syve. Nje te zhytur ate mikun mire e mire aty. Dhe me nje frym soset perseri ne dhomen e gjumit me ate mikun e laterzyer me mjalte, mu para gruas.
'' Tani mos me thuaj qe je dhe me diabet!!'' i thote ne fund. lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 01-02-2010 mė 16:13
Ja si ua uronte Enver Hoxha grave 8 marsin
Te dashura shoqe
Ua kam vene dhe do tua ve
Ne dukje se sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush.
Po ta dini ju sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush
Te gjitha do te ma jepni nga nje here
Te drejten e fjales.
Prandaj Zhvishuni!
Nga keto mendime mikroborgjeze
Dhe mos me detyroni ti bie me dore ketu para jush
Tavolines dhe ta derdh…
Ujin e glines
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Pjesa me derrmuese e ketyre barcaletave te tua jane te kopjuara. Per mos te thene te gjitha. lol Une jam autori i tyre origjinal!
Sa per orgjinalitetin e tyre nga une, po beja shaka. Por qe i ke barcaleta te kopjuara, ja bejne muuuu, ja bejne. Keshtu qi, je qi je, ndryshoja titullin temes, s s'eshte mire ti kalosh si te tuat barcaletat e tjetrit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 01-02-2010 mė 16:27
Krijoni Kontakt