Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Nuk ishte e nevojshme te hapje nje teme te tille. Besoj se stafi i Forumit e ka treguar edhe se kush eshte menyra me e mire per ta ndihmuar ate.

Skedarėt e Bashkėngjitur 127309
    Qellimisht e kam shkruar per SUPER moderatoret . Sepse moderatoret tolerojne , nuk e di nese e bejen pa dashje . Ate qe thua ti e kam bere me mijera here ne postime qe me shanin nga cfare te kisha . Edhe moderatoret perkates nuk benin asgje ! PRandaj e kam hapur kete teme qe Super moderatoret ta shohin neglizhencen e moderatoreve .
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    epo,

o mbush stafi ton polica, pse mos kete ene spiuna...

derjo,

do shkosh ne haiti mer?
    po pra se pun tjeter skam un lol

po leje xhuxh se na spiuno ky gjinoja lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Kjo teme eshte teme qe po e hap une per te treguar vetem neglizhencen e moderatoreve ndaj rregullave te forumit . Do preferoja ta perdorja si CV per veten , per te treguar se e meritoj qe kur te hapet nje vend ne staf te futem une . Prandaj do ju kerkoja mirekuptim edhe te me lini vetem mua te raportoj postime ketu . Postimet qe do raportoj do fillojne qe nga ky moment , pra jo postime qe jane bere perpara ketij postimi . Shpresoj te ndihmoj sa me shume stafin e ketij forumi qe po me terheq gjithmon e me shume dita dites .
    Ne rradhe te pare ke ngaterruar nenforum per te bere kete ankese!
    Dhe pastaj desha te te thoja qe me vjen per te qeshur kur shikoj qe nje anetar si ty qe nuk respekton rregullat hap kete teme ketu per te tjeret!
    Me poshte po postoj nje link ku super moderatoret mund te shikojne sa fjalor te bukur ke ti!

http://www.forumishqiptar.com/showth...15#post2565015

Respekto rregullat per vete dhe mos u shqeteso per postimet pasi te gjithe moderatoret dhe stafi komplet jane ne gatishmeri per te mirembajtur kete forum!

Dhe e fundit shpresoj qe tipat si ty mos kene kurre vend si moderatore !
    "Carpe Diem"

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Hapni Syt Mire Para Se Te Beni Kerkes Ose Ankes Ndaj Moderatoreve Dhe SuperModeratoreve Se e Bet Forumin Lemsh Tu Hap Tema Aty Ku S'Duhet.
    Lexoni Njehere Rregulloren Para Se Te Hapni Temen Dhe Shifni Mire Cfare Nen Forumi Eshte.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Ne rradhe te pare ke ngaterruar nenforum per te bere kete ankese!
    Dhe pastaj desha te te thoja qe me vjen per te qeshur kur shikoj qe nje anetar si ty qe nuk respekton rregullat hap kete teme ketu per te tjeret!
    Me poshte po postoj nje link ku super moderatoret mund te shikojne sa fjalor te bukur ke ti!

http://www.forumishqiptar.com/showth...15#post2565015

Respekto rregullat per vete dhe mos u shqeteso per postimet pasi te gjithe moderatoret dhe stafi komplet jane ne gatishmeri per te mirembajtur kete forum!

Dhe e fundit shpresoj qe tipat si ty mos kene kurre vend si moderatore !
    Po ben spam , nuk e lexove postimin fillestar ? DO REPORTOJ TE GJITHA POSTIMET QE NGA MOMENTI QE KRIJOJ KETE TEME , pra jo cfare ka patur me pare , kjo vlente per te gjithe . Te urosh vdekjen e terroristeve nuk me duket dicka e gabuar , madje me duket dicka e mire , shume e mire .
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Dy pyetje kam per ty Gjinokastra.

1. I ke kaluar te 20-tat?
    2. Dhe cfare pretendon te arrish me kete qe po ben?

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Gjinokastra,
    Une e kuptoj shume mire deshiren e mire qe ke per te ndihmuar dhe te pergezoj per kete.
    Ajo qe ti dhe gjithkush tjeter qe eshte i interesuar per mirembajtjen e ketij forumi duhet te sillet vete si shembull, dhe per te tjeret raportimi eshte menyre shume e mire.
    Edhe nje gje, provo nje dite te lexosh te gjitha temat, dhe per c'do mesazh qe mendon se duhet fshire, imagjino qe do kesh nje mesazh privat, pse dhe si, do te hapet nje apo disa tema, etj.
    Une nuk jam i persosur, po ashtu edhe gjithe te tjeret, kemi te pakten nga nje obligim tjeter si pune, familje, jete qe na mban larg forumit prandaj kritiken e pranoj me perulje por nqs nuk shikon ndryshim menjehere duhet te na kuptosh pse.
    Gjithe te mirat,
    Eduard Rusi
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •