Pershendetje Naser,
pashe tek profili jot qe je datelindja 1972 dhe nuk je dhe aq plak sa dukesh....
Nga e shkrujtmja dukesh qe je i Kosoves.
Te pershendes Rezi
Pershendetje Naser,
pashe tek profili jot qe je datelindja 1972 dhe nuk je dhe aq plak sa dukesh....
Nga e shkrujtmja dukesh qe je i Kosoves.
Te pershendes Rezi
Postuar mė parė nga naser d.
E pershendes kete iniciativ po kam nje merak se mos do me flakni mua jashte ketij takimi se siq po shifet ketu qenkeni vetem nje grup te rinjesh kurse une i mjeri u mplaka dhe kam kete frige se do rri tek dera duke ju shiquar nga jasht.
Nese nuk keni diqka kunder edhe une do te kisha deshire edhe nje here te jem ne mesin e te rinjeve.
po nese dikush ka diq kunder me tregoni do jem shume mirnjohes.
ein bißchen mehr selbstbewusstsein, bitte!![]()
qe mos dal nga tema tani, se te dhembin shpullat e xhaxhi moderatorit, po them qe jam shume entuziaste persa i perket takimit por sec kam nje parandjenje te keqe, qe te gjithe vetem llafe i keni. qofsha e gabuar per kete. megjithate, tregoni me teper mobilizim, qe ti jepni ti kuptoni njeri-tjetrit, se e keni marre seriozisht kete pune.
une do kisha shume deshire tju takoja, prandaj dhe do zhgenjehesha shume. nqs takimi nuk do realizohej.
ps. ti rezi ke dale krejtesisht nga tema.![]()
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
Po ne qe jemi nje cike larg si tja bejme ?
dhe ne qe jemi larg do te deshironim te merrnim pjese ne kete takim historik te forumit shqipetar (gjithmone nese do te realizohet )spresojme qe po
ne qofte se ka te reja na vini ne djeni![]()
Elma80 flm por megjithate jane te gjithe te mirepritur e miresetevijne.
E UNE JAM ATY NE KETE DATE E TANI I LEME PALLAVRA E HAJDENI THONI KUSH DO VJEN NE KETE DITE E SHTUNE 18 JANAR SIGURISHT MUND TE MERNI ME VETE KE TE DONI:PRA HIDHUNI E VOTONI SETRIOZISHT KUJT TIA KET QEJFI:
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
AH SE HARROVA PER PYETJET QE SHTROI NASERJE I MIRESEARDHUR ME GJITHE QEJF;SEPSE TAKIMI NUK KA DALLIM MOSHE APO BEQARESH APO TE MARTUAR NE TAKOHEMI PER QEJF EDHE QE TE NJIHEMI E TE KALOJME BUKUR KJO ESHTE KRYESORJA:
JU PERSHENDET BLONDI-BAGABONTI
dhe ne te pershendesim o blondi![]()
hic kot... thashe po shkruaj dhe une njehere sa per tiu thene qe jam gjalle.
nuk ma mban me shkrujt mo "witze" se me mbushen me paralajmerime.... sa here qe mundohem une te ngacmoj blondin faaaap vjen nje paralajmerim per gjuhe te pa pershtatshme per forum.
edhe nje foto qe desha me postu nuk ma len se eshte shume e madhe![]()
haaajt mo.. do shifemi ne janar shpresoj..
Ps : Was macht eine blondine wenn sie aufwacht ?
Pps : Sie stellt sich vor
CyniCal
Firma juaj u pezullua pasi perben shkelje te rregullave te ketij forumi
haaaaaaaaaaaaaa o cini aman se me vdiqe mendova se vetem une marr paralajmerime.
leri witzet kur te takohemi atje na mba vetem me dhemt hapt ok. ciao blondi-bagabonti
duhet te dalim pak nga tema , po meqe nuk po shkruan njeri me nuk besoj se do kishte ndonje problem te madh.
thashe ti kerkoja ndonje mendim blondit , se ketyre femrave car siu pjell mendja.
si tia bej une me kete shoqen time ? kemi nje problem pak si te madh ( me shume e ka ajo )...
eshte pak si e fejuar
hajt tani vere trurin ne pune , se per mendime te vlefshme ka dhe shperblime kur te takohemi![]()
Firma juaj u pezullua pasi perben shkelje te rregullave te ketij forumi
organizatorit i uroj suksese ne kete iniciative dhe nese e kemi seriozishte mund te beni gjera shum te mira dhe ku e merr qe te takohet rinia ne kete menyre ju pergezoj .
une do te kisha ardhe me qejf po nuk jamedhe aq i sigurt se me daten 22, 23 e 24. 01.2003 jam ne nje fortbildungs seminare e ndoshta do te jete kjo pengese qe do te me pengoj.
Kete nuk mundem ta le se eshte e prganizuar nga vendi ku punoj dhe me duhet pa tjeter me marr pjese .
Ketu behet fjale per ligjin e ri nga shteti Gjerman qe behet per te huajt nga viti i ardhshem.
Prandej pasi qe te kthehem nga ky seminar mund te pyetni qka te doni ne lidhje me te drejtat e Juaja qe jetoni ne gjermani dhe per ata qe deshirojne te migrojne ne kete shetet nga viti i ardhshem.
Me nderime te sinqerta .
Mos lejo te te iki shansi ne kete jete te shkurt.
Krijoni Kontakt