Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni per regjistrimin e popullsise ne baza etnike dhe fetare

Votues
97. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam pro (Argumento)

43 44.33%
  • Jam kundra (Argumento)

47 48.45%
  • Nuk ka problem((Argumento))

7 7.22%
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 140
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Deri dje e pardje na thoshit qe te krishteret jan mazhorant, kur sot duam nje prove formale te gjithe deklaroheni kunder.

Un jam PRO !

Ti dim evolucionet, transferet e fundit ne shqiperi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-06-2009
    Vendndodhja
    me kerkoni,se me gjeni
    Postime
    48
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    po edhe emrin e mbiemrin mund t'i ndryshosh...
    te mos regjistrohen as ato???
    dakort jam qe feja eshte diēka personale.
    nuk duhet te dihet se ēfare feje ka njeri e ēfare feje tjetri, por ne pergjethsi.
    edhe bindjet politike jane personale, por ti nuk mund te rrish pa votuar sepse mund te mendosh se po te cenohet "privacy"...

une thjesht jam kurioz te njoh perberjen fetare. vetem per informacion... a nuk je kurioz ti?

per sa i perket etnise, kjo nuk me intereson. mjafton te di qe jemi te gjithe shqiptare......

Jo i dashur Admiral....Emri dhe mbiemri le te ndryshojne sa here qe qytetari ta shoh te arsyeshme,sepse ato s'kane asnje lloi indicie ne rregjistrim.
    Ndersa feja dhe etnia kane te bejne me ndergjegjen e cdo rregjistruesi,i cili ne kushtet e emigrimit dhe presionit te rracisteve greke,detyrimisht do beje leshime ne 'emer'te ardhmerise se femijvew te tij.
    Kali i Trojes kete kerkese ka kohe qe e ka hedhur ne treg dhe ja fati po i buzeqesh sepse mallin po ja con ne shtepi falas i ashtuquajturi sulltanat i shqiptarve.
    Deri kur servilet e Qeverise shqiptare do i binden urdherave verbale te varrmihesve te kombit tone.!!!!????...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    lexova ne nje gazete qe italia para pak javesh ka publikuar perqindjen e agnostikeve dhe te ateisteve.
    respektivisht 10,7% dhe 7,8%...
    pra gjithsejt 18,5%...

pse mos te dihet nje gje e tille edhe ne shqiperi???
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Postime
    51

Kundra

Megjithse jam moderator i sondazhit "I cilės kombėsi jeni?" unė jam kundėr shprehjes sė kombėsis nga qytetarėt pasi kjo prkatik bėhet pėr vende multietnike apo ku shteti nuk ėshtė komb pėr qytearėt e tijė (Shembull Republika Kosovės, Konfederata e Zvicrės, Mbretėria e Belgėve apo shtetet jo kombėtare nė Afrikė si Ēadi).
    Kushtetuta shprehet qartė se Republika e Shqipėrisė ėshtė shtet i shqiptarve qofshin ato 100% apo 0.0001 % e popullsis.
    Shqipėria ėshtė e shqiptarve e kjo nuk diskutohet problemi qėndron se a jemi ne tė pėrgatitur pėr kėtė regjistrim tė vetėdeklaruar.
    Unė them se JO pasi shqiptarėt nė jug por edhe nė veri po detyrohen tė braktisin kombėsin e shtetsin pėr njė pension grek nė jug e pėr njė pasaport serbe me vizė shengen nė veri (Kosovė).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Irvi : 23-02-2010 mė 15:31 Arsyeja: Teknik

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Nuk kam cte them nuk jetoj ne Shqiperi, pra jam larg, no coment

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    lexova ne nje gazete qe italia para pak javesh ka publikuar perqindjen e agnostikeve dhe te ateisteve.
    respektivisht 10,7% dhe 7,8%...
    pra gjithsejt 18,5%...

pse mos te dihet nje gje e tille edhe ne shqiperi???
    o doktor teist pse nuk merr gjermanine si shembull??

ka me te dale llogaria ma keq.30% jazek jane

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anėtarėsuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga Irvi Lexo Postimin
    Megjithse jam moderator i sondazhit "I cilės kombėsi jeni?" unė jam kundėr shprehjes sė kombėsis nga qytetarėt pasi kjo prkatik bėhet pėr vende multietnike apo ku shteti nuk ėshtė komb pėr qytearėt e tijė (Shembull Republika Kosovės, Konfederata e Zvicrės, Mbretėria e Belgėve apo shtetet jo kombėtare nė Afrikė si Ēadi).
    Kushtetuta shprehet qartė se Republika e Shqipėrisė ėshtė shtet i shqiptarve qofshin ato 100% apo 0.0001 % e popullsis.
    Shqipėria ėshtė e shqiptarve e kjo nuk diskutohet problemi qėndron se a jemi ne tė pėrgatitur pėr kėtė regjistrim tė vetėdeklaruar.
    Unė them se JO pasi shqiptarėt nė jug por edhe nė veri po detyrohen tė braktisin kombėsin e shtetsin pėr njė pension grek nė jug e pėr njė pasaport serbe me vizė shengen nė veri (Kosovė).

Simbas teje po te jesh moderator.patjeter duhet te jesh dakord me ato qe thote qeveria.Keshtu del muhabeti,por ti bene perjashtim ne kete rast.
    Mendohu kur flet,sepse askujt nuk i behet vone se kush je ti admin apo moderatoret.Askush nga ne nuk do te dije per ''ofiqet'' e tua mor djale.Te rruashin ata celsat qe te ka dhene Albo,per te dhene ndonje ban!OK?
    Me i thjesht trtegohu,sepse midis nesh ka plot te tjere shume here me te sot se ty!
    Shpresoj te me kesh kuptuar!
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    o doktor teist pse nuk merr gjermanine si shembull??

ka me te dale llogaria ma keq.30% jazek jane
    gjermania e ben regjistrimin fetar ne menyre shume me te detajuar se italia...
    pse ia fute kot! interesohu pak me mire!!!

PSH:
    Römisch-Katholische Kirche
    25.176.517

2008 / Kirchliche Statistik, zum 31.12.2008. Rückgang gegenüber 2007: -284601. Davon Austritte: 121.155. Rückgang 2007 zu 2006: -221.018

e sheh???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Pershendetje gjthve, Ne rradhe te pare jemi gjith njerez dhe gjith kemi nje zot.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Saimir Sadikaj Lexo Postimin
    Pershendetje gjthve, Ne rradhe te pare jemi gjith njerez dhe gjith kemi nje zot.
    ka disa qe me kete pjese nuk jane dakord...

a eshte e gabuar te dihet sa eshte kjo perqindje ne shqiperi???

ja. ne itali jane rreth 18,5%.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •