Mire shtyhej po jo dhe aq plot kupton ca doja te thoja
nejse une te them vetem nje gje BIEN per perkethimin e devergondée ne gjuhen e perditshme thuhet salope dhe ne shqip plere e ndyre
qyqeee.... u bo lemsh muhabetiii
Ciao dhe qesha kesaj radhe![]()
Mire shtyhej po jo dhe aq plot kupton ca doja te thoja
nejse une te them vetem nje gje BIEN per perkethimin e devergondée ne gjuhen e perditshme thuhet salope dhe ne shqip plere e ndyre
qyqeee.... u bo lemsh muhabetiii
Ciao dhe qesha kesaj radhe![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga rezi_Mynihut : 22-11-2002 mė 16:05
Wawww... :p
he kalamoja, vazhdoni te rrifni llafe ne ere ju?
tani, qe ti japim drejtim muhabetit, te gjithe ata qe duan te vijne ne takim (köln, münchen, halle, ostsee, egal) te shkruajne vetem emrat e tyre, pa asnje lloj komenti.
ja po e ve une timin e para:
MISTRECE22
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
mici,blondina, egal ku,hajde shkruani emrat
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
annaiss
qui-est le salope??![]()
The man is back.
hej grupi sa u beme deri tani ja po i numeroj micci,anna,i panjohuri,cinicali,rezi,annais,lediaa,studentja,un e pra u beme deri tani9 veta,hajde ta caktojme daten pra dhe ku do mblidhemi,sigurisht qe jane dhe te tjeret te mirepritur....vazhdoni shkruani emrat.
o blondina, sme funksionon msn mi lal, prandaj shyj dot. muaah
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
po e ke ndru apo cfar se edhe une smund te hyj tek ty.
puci una ty njehere se mka more malli muuaaahhhhh
2 dite nuk e pa i gjori CyniCal forumin , ja ku i kishin hik nja 3 faqe ....
ore se e keni bo kte fundjaven sikur do vdesi njeri.... nje fundjave eshte... per mua takohemi kur dhe ku te doni
po deshet edhe pasneser
kaq per tani se duhet se erdhi ora e 30km me pajime
neeeeeeeiiiiiiiin
Firma juaj u pezullua pasi perben shkelje te rregullave te ketij forumi
Pershendetje forumistave qe po diskutojne ne kete teme !
Ide e mire kjo e Blondines per tu takuar ne te Gjermanise.
Per kete gje e pershendes si nismetare e temes.
E kam ndjekur me vemendje kete teme dhe vete jam per takimin pa marre parasysh se cfare qyteti do
zgjidhet.
Dicka kisha ne lidhje me disa postime ne kete teme, te cilat ja kane zbehur disi seriozitetin temes.
E para, persa i perket gallatave dhe humoreve, jo se jam kundershtar i tyre, por cdo gje duhet te qendroj
ne nje kufi te caktuar. Blondina, I-Panjohuri, CyniCal nuk duhet qe ta zbrazim karikatorin e gjithe barcaletave ketu ne
kete teme, ku para se gjithash po diskutohet per planin e organizimit te takimit.
Ato eshte me mire ti ruajme kur te jemi ne tavoline te mbledhur, ose ne rast se deshironi per keto gjera
ka chat apo msn.
Ne lidhje me gjuhen ne forum, eshte folur kushedi sesa here qe duhet te jete shqipja.
Dua te them qe postimet e juaja nuk duhet te mbizoterohen nga gjermanishtja. E qarte qe diku tek tuk do
lejohet edhe ndonje fjale gjermanisht, se e di dhe vete qe ka fjale qe na dalin me kuptimplote ne
gjermanisht(sidomos ne qe kemi vite ketu).
Por nuk duhet harruar kurrsesi qe duhet menduar edhe per forumistet e tjere, te cilet ose nuk dine
gjermanisht ose nuk jane ne nivelin tone. Dhe me kryesorja titulli: FORUMISHQIPTAR.
Gjithmone duhet te mendojme se kete teme e lexojne dhe anetare te rinj.
Eshte merita e juaja ajo qe do i bej keta te rinj te futen dhe te diskutojne ne teme ose jo.
Ne lidhje me keto sa thashe me lart me duhet te fshije disa poste nga kjo teme te cilat kishin dale jashte saj.
Kam besim tek ju, tek karakteri i hapur i Blondines, tek humori i holle i CyniCal, tek pjekuria e I-Panjohuri, e tek shume e shume diskutant te tjere qe do jepni kontributin tuaj per ngritjen e nivelit jo vetem te kesaj teme por te gjithe FORUMIT.
Pershendetje Rezi
Faleminderit Rezi per sqarimin e sakte ke shume te drejte.Une per vete po jap n“je date pra eshte e shtune dhe vendi per mua ska rrendesi kryesorja te biem dakort te gjithe.
Pra cmendoni per daten 18 janar vendi KÖLN ose MÜNCHEN:
Ju lutem jepni pergjigje te sakta dhe korrekte.Ju pershendet Blondina.
Krijoni Kontakt