o Elona.....ate lulen e kuqe e ke shume te bukur aty tek fotoja., por do ishte mire edhe mendiemt ti kishe te bukura, dashamirse dhe jo paragjykuese ndaj mbuluses se femres muslimane, hajde.......tung.......
Jam Pro!
Jam Kunder!
o Elona.....ate lulen e kuqe e ke shume te bukur aty tek fotoja., por do ishte mire edhe mendiemt ti kishe te bukura, dashamirse dhe jo paragjykuese ndaj mbuluses se femres muslimane, hajde.......tung.......
LAJM i MIRE..........bravo Berishes dhe Parlamentareve, shyqyr qe vepruan nje gje me mend...e di jane merzitur dhe jane hidheruar disa.....por do tu kaloje shpejt...te mos trishtohen......hajde te shkuara.....
A spo te duket ky nje fjalor shum banal edhe ofendus per nje njeri te moshes tende ?????
Vertet duhet quditur me njerz te till dhe me kultur te till ....
Gjithkush ka mendimin e vet edhe pse ti se pelqen ,smund ta ndryshosh ...keshtu qe mos e kritiko gjithsecilin qe flet mir per fen islame se sja vlen ...
[QUOTE=the admiral;2572828]me ben te qesh arsyetimi i disave ketu...
jo shamise neper shkolla sepse eshte nuk eshte pjese e tradites sone kombetare...
Ndersa mua me ben te qaje fakti se ne mesin tone ka kesi njerzish kokeshkrete, une nuk thash qe ne shkolle te shkohet me veshje kombetare, por me uniforme shkollore, isha shum i qarte. Nderrimi i veshjeve, gjuhes, zakoneve etj. sjell asimilimin,tjetersimin. Une jam shqiptar dhe per mua gjdo gje e huaja e imponuar nga kusdho qofte, nga cilado fe apo cilido vend eshte e papranueshme.Se cili je ti ate e din vet ti me se miri,dhe nese mendon se shamijat jan pjes e identitetit tend dhe te familjes tende, ateher veje o vella,verja edhe vajzes apo motres tende,nuk mund dhe nuk duhet ta ndaloj askush...
[QUOTE=Skifter Bjeshke;2573199]nuk t'u drejtova ty.
edhe une jam pro uniformes neper shkolla.
nese rregullorja e shkolles parashikon uniformen, atehere shamia duhet te ndalohet. e kam thene edhe me lart kete.
por me duket e pakutimte te ndalohet ne shkollat e tjera dhe te perdoret preteksi i tradites kombetare...
Vasudhaiva Kutumbakam
Po a kupton ti qe shiat nuk jan musliman edhe pse e quja veten musliman ata ne realitet nuk jan musliman,keshtu qe ne qoftese disa shiit nuk jan te mir ateher ti nuk guxon per muslimonet tjere te thuash se jan te keqije,sepse ata nuk bajn pjes ne islame keshtu qe mos na barazo me ta te lutem.
Me t'mira
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Ajo mbulese eshte torturuse per femrat.sidomos gjate veres.Asnje se ve me deshire ate.vetem deshira per te qene ok me kuhranin i ben ato te durojne kete torture.Une kam qene jam dhe do jem kundra.Saliu dhe parlamenti kane bere shume gabim qe po kthejne shqiperine mbrapa.S'jane me te zgjuar parlamentaret shqiptare nga ata Frances apo Amerikane.Cdo popull ka qeverin qe meriton .![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Sigurisht do ta komentojmė dhe do ta shohim ajo qė ėshtė e dėmshme pėr popullin tonė ta flakim jashtė, ndėrsa ajo qė ėshtė e dobishme tė mundohemi ta pėrhapim.
Konsideroj se mė mirė ėshtė qė fėmijėt tė edukohen ashtu si nė videon qė e kemi mė lart me shamia nė kokė dhe me njė moral tė lartė se sa tė edukohen si nė vijim:
Apo edhe mė keq sikurse keto dyja nė vijim, e pastaj plasin problemet si abuzimet seksuale, prostitucioni, alkooli, narkomania e tė tjėra...
Pėrshėndetje!
Krijoni Kontakt