Jam Pro!
Jam Kunder!
Fillimisht feja bėnė pjesė nė kulturen e ēdo populli pra edhe tek populli jonė feja ėshtė pjesė e tradites dhe kultures sonė.
Sa i pėrket asaj qė thua ta gjejmė njė argument tjetėr pėrveē minifundit ne moti e kemi sjellur mirpo ju me fanatizem nuk po e pranoni ndėrsa ne po e pranojmė lirinė, qė gjithsecili tė zgjedhė atė qė dėshiron, pra edhe femrat qė duan tė vėjnė shami tė mos pengohem mirpo kam vėnė re se ketu nė forum ka njerėz me mentalitet tė komunizmit (nuk e kam fjalėn pėr ju) qė duan imponim dhe duan qė bindjet e veta t'ua imponojnė tė tjerėve dhe atė duke qenė kundėr lejimit tė shamiave nėpėr shkolla, po more le tė vishen si tė donė ato me minifunde, keto me shamia ato tė tjerat me xhinse etj. etj. pse tė jemi kundėr?
Nese X femres nuk i pengon shamia por perkundrazi ajo me dėshirėn mė tė madhe e mban pse tė pengon ty shamia e saj? kur nė fakt ti as nuk e mban dhe as qė lidhet me ty apo mua, a do t'ua imponojmė njerėzve atė qė deshirojmė pėr vete? po sikur ne tė jemi gabim?
Shamia = me kulturen arabe.
Nuk e shoh ndryshe dhe thjesht s'me pelqen.
Vidjot qe ke vene, une mund ti kundershtoj me vidjo te tjera te arabve qe vejne bomben mbi vete dhe vrasin cfare te gjejne perpara.
Me kaq spo flas me se po i bie fyllit ne te njetin brime lol
Gjithe te mirat
keshtu do katandisim "happy family"
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Mesa duket keni harruar dhe c'fare ndodhi ne Iran kur u bene zgjedhjet e presidentit, edhe rinia e ketij vendi u ngrit kunder shtetit qe ka kapur prej bishti fene islame. Kam shoqeri nga Irani edhe e kane hedhur poshte fene e tyre. Vidjo meposhte
100 % kunder , Shkolla eshte nje Institucion qe ska te bej fare me fene , kujt nuk i pelqen ky rregull ka shkolla fetare pafund...
Videot qe solle nuk paraqesin Islamin autokton mirpo paraqesin Islamin e devijuar dhe me reforma brenda saj, Shiat grup tjetėr qė dallon nga Sunnitė, janė njė grup i devijuar dhe brenda tyre kultivohet ektremizmi i shkallės mė tė lartė kėtė e verteton videoja e dytė nė Pakistan ku keta janė minoritet nė raport me maxhorancen Sunnite dhe mundohen qė edhe gjatė festave tė tyre tė kryejnė atentate siē ishte edhe nė video dita e 10 e muajit Muharrem qė kėta e festojnė si pėrkujtim nė Imam Hassanin dhe Imam Hussejnin, madje shihen qartė duke luajtur me def, keshtu ėshtė edhe nė Iran mirpo pėr dallim nga Pakistani nė Iran kėta pėrbėjnė 90% tė popullates dhe video tė tilla ka sa tė duash nė YouTube, duke rrahur trupin e tyre, duke duke gjakosur kokat e tyre etj. etj. fatmirėsisht nė trevat tona ky grup ekstrem dhe i ndytė nuk ekziston megjithėse ka shenja alarmi se ka filluar edhe ketu tė pėrhapet rasti mė i freskėt ėshtė ky:
www.youtube.com/ALBSHIA
Kjo shėrben si informim, sikur Islami tė predikonte njė gjė tė tillė ne do tė ishim fundamentalista mirpo asnjėherė nė histori nuk kemi kryer akte qė bien nė kundėrshtim me Kur'anin dhe Hadithet andaj dijetarėt mė tė medhenjė nė botė kur e kanė vizituar kėtė vend kanė thėnė fjal miradie, se populli Shqiptarė ėshtė mikpritės, human dhe tolerant njė shembull tė tillė vėshtirė se mund ta gjesh ndokund.
Ju kisha kėshillu sillni fakte reale e jo propagandime nga X grupe ekstreme, na sjell fakte mbi popullin Shqiptarė, Islami nė keto troje ėshtė pėrmbi 1000 vite (10 shekuj) kur ka ndodhė qė ndonjėherė tė eskaloj situata, gjithmonė mendoj dhe besoj se kemi kultivuar tolerancė e edhe atėherė kur grupet e tjera fetare kanė qenė nė numer tė vogel ne jemi treguar tė mirė me ta. A ėshtė kjo si rrjedhoj e fundamentalizmit tonė? dhe qė sot tė na u shpėrblehet me ndalim tė bartjes sė shamisė? po e them me ndalim tė bartjes sė shamisė pėr shkak se nė Shqipėri kjo punė ka vdekur ligji do tė miratohet dhe u bė mirpo ajo qė me brengos ėshtė nė Francė sapo ndegjova nė lajme se pritet tė hidhet nė diskutim nė parlament ē'ėshtja e ferexheve ani pse Presidenti Francez ishte kundėr kėsaj.
Pėrshėndetje!
Krijoni Kontakt