uiii ku e ke foton ti moj qe nuk e paskam pare une ?
uiii ku e ke foton ti moj qe nuk e paskam pare une ?
Firma juaj u pezullua pasi perben shkelje te rregullave te ketij forumi
cfare eshte me date 18 o blondi, apo do te dalesh ne televizor.
qekur i perket kölni bayernit njehere?!?haha
prost rezi prost! eine geht noch
he moj ku e ke foton se nuk po e gjej... me duket sikur jam i vetmi qe nuk e“ka pare ..... mimimimi mimimi
Her damit !!
CyniCal
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa angurus paske nevoje per syse qorrash me duket po ti se lexove para qe thash kam jetuar ne wurzburg per pak kohe . cfar eshte data 18 eshte takimi jone pra kush te doje nga forumi ne koln pra nqse don e ke te tema fundjave se bashku .
ps .cinical por te syte jane pasqyra e ke pra te faqja 5. ciao ju pershendet te gjitheve blondi-bagabonti
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
jo jo lal sme kane lene syte akoma, por ti shkruajte "blondina qe jeton ne bayern te gjermanise", po nejse te shkuara te harruara.
Per takimin me vjen keq se une nuk jam ne deutschland am 18 januar. po qe per me vone ok, bin dabei.
...ama fotografine ta gjeta qe seshte aktuale eeee
pse nuk nxjerr nje te re? kot per kurjozitet.
ciao
haaaaaaaaaaaaaaaaa e kam edhe te re por sekret ,por ajo eshte para 7 viteve e tani jam edhe me atracktive po qe sbeson te thash per terminin megjithate e ndrojme daten ne por shkruaj atje te tema kur ke deshire ok .
ciao blondi.
i kontrollova te gjitha faqet 5 dhe tani po me duket vetja komplet budall ...
HIER MITM FOOOOTOOO will das sehen will das sehen mimimimi
Bin ich doof ?
ps: akoma nuk kam marre nje zgjidhje per ate problemin :P
CyniCal
guten abend, meine lieben.
ich fliege wahrscheinlich von der schule, wollte ich sagen. sa per te justifikuar mungesat, ishte kjo, megjithese e vertete.![]()
mua me kane mbetur dhe 11 dite nga vajtja ne shqiperi.
ai 18 janari, ekziston akoma si dita e takimit tone????
jam kurioze tju njof.
paska ardh nje i ri ne grup. informata ju lutem!!!
cynical, ein bißchen doof, ein bißchen häßlich(lol) aber ein ganz lieber kerl. freu mich auf dich.![]()
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
ketej nga ana ime u ndruan planet , vitin e ri do ta bej ketu po me 18 do te mundohem te vij...
deri atehere.. CyniCal *einlieberhässlichertyp*
CINICAL MOS ISHTE GJE PYETJA PER SHOQEN TENDE TE FEJUAR ;POE MERE MORE ME VETE DHE PO PATI AJO PROBLEM PER NDONJE ALIBI KE BLONDIN TI PRA BESOJ QE ME KUPTON E RREGULLOJME ATE PUNE OK :
PS O MICCI MI THAVE SYTE O GOCE KU JE:
HAJT IKA NE PUNE TANI JU UROJ TE GJITHEVE NJE DITE TE KENDSHME E BIS BALD IHR LIEBEN:
Krijoni Kontakt