Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 72 prej 90 FillimFillim ... 2262707172737482 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 711 deri 720 prej 892
    Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Po di une ku i ka syte matufi??!! apo shef shamine dhe eshte ok per ate.!
    Po ti the qe ashtu ja kerkon burri , keshtuqe presupozojme qe burri ja do edhe te caren nga mbrapa. Dmth i bie se burri na qeka cik liberal , te pakten nga mbrapa . (eh medet)

Ti mendon se nje femer me shami eshte me e ndershme se nje me fund te shkurter????Funde mini konsiderohen ato mbi gju dhe maksi ato nen gju besoj kaq e kupton ti!
    E cfare duhet te mendoj une nga nje femer qe mundohet ti mbuloj pjeset e saja atraktive ndaj meje?
    Qe ajo eshte zuske?

Po ajo qe mi tregon ato?
    Cfare te mendoj per ate?

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga ExTaSy Lexo Postimin
    Aq e kupton ti filozofin e shamis nuk di nese ja vlen t`qaj derra apo jo por nje ta them Sikur ti vishnim dy motra binjake njeren me veshje mbules islame dhe tjetren me mini kembet si Lepa Brena te ishe ti mashkull ciles ja picku..

Asaj qe do me shkelte syrin!!!.Ne fakt kurioze do isha te shifja kembet e asaj te mbuluares, se ksaj ja pash!!.Edhe s'me terhoqen !!!.Mendoj se duhet te lind ndjenja me pare dhe pastaj p.... Po une jetoj ne nje ambjent me njeres normal. jo me manjaker!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 06-02-2010 mė 20:21
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Po ti the qe ashtu ja kerkon burri , keshtuqe presupozojme qe burri ja do edhe te caren nga mbrapa. Dmth i bie se burri na qeka cik liberal , te pakten nga mbrapa . (eh medet)

E cfare duhet te mendoj une nga nje femer qe mundohet ti mbuloj pjeset e saja atraktive ndaj meje?
    Qe ajo eshte zuske?

Po ajo qe mi tregon ato?
    Cfare te mendoj per ate?

Ore ti po me dukesh tip manjaku!!!.Gjithe femrat e botes rri analizo ti???!!! S'te konceptoj dot ca tipi je!!!.Per ate moshe qe ke dhe qe hiqesh se je i pare e sterpar, te shkruash keto dy reshta, do te thote qe ke shkar!!.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 06-02-2010 mė 20:22
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    shamia duhet lejuar vetem per te fshire hundet ... jam kundra sepse njeriun se ben nje cop shami

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    shamia duhet lejuar vetem per te fshire hundet ... jam kundra sepse njeriun se ben nje cop shami
    Nc nc nc e shoh qe s`ja vlen vazhdo me kenaqe veten...
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    un se kam emrin ekstaze si ty
    lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    un se kam emrin ekstaze si ty
    lol
    Shko pi qumeshtin.
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    allahu ekber ..

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    E ke gabim
    .Nqs se nuk i jep shkak njeriu asnje s'te afrohet, te gjithe e frenojne vehten.
    Ver edhe dy shami ne koke po i dhe i shikim provokus mashkullit patjeter do e kesh nga pas.i rofte burrit qe te ka ven ferexhe, se ze hotelet rradhe dhe s'mer vesh njeri kush hyri e kush doli.Jane me te rrezikshme ato me shami. kuptoheni o meshkuj te mjer!
    Paj ky ėshtė pohimi yt mirpo realisht ėshtė e kundėrta, me trego mua cilės femėr i fishkėllojnė meshkujt asaj me shami apo asaj me minifunde?

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Pro...shamia ka qene tradit per plakat shqiptare,sidomos kur u vdiste burri...

Keshtu edhe per vajzat e shkolles...te martohen njeher para se te shkojne ne shkolle...(nuk e di se vdekja e burrit mund te nxiret me ligj).

Faqja 72 prej 90 FillimFillim ... 2262707172737482 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •