Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 26 prej 90 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 892
    Kur duam te jemi musliman me ē'do kusht mohojme edhe vete historine tone. Mohojme edhe Gjergj Kastriotin duke e quajtur tradhtare, sepse ka tradhtuar perendorine otomane. Perendorine otomane e kemi aq shume ne zemer sa festojme edhe ditelindjet e sulltaneve dhe pervjetoret e vdekjes. Xhamite tona mbajne emrat e sulltaneve qe thyen hundet nen muret e keshtjellave shqiptare. Dhe duam t'i ngjajme gjithmone dhe me shume nenes Turqi, duke u mburrur me zhvillimin e saje, por kur vjen ēeshtja tek mbajtja e perēes ne institucionet publike, harrojme se nena Turqi e ka te ndaluar me ligj mbajtjen e tyre. Ne Turqi mbajtja e perēes por edhe nje shamie ne koke brenda intitucioneve publike, eshte e ndaluar qe nga viti 1980. Bile eshte forcuar si ligj ne vitin 1997, kur xheneralet turq detyruan nje qeveri te jape doreheqjen sepse konsiderohej teper islamike.
    Ndersa shqiptaret kerkojne mbajtjen e shamise ne mesin e Europes pastaj ofendohen kur BE-ja nuk na liberalizon vizat.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Kaq i shokuar sa ti qe ndjehesh tani, ndjehem edhe une kur shoh arabet qe misionojne femijet shqiptare sikur kjo video qe tregon.

.
    o chino. ke te drejte kur flet keq per misionaret arab.
    edhe une e kam kritikuar ate videon e mesiperme, pasi me pretekstin e ndihmes perhapet feja. ky eshte qellimi paresore i njerezve te tille.

por ta dish mire qe misionaret e krishtere jane shume me prezent dhe me te fuqishem keto arabet ne shqiperi dhe ne mbare boten. ē'do njeri e di kete... kam pare numrin e kishave dhe shkollave te krishtera ne nje vend te lindjes se larget ku perqindja e te krishtereve eshte 0,6%. me kane ndalur mua ne rruge per te me dhuruar Biblen (une patjeter qe e kam pranuar)...

kur une isha femije dhe shkoja ne kopesht dhe pastaj ne shkolle fillore ishte periudha menjehere pas demokracise (ne shqiperi e kam fjalen).
    atehere vinin shpesh ndihma nga europa.
    vinin shume shpesh libra per t'u ngjyrosur.
    ēfare duhet te ngjyrosnim ne? Jezu Krishtin dhe jeten e tij......
    a nuk eshte ky xhest i njejte me ate te atyre me siper????

rast tjeter: kur isha 14-15 vjeē shkonim me shoqeri per te luajtur basketboll tek dom bosco. aty ishte thjesht si nje park lojrash ku shkonin shume te rinj. nuk kishte lidhje me fene.
    dy hare me ka rastisur qe prifti na hyri ne mes te fushes dhe na tha: mund te vazhdoni lojen me vone. tani duhet te hyni brenda me ne... dhe aty per 30 minuta filloj te na lexonte Biblen...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anėtarėsuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Nese e qujam veten vend demokratik ather duhet lejuar ,kush do e ve ,kush do jo ,kjo eshte qeshtje individuale e njerzve dhe sduhet kundershtuar mendoj un ...

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Atentatet ne vendet arabe/muslimane: Shiitet kunder te tjereve e anasjelltas. Pra saktesisht ato urrejtje, te cilat i kemi edhe ne ne kosove, bektashinjte kunder hanefijeve e anasjelltas, por te cilat ti per arsye te pista islame behesh kinse nuk i di.

Kerkon denimin e tyre deri ne vrasje.

Po pse te mendoj une sipas asaj qe e sheh ti si te vertete? Mos mendon ti ndonjehere sipas asaj qe une e shoh si te vertete? A mos mendon se Kosova duhet pastruar nga Islami. Kete gje e shoh une te vertete. Ti s'mendon keshtu. Dhe prandaj nuk i kundervihesh Islamit. Por sjellesh sipas asaj qe e sheh ti te vertete. Ti e sheh si te vertete qe Kosova te islamizohet edhe me tej. Dhe sjellesh sipas kesaj te vertete.

Prandaj: Une e shoh si te vertete ate qe thashe, prandaj pyes, se mos do ishte me mire per neve qe mendojme njejte te veprojme ashtu sic thashe.

