Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 87 prej 90 FillimFillim ... 37778586878889 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 861 deri 870 prej 892
    Une jam apsolutisht kundra kesaj mbulese

Por jam pro kesaj mbulese

Revolution 1848

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Antar te nderuar,une spo kuptoj diqka me juve!
    Pse e humbni kohen duke kritikuar apo mare gruan per te prapambetur e dikun per viktim apo prostitut!!!!
    Ne vend se te mendoni para se te shkruani juve direkt atak,jemi ne shekullin 21 dhe sot gruja ka me shume te drejt se sa ne kohen e stergjysherve tona.Ajo e vendos a done te mbulohet apo te vdishet,Sot ka shume ralle qe meshkujt e shtyn te mbulohet ,eshte deshira e saj dhe po deshti ashtu, ashtu duhet te respektohet,Mbasi ka burra edhe nga ata qe i preferojn keshtu,ose edhe ashtu te zbuluara.Ndoshta jam e dobet ne shkrim por shpresoj se me kuptoni se ku e kam fjalen.
    E fjalen e kam mjaft i moret femrat neper goje duke menduar se jane viktma nga ana e meshkujve fanatik fetar.Une per vete sjam e mbuluar edhe se besoj se do te jeme por kur mos thuaj kur se njeriu ndryshon, kete e kam mesuar.Prandaj ju kisha lutur lereni femren rehat se jane ata qe ju edukuan jane ata qe ju riten me mundime dhe jane ata qe e meritojn respektin pa mare parasysh se si vishet apo sillet. Prandaj ju kisha lutur te logjokoni para se te shkroni.Me respekt Sueda....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhenet.M.S. : 24-05-2010 mė 06:52
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Edhe diqka ,nje mashkull qe eshte vete me te meta mendore pa mare parasysh a eshte fetar apo ateist kur e ka zemren mizore ai e bene femren te vuaj dhe e mer per eskllave ose sikur te ishte prone e tij.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Citim Postuar mė parė nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Njė pyetje kisha me "pėrkrahėsit e zjarrtė" ose "fanatikėt" e fesė islame:
    Me njė copė leckė mbėshtjell mbas koke trregoni besimin e zotit ju ?

Mysliman jam edhe unė po jam kundėr kėsaj gjėje tek femrat.

Ja besimtaret e devotshme te mbuluara vetem ne ashensore i thyjne urdhrat e muhametit alejselam

Si nuk ju vje i fije turp ti mbroni shamijat e felliqura...........................
    kap sa te mundesh

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga Killer-Katili Lexo Postimin
    Ja besimtaret e devotshme te mbuluara vetem ne ashensore i thyjne urdhrat e muhametit alejselamhttp://www.youtube.com/watch?v=WFcgFwF5c_0

Si nuk ju vje i fije turp ti mbroni shamijat e felliqura...........................
    lol ca me kujtove nje episod me disa ''besimtare'':Porosishin mish derri nga te afermit e tyre se nuk shkoshin dot tek kasapi se u dikte ''nami'' nga vllezerit e tyre.E kam thene une,keta diten e hajne derrin dhe naten i thojne haram
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    lol ca me kujtove nje episod me disa ''besimtare'':Porosishin mish derri nga te afermit e tyre se nuk shkoshin dot tek kasapi se u dikte ''nami'' nga vllezerit e tyre.E kam thene une,keta diten e hajne derrin dhe naten i thojne haram
    Dy gjera me rane ne sy ketu.
    1. Disa ketu duke u munduar te bejn e emancipuarin,tregojne injorancen e tyre.
    2. E pakuptimte qe disa ketu i thone me e moralshme nje femre qe vishet ashtu se sa nje tjetre pa shamija e pallto,kjo videoja tregon se sa vler kan mbulesat e tyre.

