Atehere ... München e?![]()
O ANNAA MÜNCHEN PRA TAKIMII DO VISH UNE PO ASHTU DHE MEZI PRES TE TE TAKOJ PRA TE TJERET KUSH TE DOJE LE TE NXJERR ENRIN KETU: AH HARROVA MICCI SDISKUTOHET QE VJEN DHE LEDYT DO IA MBUSHIM MENDJEN PRA GRUP I MIRE EEE:: DO KENAQEMI KE PER TA PARE.PRA KUSH TE DOJE TE NXJERR EMRIN ;TAKIMI E SHTUNE 18 JANAR NE MÜNCHEN:
CIAO BB
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
Pershendetje e idese se Muenchenit kendej nga Londra e ngrohte!
Blondie grumbullo tel. e atyre qe do te vijne ne takimin ne Mynih dhe me jep nje numer te sakte pas dates 5 janar kur te kthehem nga Anglia.
Mynihu nuk do lere njeri jashte
Merry Christmas from London
Une dua shume qe te vij.Dua t“ju njoh ,t“ju puth ,t“ju perqafoj dhe t“ju tregoj sa shume ju dua qe te gjithe(fundja pse kot do e kaloj kufirin una
)
Po kjo do realizohet vetem nese takimi behet ne münchen
Ju ka shume xhan Austrija juve
ok behuni gatiiii per FREEEE YOOOUR MIIIND
o CINI TI MIRE E KE XHANEM POR A SKE GJET NDONJE SHQIP KU KERCEHET VALLJA TIRANASE E NAPOELONI PASTAJ NDONJE VALLZIM BASHKE HE SI THONI JU TE TJERET MEGJITHATE TE MBLIDHEMI NJEHERE SE CDO GJE DO RREGULLOHETIAO BB
SI URDHERON SHEF BLONDI -BAGABONTI GATI PER LUFTE: LOLPostuar mė parė nga rezi_Mynihut
Pershendetje e idese se Muenchenit kendej nga Londra e ngrohte!
Blondie grumbullo tel. e atyre qe do te vijne ne takimin ne Mynih dhe me jep nje numer te sakte pas dates 5 janar kur te kthehem nga Anglia.
Mynihu nuk do lere njeri jashte
Merry Christmas from London
REZI EDHE KUJDES SE UNE DUA KREVAT NE VETE OK MOS MA ZEN KUSH VENDIN PRA NDOSHTA MARR DHE ANUSHEN E FLEME BASHKEAAAAAAAAAAAAA
PO GEZOHEM SHUME PER TAKIMIN MEZI PRES TJU TAKOJ E TE BEJME GJULLURDIN NJEHERE TE DAL KU TE DAL:-GEZUAR 2003
BB
ok ja ku e gjeta dhe krevatin ........ aq te madh sa te mund te flini ju te dyja pa u prekur me njra tjetren
si e doni carcafin ? te kuq apo te zi ? ( kam vetem keto ngjyra ne doispozicon )
CyniCal
Firma juaj u pezullua pasi perben shkelje te rregullave te ketij forumi
hmmmmmmmmmmmmm une them te kuq me pelqen se eshte ngjyra e dashurise por te pyes ANNENN njehere si te kete qejf ajo ngjyren..flm CINI per krevatin...lol
pa problem fare
ironie on :
nqs do shikoni disa aparate me objektiv te drejtuar nga krevati mos kini frike... nuk jane kameradhe fikja e drites nuk ndryshon gje.. " nightvision"
ironie off :
deri atehere... machts gut ihr schlümpfe
Firma juaj u pezullua pasi perben shkelje te rregullave te ketij forumi
Krijoni Kontakt