Close
Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 228

Tema: chit chat

Sot eshte 3 janar...edhe plot dy jave per takimin e fundjaves se bashku te komunitetit europian me vendndodhje ne Gjermani...Forumista a jeni bere gati mo? Ju dalte per hajer, se me sa shof vetem Annaaa dhe cynical e paskan mendjen per realizimin e ketij takimi...ku i keni bashkatdhetaret ? E di ēe? A nuk e kaloni vetem ju te dy ate weekend-in? Do jeni me te fituar...ē'i doni gjithe kete kalavari? As do kini rastin t'i pershendetni te gjithe e jo me te kaloni fundjaven sebashku...Po kjo teta organizatorja ku esht?

Nuska me kenaqe motra Po i them dhe une cynicalit po s“do djali i botes loool

Ps. Ai takim sdo behet o Nuska

Ah po e dija une..parandjenjen e kisha qe ne fillim po nuk e thoja se nuk doja ta thyeja shpresen...po kaq fraxhile ishte kjo shprese sa u thye shume shpejt...Annaaa mos u merzit motra, ishallah po takoheni here tjeter...dhe mos beni shume plane

alles memmen.... keni dy muaj qe beni bla bla ktu , juhu fundjave , jipiii do kenaqemi etc etc... dhe tani: mimimimimi po nuk erdhe ti nuk vi as une dhe pastaj nuk vjen as ajo dhe dhe dhe.....

ihr hosenscheisser.

CyniCal
    Firma juaj u pezullua pasi perben shkelje te rregullave te ketij forumi

ah se harrova :
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Eh mua po me qan zemra cynical po ca ti besh fundja edhe mbase behet ai takim

i/e larguar Maska e ermal80
    Anėtarėsuar
    24-11-2002
    Vendndodhja
    forumi shqiptar
    Postime
    304

cynical

as une se di se ca dua ketu ne bologna po ca ti bej se kjo na ra ne pjese, persa i perket takimit deri ne daten 18 bla bla bla do kesh ,une per vete nuk vij dot kete here por po shkoi mire ky takim kismet po u be 1 tjeter andej nga munchen edhe vij se kam dhe nja 2 shoke aty .
    shpresojme te veje mire ky i pari 1 here dhe mos te katandisen si te ajo foto me ate qenin dhe macen
    AMEN

ermali, fjala jote ne vesh te Perendis

i/e larguar Maska e ermal80
    Anėtarėsuar
    24-11-2002
    Vendndodhja
    forumi shqiptar
    Postime
    304
    ore ne po bejme bla bla bla po kjo blondina ku eshte ,me duket se ka ndryshu mendje ajo ,ose ka pare ate foton dhe sdo te rrezikoje

@ ermal..

po nuk jane keto per takim mer....

keto vetem bla bla kane..

une e imagjinoj keshtu ate takimin po nuk ma mbeshtet njeri mendimin

ah se per pak harrova... keshtu :
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •