Mbase e nise me shaka por edhe shakane e teprove.
Jam Pro!
Jam Kunder!
Mbase e nise me shaka por edhe shakane e teprove.
Nuk shoh kurrfar hiporbolizimi ketu,apo ndoshta e ke ngaterruar,se fjala "hiporbolizim me sa e di une i bjen i zmadhon gjerat i bene gjerat shum te me dha pa qen fare,e une kete se besoj qe e bera.
Jo ky eshte rast tjeter,sepse une thash pergjithesi,sepse ne bote me shum ka jo musliman se musliman,por muslimanet jan ne rruge te drejt.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Disa : 08-02-2010 mė 15:14
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Oj goxe ka mundesi nje minute :PMbaje veten.
"Shoku Mjekesise"
Gostivar90 (vor 1 Monat) Anzeigen Ausblenden
0
Als Spam markiert
Antworten | Spam
Kjo zonje ne mungese te mendimit njerezor,i thote keto fjale ofenduese,per vajzat muslimane,por duhet ta dije kjo zonje se kjo nuk ashkusja per me gjykuar se a eshte e drejte mbulesa apo gabim apo privim.Kjo rrugace e ndyre,e ka tradhtuar kombin e saj duke shkuar ne Britani dhe duke u konvertuar ne kulturen e atyre dhe kete e shpreh me krenari dhe kenaqesi ne mesin e Shqiptareve
ky eshte komenti i mikut tim gostivari usa ne you tube![]()
Ishte edhe ky koment nga nje Ortodokse nga Shqiperia
"Une jam ortodokse vete, po me vjen turp dhe mua qe nje person i tille i rritur ne Shqiperi ku ka patur dhe ka harmoni fetare te flase ne menyre kaq denigruese. Po e citoj: "Mua me vrasin syte kur shikoj ne mes te Londres njerez me ferexhe". Po kur shikon njerez me ngjyre qe pastrojne rruget, qe hapin e mbyllin kanale, qe me fjale te tjera bejne punet me te renda qe vendasit nuk i bejne, i vriten syte? Me vjen keq kur degjoj njerez te ardhur nga jashte qe jane c'njerezuar. Te rrofshin diplomat!!!
+ "TEZJA" flet per multikulturalizmin
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga woodstock : 10-02-2010 mė 10:13
I vetmi hero i kombit Adem Jashari
Rezultati mė i ri
190 votues
Pro 76 - 40%
kundėr 114 - 60%
Lexo ketu
http://balkanweb.com/gazetav5/artikull.php?id=73116
Ankesa e komunitetit mysliman te shqiperise ngrin kandidaturen e Mirela Bogdanit per deputete ne partine konservatore te Wellsit. GSH ka publikuar sot letren e kreut te kesaj partie Nikola Bern ku shprehet shqetesimi per disa prirje kunder myslimaneve te Bogdanit ,Madje sipas konservatoreve Bogdani ;ska qene fare e perfshire ne liste
http://bw.balkanweb.com/TV/index.php..._ansalive=1950
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ~Geri~ : 11-02-2010 mė 05:06
"Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"
Krijoni Kontakt