so so langsam werden wir ein gutes team. ciao blondi
so so langsam werden wir ein gutes team. ciao blondi
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
O patriota po si nuk doli nje cun ose nje goc te thoshte ta realizonit kete deshire ne Shqiperi,pse nuk e leni te vini te gjithe njeheresh ketej.Ketej kercehet naploni ketej derdhet rakia e vena kush do ju kenaqte me shume se sa kengetaret tane.Lejini te vini ne vere ketej dhe ta gdhini nje nate korriku tu kercy e tu kendu ne breg te detitmendojeni njehere se psikologu sja fut kot.
Ju pershendes te gjkitheve qe do takoheni dhe me kujtoni dhe mua se me zemer do jem me ju
Kush lyp nxin nje faqe,ai qe sjep i nxin te dyja.
PSIKOLOGU TI E KE MIRE MENDIMIN PO DERI ATJE ESHTE LARG NE SHPRESOJME TE MBLIDHEMI KETU NJEHERE PASTAJ VIJNE TE TJERAT:NE JEMI KETU E PO NGUROJME TE MBLIDHEMI E JO NE SHQIPERI: NA JA DO ARRIHET GJITHCKA PO TE KESH VULLNET:
CIAO BLONDI
Psiko---log . pse na i prish inisiativen ti neve e?
Ne shqiperi do vijme ne ,po jo pa u takuar me pare ne München
P.s Blondina mire e thash Liebling![]()
Une per vete jam i mendimit qe te takohemi ne nje vend qe do te ishte disi diku ne mes te gjitheve , qe askush te mos ishte i favorizuar apo disfavorizuar nga te tjeret. Nje qytet i tille do te ishte psh Köln ose Bonn.
Sidoqofte ky eshte mendimi im. Le te flasin te tjeret me shume per kete dhe te japin mendime dhe propozime ndoshta me interesante.
FLMND
i panjohuri edhe une mendoj ne koln.ciao.blondi
Edhe pse ne pamundesi per ardhje me zemer do jem ne mesi e juaj.
Une do ju prisja me deshire ketu ne Prishtine duke e mar persiper organizimin e takimit.
Rinia shqipetare eshte e mrekullushem ju dua shume.
Pershendetje te vecant Blondi!
Me rrespekt menti
Faleminderit Menti megjthate mos u merzit se do i vie rradha ndonjehere qe te na presesh ne Prishtine,nuk kam qene kurre por kam deshire ta vizitoj.
Sinqerisht Blondina.
uiiii ? Kölni ne mes ? te kujt ... meje dhe belgjikes ??
mhmmmmm![]()
Firma juaj u pezullua pasi perben shkelje te rregullave te ketij forumi
Jo jo , ne mes teje , nesh dhe stambollit :P
Krijoni Kontakt