E thjesht kjo matematike te deshtosh ne kuptimin e saj.

Per mua po. Per shkak te mijera argumenteve. Dhe sipas kesaj bindjeje une dua te sjellem.

I tere Islami eshte kulture nacionale arabe. Si Kanuni i Lekes, si Kurani, absolut te barabarte jane. Edhe pse Kurani nuk thote se u shkrova nga njeriu, por nga (kinse) Zoti. Keshtu mendoj une! Keshtu do sjellem une!

te gjitha te mirat e botes i pac.

*
    1 Pik se pari shitet nuk konsiderohetn musliman edhe pse e quajn veten musliman,por jan 100 arsye pse ata nuk konsiderohen musliman dhe ne realitet nuk jan musliman.
    D.m.th,edhe nese luftojn nuk po luftojn muslimonet ne mes vete por po luftojn muslimonte syni,me "muslimont shit".
    Tjetra a nuk eshte mir te luftosh kunder tradhetareve?kete gje e kan ber edhe UCK-ja dhe gjdo ushtri ne bote qe kan luftuar kunder tradhetareve.

2 Po pse te mendoj edhe une sikur ti,kur ti e shef islamin si te pavertet.
    Po noram qe une punoj qe Kosova dhe Shqiperia te Islamizohet edhe me shum sepse besoj dhe eshte rruga me e mir qe na shpin drejt lumturis,paqes,ne kete bote dhe ne boten e ardhshme.
    Nuk do te thot pse ti nuk e beson ajo mos te eshte e vertet.

3 Cilat argumente?

4 Ta merr mendja ty,ti sa dush thuaj se ISLAMI eshte kulture nacionale arabe,por ajo nuk eshte e vertet,lexoje Kuranin dhe e shef se a eshte Islami kulture nacionale arabe.
    Ti thua se Kanuni i Lekes,eshte njejte se Kurani, a po e dine cfar po flet ajo?
    O zotri edhe po te mbeledhen te gjith shkencetaret,shkrimtaret,politikanet,filozofet,ast erenautet,sociologet,etj.... kurrrrr..... nuk do te munde te botonin nje liber te tilll,kurrrr harroje keta........me te vertet me ke deshperu kur po i ndegjoj keto fjale prej teje,ne baze te disa shkrimeve tuaja mu ke duke qe je shum i menqure por po e shof qe paskam qen gabim.

5 Me t'mira,Paqe
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    40
    Luftimi i te dyjave eshte i rendesishem. Te thashe ne postimin paraprak arsyet.

I kam thene poashtu arsyet perse mendoj se duhet te jemi kunder. Ka arsye juridike, por vendimtare jane ato te cilat une i kisha quajtur interesa kombetare.

Po te bej nje pytje nese ke kohe dhe mundesh te me kthesh pergjigjen?
    Nese para teje kalon nje femer menje mini ose pantolla te ngjitura per trupi dhe ne tjetren an te tretuarit kalon nje vajz e mbuluar me shami ciles dote shkoj mendja per te dhunuar ose do ti thoje shikoo qfar B ka ose me ndryshee pfff po te isha sod me te?

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Kunder edhe skam per te qene Pro ndonjehere.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    pro dhe sakm per te qene kunder ndonje here.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    pro dhe sakm per te qene kunder ndonje here.
    jam dakort po ta vejsh dhe ti ēallmen.

ps. bahu mysliman modern si Goldi psh.

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    Ahahah Zeus qajo osht ne Gjakov nji permisim talibani eshte nga Kosova pikerisht ne qytetin ku jetoj une...
    Nuk e di ne cilin vend te Kosoves eshte bere ajo video ... veq e di qe ai hoxhe eshte nga shqipria e jo nga kosova, ashtu edhe flet.

Mirpo nese jam gabim une, atehere na trego ti neve si quhet ai dhe ne cilin vend te kosoves na paska lindur, sipas teje.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga Zėu_s Lexo Postimin
    Nuk e di ne cilin vend te Kosoves eshte bere ajo video ... veq e di qe ai hoxhe eshte nga shqipria e jo nga kosova, ashtu edhe flet.

Mirpo nese jam gabim une, atehere na trego ti neve si quhet ai dhe ne cilin vend te kosoves na paska lindur, sipas teje.
    E edhe sikur te jete nga Shqiperia, ndryshon gje?

Faqja 26 prej 90 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •