Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 27 prej 90 FillimFillim ... 1725262728293777 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 892
    Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    As qe ju pyt kush fare po apo jo, zguxon kush me ndalu kurr per jet., ket e din edhe ata ne parlament shum mirr.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Disa, nuk te duket interesante qe e therret Chinon "Zoteri" ne gjuhen tone?
    Si ka mundesi qe babagjyshet tane na e kane trasheguar kete fjale nder breza, edhe therrasim njeri-tjetrin Zot?

"""""Jam shqiptar e Kosovar: Zot e krenar, -Zot e bujar- mbi kete Dhe qe e kam si fe, e permbi fe e kam Vatan! E kam Atdhe!""""""""''

_____________________Mbi historine e Shqiperise___________________

Fakt: 500 vjet pushtuar nga Turku, nen fene Islame
    Kush eshte krenaria e kombit Shqiptar??? Skenderbeu!!!
    Ke luftoi???? Turqine!!!!
    Mjer ne se po e harrojme kete fakt

Ēoniu, shqyptarė, prej gjumit ēoniu,
    Tė gjithė si vllazėn n'nji besė shtėrngoniu,
    E mos shikoni kisha e xhamia:
    Feja e shqyptarit asht shqyptaria!
    Pashko Vasa (1825-1892)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga pejani34 Lexo Postimin
    As qe ju pyt kush fare po apo jo, zguxon kush me ndalu kurr per jet., ket e din edhe ata ne parlament shum mirr.
    E ti kush je? Turk?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Une nuk kuptoj se cili eshte qellimi i kesaj teme ne radhe te pare.

Po vertetohet a punon ose jo demokracia ne Shqiperi/Kosove, se besa te gjithe mund te vene shami ose turbane ne koke dhe mbeten jo-besimtare te zellshem. Te gjithe e dine qe besimi nuk eshte ne kapuc.

Kjo teme vlen per Francen ose Turqine, vende me vlera radikale, per te vertetuar se si funksionon atje sistemi i demokracise. C'pune ka kjo teme ne forum shqiptar?

Ne se doni me mbulu koken, zgjidhnin veshjen tradicionale shqiptare, qe me bukur nuk behet ne bote. Feja ka qene dhe mbetet objekt i besimit te brendshem te njeriut dhe nuk ka nevoje ta reklamoni per pa u quajtuar jo-besimtare.

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    E edhe sikur te jete nga Shqiperia, ndryshon gje?
    Varet per ēfar gjeje e ke fjalen.

P.sh ia hape syte atyre qe shprehen me heret "mendimin" e tyre gjoja se Talibancat na qenkan nga Kosova.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Fjalen e kisha per hoxhen. Ne dac nga Kosova ne dac nga Shqiperia te jete problemi yne si shqiptare mbetet njelloj. Pervec ne se themi, secili te shohe punet ne shtetin e vet- si disa Shqiptare.

PS. Talibancat nuk kane kombesi. Ata nuk jane njerez ne radhe te pare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga javan : 24-01-2010 mė 13:37

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    Une nuk kuptoj se cili eshte qellimi i kesaj teme ne radhe te pare.

Po vertetohet a punon ose jo demokracia ne Shqiperi/Kosove, se besa te gjithe mund te vene shami ose turbane ne koke dhe mbeten jo-besimtare te zellshem. Te gjithe e dine qe besimi nuk eshte ne kapuc.

Kjo teme vlen per Francen ose Turqine, vende me vlera radikale, per te vertetuar se si funksionon atje sistemi i demokracise. C'pune ka kjo teme ne forum shqiptar?

Ne se doni me mbulu koken, zgjidhnin veshjen tradicionale shqiptare, qe me bukur nuk behet ne bote. Feja ka qene dhe mbetet objekt i besimit te brendshem te njeriut dhe nuk ka nevoje ta reklamoni per pa u quajtuar jo-besimtare.
    Qellimi eshte nese je dakort qe ne shkollat Shqiptare te lejohet verja e shamise?

Nga ketu pastaj u be nje lemsh i madh
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga s0ni : 24-01-2010 mė 13:12

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Qellimi eshte nese je dakort qe ne shkollat Shqiptare te lejohet verja e shamise?

Nga ketu pastaj u be nje lemsh i madh
    Hixhabi eshte veshtje arabe. Ne se ndokush deshiron me vene shami, le te vendose ate te kostumit popullor.

Pyetja tjeter qe kam eshte. Shkollat jane laike, si te tilla nuk flasin per dizenjon inteligjente, por per menyren teknike te dukurive. Sipas fese islame, nuk do te duhet te rrish ne nje vend ku flitet kunder ose injorohet Zoti. Vete qendrimi atje perben nje shkelje shume me madhore te principeve te fese, se sa vendosja e shamise.

You do zgjidhni ti dergoni femijet ne shkolla laike apo medrese? Sepse natyrisht, ky eshte hapi i dyte (pas shamise).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga javan : 24-01-2010 mė 13:25

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Javan une as laike apo medresen se kuptoj? C'domethene?

Sipas fese islame cunat vec e gocat vec apo jo? Do i ndajme kalamajte ne kete menyre?
    Keto jane pyetje per fetaret qe kembengulin me te madhe per verjen e shamise sepse gjoja po i shkelim te drejtat e tyre. Nuk e kuptojne qe nuk e duam kulturen arabe ne vendin tone.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Javan une as laike apo medresen se kuptoj? C'domethene?

Sipas fese islame cunat vec e gocat vec apo jo? Do i ndajme kalamajte ne kete menyre?
    Keto jane pyetje per fetaret qe kembengulin me te madhe per verjen e shamise sepse gjoja po i shkelim te drejtat e tyre. Nuk e kuptojne qe nuk e duam kulturen arabe ne vendin tone.
    ti mi shoqe shume po nai provokon miqt tane mysliman nga Kamboxhia

Faqja 27 prej 90 FillimFillim ... 1725262728293777 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •