Jam Pro!
Jam Kunder!
Ēudi, nė fakt nuk prisja 61.81% kundėr, prisja mė pak. Po tė heqim ata qė s'ianė nėnshtetas tė Shqipėrisė rrezik edhe mbi 80% shkon.
Life's too short to remove USB safely.
Gimche qka po poston keshtu, kjo te ben te vjell...
Te Shqiperise jemi edhe ne Jack..., megjithese nuk kam votu as pro as kunder, hehe
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 29-01-2010 mė 18:59
Po bre burr pajtohem me ty ama me kqyr ēka po flasin do sene pot shtin me vjell dy here ma shum, qysh me ju cenu liria femres lexoje postimin e saj e kqyre qa ka thon katastrof definitivisht.
Unė sjom kundėr asnjėrės veshje mirpo mos tė dal ndokush kundėr bindjeve fetare sepse ato garantohen edhe me kushtetutė kėtė e dim edhe unė e edhe ti.
Po e shoh nga disa statistika tė bėra nga organizata tė ndryshme tė cilat thojnė se Shqipėria ėshtė nė shkall tė rritjes sė prostitucionit, eh ata qė jetojnė jashtė vendit e dinė shum mirė se minifundi ėshtė veshje e prostitutave e pranuam ne apo jo, hiq mė larg nė Gjermani femrat qė veshin ketė lloj veshje dallohen nga shoqeria e zakonshme dhe gjindet vetėm nėpėr qorr sokaēe e jo gjithkund.
Lexova nja 5-6 faqe ne kete teme edhe mu lodhen syte.
Desha ta mbyllja qe ne faqen e dyte leximin , por kureshtja dhe inati po me nxisnin qe a do te mundja dot te gjeja nje shkrim persembari tek kjo teme.
Me ne fund e gjeta , dhe si ndryshoj dot asnje pike.
Te tjerat jane per ne kosh , pa ofenduar asnje.
Ne fakt mire fare per myslimanet do ishte te shkonin ne Arabi dhe s'do egzistonin kto probleme.Se di pse jane futur dhe duan te jetojne mes nje nje bote tjeter e cila ju pergojon ligjet dhe i kundershton ato,Perderisa duan ta mbajne gruan mbuluar, ta mbajne edhe ne shtepi!! .Se eshte turp qe vajza e ndershme me shami te ulet ne nje bang me nje djal qe se ka idene ca eshte shamia. .
![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Krijoni Kontakt