Mua me behet mire ne München
Nga Köln-i s“vij dot una![]()
Atehere propozoni variantet e mundshme, parashtrojini te gjitha ketu , dhe ti hedhim ne vote.
Per mua sdo te kishte problem te vija kudo qe te ishte.
bashkohem me parafolesin. qyteti per mua eshte total egal.
vetem ju lutem mbas vitit te ri.
po e late perpara, qaheni mistrecen.![]()
se del njeri tani dhe thote, na plasi se spo vjen mistrecja, se i thyva turite.![]()
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
Une jam dakort por vendin lejeni pak me afer dhe vij me vrap
Blondi bagabondi se mos vish veten se te vrava pa Fabion as mos e bej ne mend te nisesh
Ju puci te gjitheve
Me respekt Ledy !
P.S: Se menē harrova: Lejeni pas Vitit te Ri, sepse dua te njof dhe Mistrecen22![]()
Wawww... :p
pse mi leddia, dhe ti do vish,e?
ah cdo i heqesh nje barre te madhe belgjikes per nja dy dite.![]()
Per te te takuar ty e bej kete gjePostuar mė parė nga MISTRECE22
pse mi leddia, dhe ti do vish,e?
ah cdo i heqesh nje barre te madhe belgjikes per nja dy dite.![]()
Jo e kam seriozisht vertet doja te te takoja sa per te te pare dhe per te me pare, por kam frike se do te na puqen keq mendimet dhe behemi mbase mike![]()
Une propozoj qe te takohemi tamam diten qe mistrecja niset per ne shqiperi, si thoni ju te tjeret? LOL
O mistrece amon sa qef kam te mi thysh pak turinjte, mezi e pres, sepse ne imagjinaten time nuk arrij dot te gjej menyren se si do mi thyesh![]()
ta them une, mister x:Postuar mė parė nga I-PANJOHURI
Une propozoj qe te takohemi tamam diten qe mistrecja niset per ne shqiperi, si thoni ju te tjeret? LOL
O mistrece amon sa qef kam te mi thysh pak turinjte, mezi e pres, sepse ne imagjinaten time nuk arrij dot te gjej menyren se si do mi thyesh![]()
LANGSAM UND SCHMERZVOLL![]()
hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa po ri i panjohur tani se pa miccinn ska rremuje aty kush do kerceje pastaj. hahaaaaaaaa ciao
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
ok po qesh...........
hahahahahahahahahahahahah (Kot !)
Krijoni Kontakt