E per mish derri mos se gjithe e hane fshehurazi nga njeritjetri, vetem ndonje i marre qe se ka shiju akoma se po ta shijonte nji here as vete allahu nuk mund ta ndale pa e kerku prap hehehe
    kap sa te mundesh

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    mbyllni keto tema fetare sepse ka shume deshtaka qe vetem shkruajne e nxisin urrejtje nderfetare.edhe shikone mire videon sepse nuk eshte ne gjilan,askund ne gjilan nuk ka ksi lifti hahaha,ata ni soliter e kan krejt,e qka ndodh ne arabi nuk na intereson sepse e dijm qe te flliqt jon deri sa ska ku shkon ma.
    musliman katolik njejt jem hajt mos qitni bajga prej gojes e me ofendu njeni tjetrin.
    kur lejohen ne shkolle,seksi,droga,thika,pistoleta,kurvat,atehere pse mos te lejohet shamia,por jo ajo shamia si ningja qe nuk e din a eshte mashkull a femer brenda saj.kuptoni pak mos u boni injoranta,sidomos ju te shqipnise pernime kerka,kqyrni disa pune me ransi qe i keni atje lene shamine ju se dihet qfare jeni ju disa,as zot e as fe nuk keni.
    killer katili ti qenke njeri prej tyre.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga B.C.B : 16-06-2011 mė 11:30

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Ju lutemi te jepni mendimin tuaj nese jeni Pro apo Kunder lejimit te perdorjes se shamise, perces, ferexhese apo si mund te quhet ndryshe, ne shkollat e Republikes se Shqiperise (jo Kosoves)

Ne sondazh nuk po perfshij opsionin asnjeanes.
    Nese jeni asnjeanes shume mire mund te mos votoni.

Te gjitha debatet mbi ceshtjen mund ti gjeni te tema

Vajzat me perēe do tė lejohen ligjėrisht nė institucionet arsimore.
    Keshtu ju lutem mos merrni mundimin te debatoni ketu.

Faleminderit
    Sa argetuese me duket kur tema te tilla, qe kene te bejne direkt me nje ceshtje personale te Femres, jo vetem qe hapen nga meshkujt, por edhe diskutohen me shume nga meshkujt; eshte nje argetim me vehte!
    Eshte interesante kur sheh nga njera ane burrat 'me namuz' ; qe thone: - "po te mbulohen", nga ana tjeter sheh meshkuj qe thone "aman mos te mbulohen sepse duam te kenaqim syte me hiret e Femres"...
    Po cfare meshkujsh jeni ju mor aman qe beni muhabete grash!!!!
    Me e bukura eshte se te dyja palet na mbrohen me argumentin e te drejtave te Njeriut...
    Ehh c'na gjeti, kur u bene edhe meshkujt te merren me muhabete femrash, hapu toke.... thuaj!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 16-06-2011 mė 11:36

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    E pse na fut te gjithe ne nje thes o Yes* ?!?

Une nuk e kisha vene re kete teme, por tani qe e pashe votova kunder. Shkolla laike eshte dhe mbetet laike. Nuk eshte se me prish ndonje pune shamia apo shalli mendafshit i mbledhur rreth kokes, por sinqerisht me duket e tepert. Simbolet fetare duhet te mbeten jashte institucioneve publike. Dikush mund t'a hedhi edhe ne formen e te drejtes se besimit fetar, por keto jemi dhe kaq shkolla kemi.

Nga njera ane me duket edhe gabim, pasi duket sikur e shtyn femren besimtare te largohen nga tempulli dijes. Dhe ku e shtyn, ndoshta prane nje besimi me radikal. Rrjedhimisht, me takon te them qe preferoj nje femer me shami se sa nje person te mbuluar koke e kembe me carcaf.

Praktikisht kjo eshte nje teme delikate dhe nuk mund te zgjidhet me "nje te rene te lapsit". Mund te shkaktoje krisje ne harmonine mes popullit, per dicka qe shume prej nesh as nuk e konsideron fare si faktor.
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    moooooos!!! akome kjo teme?!?!?!
    lol.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 87 prej 90 FillimFillim ... 37778586878889 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •