Data OK, Vendi KÖLN, kjo eshte vota ime.Le te presim cdo te thone te tjeret.
Data OK, Vendi KÖLN, kjo eshte vota ime.Le te presim cdo te thone te tjeret.
FLM I Panjohuri edhe une vendos per KÖLN:Shpresojme qe me te tjeret do biem dakort.
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
o rezi, mbasi lexova postimin tend te mesiperm, u bera gati te te thoja qe ke premisa per tu bere moderator dhe e ke vendin te sigurt, kur pashe pastaj gjithe ate grade te larte poshte emrit tend. hey pike e zeze, por kur ta dhane magazinen dhe ty mo?![]()
sido qe te jete, te premtoj qe ketej e tutje do te te drejtohem vetem seriozisht, ashtu sic i perket nje moderatori. lol
quatsch rezi, war nur spass!
i jap te drejte moderatorit per te gjitha pikat e parashtruara ne postim.
persa i perket takimit, data 18 janar, me duket dhe mua e pershtatshme, nqs qellon fundjave(se pertoj me pa kalendarin tani)
kush nga ne qe do marrin pjese ne takim jeton ne köln????
ky person, duhet te filloje te merret me prenontimin e hotelit dhe te organizimt ne pergjithesi qe te kemi destinacione te caktuara dhe mos endemi kot rrugeve te kölnit. kohe dhe vend per spontanitet do kemi plot se vete takimi do dali überraschend per te gjithe ne, meqe nuk jemi pare ndonjehere.
personit qe do merret me keto gjera, do i lutesha qe para se te prenontonte hotele ku ben nga 100 euro nata(se mua kaq do me shkoje vetem rruga), ti hidhte nje sy te ashtuquajturave "jugendherberge"
faleminderit
dhe shpresoj takimi te realizohet
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
ledy shpirti nga shtutgarti jam 1 ore larg ska problem te mar une
ps ..micci kolnin e njof shume mire se kam jetu atje 3 vjet pra ska problem dhe leverkuze dhe wupertal ka muzike live shqip pra skemi probleme sa per hotele flem rrugave lol
Postuar mė parė nga blondina
ledy shpirti nga shtutgarti jam 1 ore larg ska problem te mar une
ps ..micci kolnin e njof shume mire se kam jetu atje 3 vjet pra ska problem dhe leverkuze dhe wupertal ka muzike live shqip pra skemi probleme sa per hotele flem rrugave lol
moj, po te jete per te fjetur rrugeve, as mos e prisni mistrecen ne gjirin tuaj se po nuk pata te sigurt nje krevat qe te shplodh gjymtyret dhe nje pasqyre qe te shtrij floket, svij una.![]()
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
haaaaaaaaaaaaaaaa o micci e di ti se me floket kemi te njejtin problem ne edhe une vdiqa me kto kaculelat e mia duke i drejtuar,
degjo se shaka po bejme pra te dime kush vjen se rregullohemi mi ska problem dhe data 18 i bie e shtune.
e car gjymtyresh do clodhesh ti moj po napelonin kush do e kercej moj......... ciao zemra
KÖLNI duket qytet interesant!
Data 18.01. e shtune edhe ajo ne rregull.
Mistrecja me duket pyet diku me vend se kush nga ne banon ne Köln.
Me sa duket nuk paska shume, por del qe ne Köln ka jetuar Blondina dhe e njeh mire ate qytet.
automatikisht Blondina behet edhe shefja organizatore e takimit sipas Mistreces, si njoftese e mire e Kölnit.
Tani edhe nje propozim qe mua me duket interesant:
Te gjithe ata qe kane deshire te vijne ne takim, nuk do ishte keq qe te shkruanin se nga c'qytet i Gjermanise vijne apo do nisen.
E them kete me qellim qe te pakten po na konvejuan trenat, te kemi mundesine te bejme nje cope udhe se bashku se rruga deri ne Köln zgjat disi.
Vazhdoni diskutimin si mendoni
Rezi
haaaajt mooo po e pranojme kölnin si ide. vetemse nuk e di ne do jem i lire ne ate date. ( pune provimesh)
une nuk e njoh dhe aq mire kölnin ( kam jetuar vetem 8 muaj atje HAR HAR HAR )
Firma juaj u pezullua pasi perben shkelje te rregullave te ketij forumi
E pershendes kete iniciativ po kam nje merak se mos do me flakni mua jashte ketij takimi se siq po shifet ketu qenkeni vetem nje grup te rinjesh kurse une i mjeri u mplaka dhe kam kete frige se do rri tek dera duke ju shiquar nga jasht.
Nese nuk keni diqka kunder edhe une do te kisha deshire edhe nje here te jem ne mesin e te rinjeve.
po nese dikush ka diq kunder me tregoni do jem shume mirnjohes.
Mos lejo te te iki shansi ne kete jete te shkurt.
Krijoni Kontakt